Sunucu problemleri

Mango

Üye
Bu gibi durumlar her ne kadar can sıkıcı olsa da yaşanabiliyor.
Heyecanınızı anlıyorum ancak yaşayan bir şehrin, ticaretin aktif olarak devam ettiği bir oyunun içerisindesiniz. MMORPG oyunlarda ilk başlarda bu kadar bakım normal.
Elbet işler raya oturacaktır. Biraz sabretmek önemli.

WystoN

Üye
exp kasmayı geçtim pazar kurulmuyor , pazarlara bakılmıyor bırak exp kasmayı :D
Dediğiniz doğru tabii ki.. Exp kasılmıyor bunu leveli yüksek olanlar daha iyi yorumlayabiliyor çünkü belli bir levele gelmiş olanlar işin zorluğunu görünce haklı olarak isyanı daha fazla yapabiliyor.. Ben kendimi 1 aya şartladım bakalım nasıl olacak.. Eminim ki düzelecektir ama oyun için kötü bir reklam provası oldu/oluyor bu durum..

Zamanla düzeleceğini ve para verip elde edilen pre/sc gibi materyallerin telafi edileceğini umuyorum..

Nachden

Üye
Hayır işin garip tarafı konu başlığını "YETER!" olarak açıyorum, moderatörler konu başlığını değiştiriyor. Üstüne bunu dile getirdiğimde mesajımı siliyor. Sorunlarla bu şekilde başa çıkmak yerine başka çözüm yolları denemelisiniz.

Paris

Üye
Oyun şu an için erken erişim sürecinde. Bu süreçte güncellemeler, değişiklikler ve uzun süreli bakımlar yapılabilir. Yaşanan hataları kısa süreçte çözebilmek için yetkili ekip elinden geleni yapmaktadır.

omurylmaz

Üye
Dediğiniz doğru tabii ki.. Exp kasılmıyor bunu leveli yüksek olanlar daha iyi yorumlayabiliyor çünkü belli bir levele gelmiş olanlar işin zorluğunu görünce haklı olarak isyanı daha fazla yapabiliyor.. Ben kendimi 1 aya şartladım bakalım nasıl olacak.. Eminim ki düzelecektir ama oyun için kötü bir reklam provası oldu/oluyor bu durum..

Zamanla düzeleceğini ve para verip elde edilen pre/sc gibi materyallerin telafi edileceğini umuyorum..
başladığım clandan 7 arkadaşımız bıraktı gitti etraftan eşten dostan duydugum çok kişi var üzüldüğüm konu user kaybolması yazık oluyor bizede :D

Mango

Üye

Aktif bir ekibin devamlı ilgilendiği bir oyunda kötü reklam ancak rakiplerin kendilerine inandırdığı bir bahane olur. Seviye ilerledikçe zorlaşan oyunda geri kalma algısıyla ve oyunun heyecanının yarım kalmasıyla sinirlenmeniz çok normal. Ancak bu gibi durumlarda sizin de dediğiniz gibi kendimizi belirli bir süre sorunların yaşanacağı konusunda şartlamak gerek.

başladığım clandan 7 arkadaşımız bıraktı gitti etraftan eşten dostan duydugum çok kişi var üzüldüğüm konu user kaybolması yazık oluyor bizede :D

Sorunların yaşandığı bir oyunda çok fazla bırakan olacaktır tabi ki. Sorunlar düzeltildiğinde yeniden başlayacaklardır diye düşünüyorum.

WystoN

Üye
Muadili oyunlardan gördüğüm kadarıyla kemik bir oyuncu kitlesi her daim olacak.. Ancak bu yapımcıların beklediği seviyede olur mu bilmem.. :)

Ben kötü konuşmaktan ziyade temkinli konuşuyorum.. Üst başlığı hile koyabileceğim ne varsa oyunda olmasın gerisi halledilir bir mevzu benim nazarımda..

Nachden

Üye
Oyun şu an için erken erişim sürecinde. Bu süreçte güncellemeler, değişiklikler ve uzun süreli bakımlar yapılabilir. Yaşanan hataları kısa süreçte çözebilmek için yetkili ekip elinden geleni yapmaktadır.
Oyun şu an erken erişim sürecinde derken? Nasıl yani? Official oyun nasıl erken erişim sürecinde olabiliyor?
Erken erişim sürecinde neden insanlar ceplerinden para verip bir şeyler aldı ve mağdur oluyor?
Bence düşünülmeden yazılmış bir şey bu. Lütfen hepimiz yaşını başını almış insanlarız ve neyin ne olduğunu gayet görebiliyoruz....

Mango

Üye
Muadili oyunlardan gördüğüm kadarıyla kemik bir oyuncu kitlesi her daim olacak.. Ancak bu yapımcıların beklediği seviyede olur mu bilmem.. :)

Ben kötü konuşmaktan ziyade temkinli konuşuyorum.. Üst başlığı hile koyabileceğim ne varsa oyunda olmasın gerisi halledilir bir mevzu benim nazarımda..

Unreal Engine ile geliştirilen online oyunlarda genel olarak hile az karşılaşılan bir durum.
Bakalım önümüzde bizi bekleyen neler olacak...

WystoN

Üye
Unreal Engine ile geliştirilen online oyunlarda genel olarak hile az karşılaşılan bir durum.
Bakalım önümüzde bizi bekleyen neler olacak...
Sizin kadar bilgim yok bu konu ile alakalı.. Umuyorum ki dediğiniz gibi olur ve en azından hilesiz bir MMORPG oynayabiliriz.. Olmasa da bu konuda hızlı reaksiyon gösterilir ve gerekli ceza verilirse o da kafii..

IBoRiS

Üye
Bakın sürekli yapıcı eleştirmeye çalışıyorum fakat artık insanın sabrının da bir sınırı var ! Gündüz vakti sürekli bir bakım, sürekli disconnect...
Aldığımız exp sclerin hepsi çöp oldu. Basıyoruz 10dk sonra oyundan atıyor. 1 değil 2 değil 3 değil yani bu nedir!

Verdiğiniz tek cevap var TR'nin en iyi mmorpg oyunu olduk vs vs.

K O M İ K ! ! ! ! !
bak açıkladılar exp sc premium kanat matta kaybettiğin günler kadar hepsinden fazla fazla verilecekmiş

Mango

Üye
Sizin kadar bilgim yok bu konu ile alakalı.. Umuyorum ki dediğiniz gibi olur ve en azından hilesiz bir MMORPG oynayabiliriz.. Olmasa da bu konuda hızlı reaksiyon gösterilir ve gerekli ceza verilirse o da kafii..

Microsoft'un bize sağlamış olduğu Windows işletim sistemini belki de biz de dahil olmak üzere milyonlarca kişi lisanssız kullanabiliyor. 3.Parti yazılım geliştiricileri Microsoft, Adobe ve daha bir çok büyük firmayı kırabiliyorken çok daha alt sınıf olan bilgisayar oyunlarına hile çıkartılmaması gibi bir durum olamaz.

Bakalım bizleri neler bekliyor.

grow

Üye
ELEŞTİRİ KABUL EDEMIYORSUNUZ RİSE ONLİNE YETKİLİLERİ OYUNDA DURMADAN DÜŞÜYORUZ PRE VERERIZ DÜYORSUNUZ SİZİN 2-3 GÜNLÜK VERECEGINIZ PREYE BURADA KİMSENIN İHTİYACI YOK OYUN TAM ANLAMIYLA OTURMADAN NEDEN AÇTINIZ YETKİLİ KARDEŞLERİM OYUN BÖYLE SORUNLUYSA NEDEN AÇILIYOR KAÇ GÜNDÜR AYNI PROBLEM VE ÇÖZÜM YOK HALLEDILECEGINI SÖYLUYORSUNUZ AMA BİZİMDE BİR SABRIMIZ VAR.OYUNCU KİTLESİ NASIL ÇEKİCEK BU OYUN ÇOK MERAK EDIYORUM BİZLER BIRAKSAK GERİ DÖNEN OLURMU ACABA BÖYLE SORUNLU BİR OYUN İÇİN

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt