Takı, Zehir hasarı, Statların damageler'deki etkisizliği

Relapse

Üye
Cursed blade ile aynı vuran silahı mı kanıtlayacaksın adven?

KARLIGAN

Üye
Değerli ve dual olarak takının çalışmaması üzücü üstelik oyunun başından beri okçunun sıkıntıları nerfleri bitmedi. Oyunda kimse item almak istemiyor. KARLIGAN'da bluewing almıştı. O bile aslında tatmin olmadığını söylemişti.
bluewing'imi charın üzerinde bırakarak okçuya veda ettim Yeni char kasıyorum :)

Mitraileusse

Üye
Farm yaparak biriktirdiğim 2 3 gb var elime item almak istiyorum şuan Arch sword oyun tabanına yayılmaya başladı fakat hani derler ya tek atımlık kurşun die ne yapıcağımı gerçekten bilmiyorum Arch beni ne kadar götürebilir Eartın piyasası ucuzlarmı kafamda deli sorularrrr

rotute

Üye
keşke okçu açacağıma 8 brunchlı 8 paperli mage oynasaydım en azından herkese eşit 400 vurmazdım.

Makarov

Üye
Bunu bir sorun olarak görmüyorum. Olması gereken bu. Aksi durumda oyuna yeni başlayacak veya item yönünden eksik kişiler oyunu oynamak istemeyecektir. Yönetimi bazı noktalarda takdir ediyorum. Biri de bu konu.

skaebneN

Üye
bluewing'imi charın üzerinde bırakarak okçuya veda ettim Yeni char kasıyorum :)
Son videoda bunun olacağının sinyalini vermiştin.O kadar emek verip bırakman belki bir şeyleri değiştirir. Umarım daha güzel olur. Ben vaktim olmadığı için okçuda kalmak durumundayım. Serinin devamı daha güzel olacak şimdiden bekliyoruz.

Bezmaker

Üye
Ya dostum sırf video cekmek takıpcı kasmak için çekmişssin toplam 10 dex artınca sabıt en az damagen 30 40 artacak diye birşey yok extradan ap 40 artınca otomatıkman damage degişir diye bir kural hiç bir oyundan yok hepsını deneyebilirsin epik takının verdii resist artı defansı neden hesaba katmıyorsun malum oyundan geldık hepımız sen orda 5 hp 5 dex veren eme yerıne 8 dex veren takı takınca damagen artıyormuydu sıfr konusmak ıcın konusmayn oyun daha baslangıc asamasında ve epık takılarn verdıgı def ve extra ozellıkten dolayı fıyatları pahalı

Adv3NN

Üye
craftla ugraşmayı bırakıp biran önce silahlar damagelere yönelmeleri lasım yoksa cogu kişi itemlerini bozmaya calısıcak

Uljoha

Üye
Takılardaki poison damage çalışmıyor şuan, gelecek patchlerde düzeltilecek o zaman farkı görmek mümkün olur diye düşünüyorum.

abuzer

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Oyun'daki Karakterim ile okçu'da 1610 AP karakter yaptım fakat görev itemli bir adamla aramdaki farkın sadece 100-150-200 damage olduğunu farkettim.
Kesinlikle aradaki farkın voooov 1000 damage olmalı tarafında değilim.
Fakat Video'da izlerseniz Golden Ring 8 VS Assasin's Ring arasında 4DEX/20 Zehir hasarı hiç bir işe yaramadığını video'da göreceksiniz.
Assasin's Ring VS Ranger's Ring Taktığımız'da arada 5-10 Dex düşmesine rağmen atağımda kıpırdama olarak sadece 2 damage değişmesi gibi sorunlar ile alakalı videoyu cektim.

Bana göre ; Basit bir item ile epik bir itemin arasında bu kadar küçük bir fark olmamalı (Video'da neredeyse bütün epik ve nadir takıları takmama rağmen) Karakterime 50 Damage için bu kadar emek verip bu kadar itemi almak vb. şeyler önemli ve pazar piyasasını oyun piyasasını etkileyecek şeyler.

O yüzden bununla alakalı ilgili destek & düzenleme istiyoruz sizden Rise ekibi

İyi çalışmalar.

Player vs Player videosu
Mob vs Player
Defalarca konusu oldu. Warrior item ve skilleri de benzer. Rangeler skiller tam çalışmıyor. Tamamının elden acilen geçirilmesi gerekmektedir. @SunRise

udun

Üye
Tarih 09.11.2021, Oyun kapalı betada. Ben bu problemleri çoğu kez bildirmeye çalıştım kimse dinlemedi sonuç karşınız da :love: Wohoo :cool:
654654.png

HypnotiC

Üye
Evet fark yok denecek kadar az . epik silahların. damage farkını biraz daha yükseltmeleri lazım .

rotute

Üye
Tüm joblarda bu şekilde mi bu sorun yoksa sadece okçu da mı problem onu da test etmek gerekiyor

Burakhoca

Üye
şimdi şöyle, %80 haklı değilsin. anlatayım:

- şu an senin bahsettiğin itemlar genel olarak ezik. özellikle takı setlerine bütün olarak bakacaksın. uniqe set düşünürsen blue dragon sette toplam 20 küpe, 20 pendant(nerfli hali), 20 kemer(elven belt), 20 de toplam yüzük olmak üzere(yüzük hiç görmedim belki tanesi 20den 40'tır) olmak üzere toplam 100 fazla poison hasarı veriyor. bu ne demek? sanki eline ikinci silah takmışın da ordan da poison alıyorsun gibi demek. bak bakalım o zaman fark olacak mı xD bak o setin dex ve hp faydalarına-set bonusuna daha değinmedim bile. haaaadi onu geç sadece asasin set bile baya farkediyor(pendant 16 dex veriyor)

- 3-5li okta sadece zehir hasarının etkisini en somut görürsün. çünkü tekli ok malum atk %100. dex farkını bile göremezsin. ama %300 atk vuran skillnde denersen base hasar ne kadar fazla olursa üstüne gelen dex de o kadar etki eder. e malum şu an oyundaki hiç bir takı seti öyle ciddi seviyede dex farkı yaratacak kadar değil. 3-5li okta ok başına 300 vururken artık 320 civarı vurursun ekstra 20 poison hasarı ile. yani anca o olur zaten başka ne olsun ki.

- 1640 hasarım var benim. 1500 varken ile arasında devasa fark var. bir warriora belki 300 vuruyorken 340 vuracaksın bu ne la diceksin. ama malice li bir mage e 900 vuruyorken 1200 vuracaksın, 4 atacakken artık 3 atacaksın. bu büyük fark. hasar ne kadar yüksekse fark o kadar artacak. yani senin elde ettiğin yüksek ap karşı tarafın defansı ile orantılı.

sen şu an ezik itemların bir tık üstüne sahip şekildeyken önemli bir fark olmadığını söylüyorsun, e evet? ne olacaktıki xD sen dur bakalım zaman geçsin, insanların item ortalaması dandik vixen7lerden fp 7-8 setlerden yukarıya çıksın o zaman görcez. bak knightta +9 setler artık norm. +3 takılar kol geziyor. haliyle tüm oyun dengesi değişiyor.
Sende yüzde yüz haksızsın..
şimdi şöyle, %80 haklı değilsin. anlatayım:

- şu an senin bahsettiğin itemlar genel olarak ezik. özellikle takı setlerine bütün olarak bakacaksın. uniqe set düşünürsen blue dragon sette toplam 20 küpe, 20 pendant(nerfli hali), 20 kemer(elven belt), 20 de toplam yüzük olmak üzere(yüzük hiç görmedim belki tanesi 20den 40'tır) olmak üzere toplam 100 fazla poison hasarı veriyor. bu ne demek? sanki eline ikinci silah takmışın da ordan da poison alıyorsun gibi demek. bak bakalım o zaman fark olacak mı xD bak o setin dex ve hp faydalarına-set bonusuna daha değinmedim bile. haaaadi onu geç sadece asasin set bile baya farkediyor(pendant 16 dex veriyor)

- 3-5li okta sadece zehir hasarının etkisini en somut görürsün. çünkü tekli ok malum atk %100. dex farkını bile göremezsin. ama %300 atk vuran skillnde denersen base hasar ne kadar fazla olursa üstüne gelen dex de o kadar etki eder. e malum şu an oyundaki hiç bir takı seti öyle ciddi seviyede dex farkı yaratacak kadar değil. 3-5li okta ok başına 300 vururken artık 320 civarı vurursun ekstra 20 poison hasarı ile. yani anca o olur zaten başka ne olsun ki.

- 1640 hasarım var benim. 1500 varken ile arasında devasa fark var. bir warriora belki 300 vuruyorken 340 vuracaksın bu ne la diceksin. ama malice li bir mage e 900 vuruyorken 1200 vuracaksın, 4 atacakken artık 3 atacaksın. bu büyük fark. hasar ne kadar yüksekse fark o kadar artacak. yani senin elde ettiğin yüksek ap karşı tarafın defansı ile orantılı.

sen şu an ezik itemların bir tık üstüne sahip şekildeyken önemli bir fark olmadığını söylüyorsun, e evet? ne olacaktıki xD sen dur bakalım zaman geçsin, insanların item ortalaması dandik vixen7lerden fp 7-8 setlerden yukarıya çıksın o zaman görcez. bak knightta +9 setler artık norm. +3 takılar kol geziyor. haliyle tüm oyun dengesi değişiyor.
Send

01dead

Üye
Tarih 09.11.2021, Oyun kapalı betada. Ben bu problemleri çoğu kez bildirmeye çalıştım kimse dinlemedi sonuç karşınız da :love: Wohoo :cool:
Ekli dosyayı görüntüle 7886
Hacı abi olması gereken bu değil mi? Sen APni %30 arttırırsan 350 vuracağın adama 450 vurursun. 400 ap artışı ile , 400 damage fazla vurmak matematiğe aykırı. Keşke kaçmasaydın o güzelim matematik derslerinden.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt