Sunucu problemleri

Nachden

Üye
Bakın sürekli yapıcı eleştirmeye çalışıyorum fakat artık insanın sabrının da bir sınırı var ! Gündüz vakti sürekli bir bakım, sürekli disconnect...
Aldığımız exp sclerin hepsi çöp oldu. Basıyoruz 10dk sonra oyundan atıyor. 1 değil 2 değil 3 değil yani bu nedir!

Verdiğiniz tek cevap var TR'nin en iyi mmorpg oyunu olduk vs vs.

K O M İ K ! ! ! ! !

Dilefruz

Üye
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sunucu çalışmaları boyunca kopma ve anlık lag oluşabilmektedir. Zaman ve sabır ile kalıcı çözüm yapılacak. Hepimiz oyunu oynamak için heyecanlıyız sorun olsun istemiyoruz. Sorunlar çözülürken sabırlı kalmanızı rica ediyoruz.

Nachden

Üye
Bak skill diziyorum oyuna giriyorum tekrar gitmiş. Tekrar giriyorum tekrar oyundan atıyor tekrar gitmiş. Bastığım sc silinmiş. Ve bunların hepsi 3 dk ara ile oluyor.

Nachden

Üye
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Sunucu çalışmaları boyunca kopma ve anlık lag oluşabilmektedir. Zaman ve sabır ile kalıcı çözüm yapılacak. Hepimiz oyunu oynamak için heyecanlıyız sorun olsun istemiyoruz. Sorunlar çözülürken sabırlı kalmanızı rica ediyoruz.
Ya kanka neyse..

Omega

Üye
İşten geldim yemek yedim oyuna gireyim dedim, bakım olacağı yazılmış Discort da :eek:

coolrapest

Üye
yeter abi yeter artık vallaha gına geldi. insan olan bıkar sürekli şeyden. düzeltemeyecekseniz bırakalım gidelim zamanımızı başka yerde öldürelim

batutezcan

Üye
Her bakımda kaybedilen exp sc leri gün içerisinde defalarca oluşan problemler her seferinde telafi edilecektir yazısı
Ama değişen hiçbir şey yok sonuç olarak para verdiğimiz şeyleri kaybediyoruz bunu nasıl telafi edeceksiniz ben söyleyeyim etmeyeceksiniz o yüzden yapılan açıklamaları yetersiz buluyorum.

Ubora

Üye
Böyle bir şey ne duydum ne gördüm 5-10dk açık kalıyor 10-15 dk kapalı 50bin tl bütçeyle açılan oyunlar daha stabil. İlk günler falan filan diyorlar da her saat başı daha da kötü hale geliyor serverlar.

Paris

Üye
Öncelikle telafi yapılabilmesi için mevcut sorunların çözülmesi gerekli. Şu an oyunun stabil ve akıcı sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için çalışılıyor. Bunu yaptığımızda mağduriyetleriniz belli bir seviyede karşılanacaktır.

soulgrisman

Üye
Merhaba,
2 yıldır beklenen oyundu. alpha da denendi. kapalı beta açık beta o kadar denediniz. yetişmedi deyip biraz daha zaman yaratsaydınız da açmasaydınız keşke.

Slarent

Üye
3 günde 85. bakım. Kimi zaman 3 saat kapatılıyor kimi zaman 15 dakka ama çözüm bulunamıyor. Kaçıncı bakımda artık şu sunucu problemi çözülecek?

omurylmaz

Üye
clan olarak geldık ne huzurumuz kaldı nede sabrımız 3 senelık bekleyişin sonucu bu olmamalıydı üzücü yol yakınken vazgeçmek gerek galıba bu sevdadan

bodrumlu

Üye
iftar zamanını beklemişler yüksek ihtimal iftardan sonra açılır umuyorum

unqual

Üye
Öncelikle telafi yapılabilmesi için mevcut sorunların çözülmesi gerekli. Şu an oyunun stabil ve akıcı sorunsuz bir şekilde oynanabilmesi için çalışılıyor. Bunu yaptığımızda mağduriyetleriniz belli bir seviyede karşılanacaktır.
Anlamadığım aynı sorunlar alfada da oldu. Üzerinde çalışılmadımı.

CimBommm

Üye
Herkes gibi bende işten geliyorum ne sabırsız insanlarsınız arkadaş.Oyun açılalı daha kaç gün olmuş dört dörtlük oyun bekliyorsunuz.Azıcık sabırlı ve anlayışlı olun.Zamanla düzelecek işte adamlarda onun için uğraşıyor demi.

ismailfb191

Üye
Sunucular patlıyor, insan sayısı arttırkça durum bu hale geliyor. Sabahtan beri bakım yapılana kadar sorun yoktu. Bir bakım ile sunucunun geldiği hale bakar mısınız ya?
2 yıl boyunca alpha süreecinde olan bu oyunun bu hale gelmesi sinir bozucu. Ya açacaktın 2 yıl boyunca herkesle birlikte sorunları masaya yatıracaktın ya da düzgün oyun yapacaktın. Ben bu kadar çalışma sonucunda bu kadar stabil sorunu yaşayan oyun görmedim. Cyberpunk 1 bu 2

WystoN

Üye
Benim ilk günden beri kanaatim, ilk 1 ay hiç bir şey istenildiği gibi olmayacaktır.. Özellikle ilk günden gelen bakım furyasından sonra 1 ay dayanırım bu mevzuya 1 ay sonrada aynı sıkıntılar devam ederse oyun oynanmaz der geçerim diyorum.. Tabii ki genede 1 günde 3-4 kez bakım/DC vb. şeyler olayın can sıkan kısmı..

omurylmaz

Üye
Benim ilk günden beri kanaatim, ilk 1 ay hiç bir şey istenildiği gibi olmayacaktır.. Özellikle ilk günden gelen bakım furyasından sonra 1 ay dayanırım bu mevzuya 1 ay sonrada aynı sıkıntılar devam ederse oyun oynanmaz der geçerim diyorum.. Tabii ki genede 1 günde 3-4 kez bakım/DC vb. şeyler olayın can sıkan kısmı..
exp kasmayı geçtim pazar kurulmuyor , pazarlara bakılmıyor bırak exp kasmayı :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt