shisuixg0dd
Üye
- Katılım
- 12 Nis 2022
- Mesajlar
- 46
- Puanları
- 8

oyunun bugunu kişisel çıkarlar için kullanmak ban sebebidir. bir de marifet gibi söylüyonhayırdır slot elinizden gidince rahatınız mı bozuldu ? Oyunun kendi bugu kimsenin bişey yaptığı yok. oyunun başında party bug yapıp exp kasan grubun içinde sizde vardınız. Hepinizi banlasınlar o halde!
Merhaba,sürekli arkadaşlar normal lurede kesemeyeceği mobları buglayıp haksız exp elde ediyorlar gereği yapılmasını dileriz.
Boşver kanka havlayan köpek ısırmazmışhayırdır slot elinizden gidince rahatınız mı bozuldu ? Oyunun kendi bugu kimsenin bişey yaptığı yok. oyunun başında party bug yapıp exp kasan grubun içinde sizde vardınız. Hepinizi banlasınlar o halde!
Büyük ihtimal bunların kankiştoları burada kasıyordu bu şekilde. Sonra bu arkadaşları gördüler yetemediler bunlara. Napalım napalım diye düşünüp içlerinden zeki bir tanesi " madem biz kasamıyoruz onlarda kasamasın " diye düşünüp açmış işte konuyukendileri aynı slotta 64 65 level olmuş kaymağını biz yedik başkasına yedirmeyiz diyor galiba konuyu açan kişi![]()
dostum XD şakamısın sen ben zaten 65 olmak üzereyim ben 18 saat elle kasarken bu adam kesemiyeceği mobun expini alıyor ama sende onlardan birisi oldugun için IQ seviyen 1 sana ne anlata bilirim ben ?Büyük ihtimal bunların kankiştoları burada kasıyordu bu şekilde. Sonra bu arkadaşları gördüler yetemediler bunlara. Napalım napalım diye düşünüp içlerinden zeki bir tanesi " madem biz kasamıyoruz onlarda kasamasın " diye düşünüp açmış işte konuyuÇok şaapmayın
Tabe efendim. 18 saat ELLE kasıyon sen? dur şu tarafa doğru inanayım... Devam kanka 18 saat ELLE kasmaya...dostum XD şakamısın sen ben zaten 65 olmak üzereyim ben 18 saat elle kasarken bu adam kesemiyeceği mobun expini alıyor ama sende onlardan birisi oldugun için IQ seviyen 1 sana ne anlata bilirim ben ?
bu tarz insanlara yaptırım uygulanmadığı sürece knight gibi olur bu oyun bir yılı dolmadan burayı da sömürüp gider bu sömürücüler sonra oyun da biter.Boşver kanka havlayan köpek ısırmazmışBırak böyle şeyleri paylaşsınlar buradan
Kendileri bir açık bulur kullana kullana dibini sıyırırlar ardından sırf raporladık demek için kaymağını yedikten sonra report ederler. Dışarıya farklı gözükmeye çalışsalarda kendi içlerinde ne olduklarını biliyorlar merak etme sen bu yeter onlara.
gidip yayınları izliye bilirsin dost burası ağlama duvarı degilTabe efendim. 18 saat ELLE kasıyon sen? dur şu tarafa doğru inanayım... Devam kanka 18 saat ELLE kasmaya...
tamam TOSTgidip yayınları izliye bilirsin dost burası ağlama duvarı degil