İstek Sürekli bug yapıp haksız exp elde ediliyor

shisuixg0dd

Üye
sürekli arkadaşlar normal lurede kesemeyeceği mobları buglayıp haksız exp elde ediyorlar gereği yapılmasını dileriz.

Ekli dosyalar

• bug.png
    bug.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 471

Omercanarsln

Üye
hayırdır slot elinizden gidince rahatınız mı bozuldu ? Oyunun kendi bugu kimsenin bişey yaptığı yok. oyunun başında party bug yapıp exp kasan grubun içinde sizde vardınız. Hepinizi banlasınlar o halde!

Lasrok

Üye
Merhaba,

Forum üzerinden oyun içerisindeki konulara müdahale edemiyoruz. Konuyla alakalı oyun içerisinden veya resmi site üzerinden ticket atabilirsiniz. GM ekibi tarafından incelenecektir.

Black Vortex

Üye
hayırdır slot elinizden gidince rahatınız mı bozuldu ? Oyunun kendi bugu kimsenin bişey yaptığı yok. oyunun başında party bug yapıp exp kasan grubun içinde sizde vardınız. Hepinizi banlasınlar o halde!
oyunun bugunu kişisel çıkarlar için kullanmak ban sebebidir. bir de marifet gibi söylüyon :)

Noxrem

Üye
Bu saçma bir durum evet ama ceza vermek yerinde moblara genel bir güncelleme gelebilir belki.

LocustAviru

Üye
biz okçu team olarak lvl kasmak için 20 takla atıyoruz lagıydı buglu damagesiydi vs vs ile uğraşırken zar zor 61 lvl olduk adamlar hiç efor sıfır masraf ile 65 lvl olup serverin kaymağını yiyor. Bizim Semtte bir Adalet Abla Vardı onuda ellediler Adalet Diye bir şey kalmadı. oyun için en az 30 40 tane ticket attım sağolsunlar hepsine geri dönüş yaptılar fakat sorunların hiç birini fixlemediler böyle devam

Rimes

Üye
Boşver kanka havlayan köpek ısırmazmış :D Bırak böyle şeyleri paylaşsınlar buradan :D Kendileri bir açık bulur kullana kullana dibini sıyırırlar ardından sırf raporladık demek için kaymağını yedikten sonra report ederler. Dışarıya farklı gözükmeye çalışsalarda kendi içlerinde ne olduklarını biliyorlar merak etme sen bu yeter onlara.

shisuixg0dd

Üye
slotu benim elimden alamazda arkadaş 57 lwl cünkü slota gittigimizde kesmeye calısırken 7 kere öldüler xD yüzde 10 canını götüremediler

RajBhera

Üye
kendileri aynı slotta 64 65 level olmuş kaymağını biz yedik başkasına yedirmeyiz diyor galiba konuyu açan kişi :D

Rimes

Üye
kendileri aynı slotta 64 65 level olmuş kaymağını biz yedik başkasına yedirmeyiz diyor galiba konuyu açan kişi :D
Büyük ihtimal bunların kankiştoları burada kasıyordu bu şekilde. Sonra bu arkadaşları gördüler yetemediler bunlara. Napalım napalım diye düşünüp içlerinden zeki bir tanesi " madem biz kasamıyoruz onlarda kasamasın " diye düşünüp açmış işte konuyu :) Çok şaapmayın

shisuixg0dd

Üye
Büyük ihtimal bunların kankiştoları burada kasıyordu bu şekilde. Sonra bu arkadaşları gördüler yetemediler bunlara. Napalım napalım diye düşünüp içlerinden zeki bir tanesi " madem biz kasamıyoruz onlarda kasamasın " diye düşünüp açmış işte konuyu :) Çok şaapmayın
dostum XD şakamısın sen ben zaten 65 olmak üzereyim ben 18 saat elle kasarken bu adam kesemiyeceği mobun expini alıyor ama sende onlardan birisi oldugun için IQ seviyen 1 sana ne anlata bilirim ben ?

Rimes

Üye
dostum XD şakamısın sen ben zaten 65 olmak üzereyim ben 18 saat elle kasarken bu adam kesemiyeceği mobun expini alıyor ama sende onlardan birisi oldugun için IQ seviyen 1 sana ne anlata bilirim ben ?
Tabe efendim. 18 saat ELLE kasıyon sen? dur şu tarafa doğru inanayım... Devam kanka 18 saat ELLE kasmaya...

grknn

Üye
oyun yayıncılar üstünden ilerlemek istiyor o yüzden boşuna konu açmayın gm ler yayıncı lara dokunamaz en fazla gösteriş olsun diye bişeler yapmış gibi görünürler

cikoko29

Üye
bu oyun ilerleyemez oynadığım en sorunlu mmo, adalet ve eşitlik kavramları ülkede olduğu gibi oyunda da içi boşaltılmış durumda

Black Vortex

Üye
Boşver kanka havlayan köpek ısırmazmış :D Bırak böyle şeyleri paylaşsınlar buradan :D Kendileri bir açık bulur kullana kullana dibini sıyırırlar ardından sırf raporladık demek için kaymağını yedikten sonra report ederler. Dışarıya farklı gözükmeye çalışsalarda kendi içlerinde ne olduklarını biliyorlar merak etme sen bu yeter onlara.
bu tarz insanlara yaptırım uygulanmadığı sürece knight gibi olur bu oyun bir yılı dolmadan burayı da sömürüp gider bu sömürücüler sonra oyun da biter.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt