Dediğiniz doğru tabii ki.. Exp kasılmıyor bunu leveli yüksek olanlar daha iyi yorumlayabiliyor çünkü belli bir levele gelmiş olanlar işin zorluğunu görünce haklı olarak isyanı daha fazla yapabiliyor.. Ben kendimi 1 aya şartladım bakalım nasıl olacak.. Eminim ki düzelecektir ama oyun için kötü bir reklam provası oldu/oluyor bu durum..exp kasmayı geçtim pazar kurulmuyor , pazarlara bakılmıyor bırak exp kasmayı![]()
başladığım clandan 7 arkadaşımız bıraktı gitti etraftan eşten dostan duydugum çok kişi var üzüldüğüm konu user kaybolması yazık oluyor bizedeDediğiniz doğru tabii ki.. Exp kasılmıyor bunu leveli yüksek olanlar daha iyi yorumlayabiliyor çünkü belli bir levele gelmiş olanlar işin zorluğunu görünce haklı olarak isyanı daha fazla yapabiliyor.. Ben kendimi 1 aya şartladım bakalım nasıl olacak.. Eminim ki düzelecektir ama oyun için kötü bir reklam provası oldu/oluyor bu durum..
Zamanla düzeleceğini ve para verip elde edilen pre/sc gibi materyallerin telafi edileceğini umuyorum..
Dediğiniz doğru tabii ki.. Exp kasılmıyor bunu leveli yüksek olanlar daha iyi yorumlayabiliyor çünkü belli bir levele gelmiş olanlar işin zorluğunu görünce haklı olarak isyanı daha fazla yapabiliyor.. Ben kendimi 1 aya şartladım bakalım nasıl olacak.. Eminim ki düzelecektir ama oyun için kötü bir reklam provası oldu/oluyor bu durum..
Zamanla düzeleceğini ve para verip elde edilen pre/sc gibi materyallerin telafi edileceğini umuyorum..
başladığım clandan 7 arkadaşımız bıraktı gitti etraftan eşten dostan duydugum çok kişi var üzüldüğüm konu user kaybolması yazık oluyor bizede![]()
Muadili oyunlardan gördüğüm kadarıyla kemik bir oyuncu kitlesi her daim olacak.. Ancak bu yapımcıların beklediği seviyede olur mu bilmem..başladığım clandan 7 arkadaşımız bıraktı gitti etraftan eşten dostan duydugum çok kişi var üzüldüğüm konu user kaybolması yazık oluyor bizede![]()
Oyun şu an erken erişim sürecinde derken? Nasıl yani? Official oyun nasıl erken erişim sürecinde olabiliyor?Oyun şu an için erken erişim sürecinde. Bu süreçte güncellemeler, değişiklikler ve uzun süreli bakımlar yapılabilir. Yaşanan hataları kısa süreçte çözebilmek için yetkili ekip elinden geleni yapmaktadır.
Muadili oyunlardan gördüğüm kadarıyla kemik bir oyuncu kitlesi her daim olacak.. Ancak bu yapımcıların beklediği seviyede olur mu bilmem..
Ben kötü konuşmaktan ziyade temkinli konuşuyorum.. Üst başlığı hile koyabileceğim ne varsa oyunda olmasın gerisi halledilir bir mevzu benim nazarımda..
Sizin kadar bilgim yok bu konu ile alakalı.. Umuyorum ki dediğiniz gibi olur ve en azından hilesiz bir MMORPG oynayabiliriz.. Olmasa da bu konuda hızlı reaksiyon gösterilir ve gerekli ceza verilirse o da kafii..Unreal Engine ile geliştirilen online oyunlarda genel olarak hile az karşılaşılan bir durum.
Bakalım önümüzde bizi bekleyen neler olacak...
bak açıkladılar exp sc premium kanat matta kaybettiğin günler kadar hepsinden fazla fazla verilecekmişBakın sürekli yapıcı eleştirmeye çalışıyorum fakat artık insanın sabrının da bir sınırı var ! Gündüz vakti sürekli bir bakım, sürekli disconnect...
Aldığımız exp sclerin hepsi çöp oldu. Basıyoruz 10dk sonra oyundan atıyor. 1 değil 2 değil 3 değil yani bu nedir!
Verdiğiniz tek cevap var TR'nin en iyi mmorpg oyunu olduk vs vs.
K O M İ K ! ! ! ! !
Sizin kadar bilgim yok bu konu ile alakalı.. Umuyorum ki dediğiniz gibi olur ve en azından hilesiz bir MMORPG oynayabiliriz.. Olmasa da bu konuda hızlı reaksiyon gösterilir ve gerekli ceza verilirse o da kafii..