bluewing'imi charın üzerinde bırakarak okçuya veda ettim Yeni char kasıyorumDeğerli ve dual olarak takının çalışmaması üzücü üstelik oyunun başından beri okçunun sıkıntıları nerfleri bitmedi. Oyunda kimse item almak istemiyor. KARLIGAN'da bluewing almıştı. O bile aslında tatmin olmadığını söylemişti.
+6 earthsekeer la ben dolaamiyom advenn dread lar dauydurma bunlar inanmayın karalama politıkası![]()
Bp priest oda onuda gordum soothslayer da dv debluewing'imi charın üzerinde bırakarak okçuya veda ettim Yeni char kasıyorum![]()
70-80 lvller geldikce unique takılar oturdukca warriorlar cok can yakıcak o zaman asıl aglayacaklarWarrior candır gerisi heyecan.
Son videoda bunun olacağının sinyalini vermiştin.O kadar emek verip bırakman belki bir şeyleri değiştirir. Umarım daha güzel olur. Ben vaktim olmadığı için okçuda kalmak durumundayım. Serinin devamı daha güzel olacak şimdiden bekliyoruz.bluewing'imi charın üzerinde bırakarak okçuya veda ettim Yeni char kasıyorum![]()
Defalarca konusu oldu. Warrior item ve skilleri de benzer. Rangeler skiller tam çalışmıyor. Tamamının elden acilen geçirilmesi gerekmektedir. @SunRiseMerhaba arkadaşlar,
Oyun'daki Karakterim ile okçu'da 1610 AP karakter yaptım fakat görev itemli bir adamla aramdaki farkın sadece 100-150-200 damage olduğunu farkettim.
Kesinlikle aradaki farkın voooov 1000 damage olmalı tarafında değilim.
Fakat Video'da izlerseniz Golden Ring 8 VS Assasin's Ring arasında 4DEX/20 Zehir hasarı hiç bir işe yaramadığını video'da göreceksiniz.
Assasin's Ring VS Ranger's Ring Taktığımız'da arada 5-10 Dex düşmesine rağmen atağımda kıpırdama olarak sadece 2 damage değişmesi gibi sorunlar ile alakalı videoyu cektim.
Bana göre ; Basit bir item ile epik bir itemin arasında bu kadar küçük bir fark olmamalı (Video'da neredeyse bütün epik ve nadir takıları takmama rağmen) Karakterime 50 Damage için bu kadar emek verip bu kadar itemi almak vb. şeyler önemli ve pazar piyasasını oyun piyasasını etkileyecek şeyler.
O yüzden bununla alakalı ilgili destek & düzenleme istiyoruz sizden Rise ekibi
İyi çalışmalar.
Player vs Player videosuMob vs Player
Sende yüzde yüz haksızsın..şimdi şöyle, %80 haklı değilsin. anlatayım:
- şu an senin bahsettiğin itemlar genel olarak ezik. özellikle takı setlerine bütün olarak bakacaksın. uniqe set düşünürsen blue dragon sette toplam 20 küpe, 20 pendant(nerfli hali), 20 kemer(elven belt), 20 de toplam yüzük olmak üzere(yüzük hiç görmedim belki tanesi 20den 40'tır) olmak üzere toplam 100 fazla poison hasarı veriyor. bu ne demek? sanki eline ikinci silah takmışın da ordan da poison alıyorsun gibi demek. bak bakalım o zaman fark olacak mı xD bak o setin dex ve hp faydalarına-set bonusuna daha değinmedim bile. haaaadi onu geç sadece asasin set bile baya farkediyor(pendant 16 dex veriyor)
- 3-5li okta sadece zehir hasarının etkisini en somut görürsün. çünkü tekli ok malum atk %100. dex farkını bile göremezsin. ama %300 atk vuran skillnde denersen base hasar ne kadar fazla olursa üstüne gelen dex de o kadar etki eder. e malum şu an oyundaki hiç bir takı seti öyle ciddi seviyede dex farkı yaratacak kadar değil. 3-5li okta ok başına 300 vururken artık 320 civarı vurursun ekstra 20 poison hasarı ile. yani anca o olur zaten başka ne olsun ki.
- 1640 hasarım var benim. 1500 varken ile arasında devasa fark var. bir warriora belki 300 vuruyorken 340 vuracaksın bu ne la diceksin. ama malice li bir mage e 900 vuruyorken 1200 vuracaksın, 4 atacakken artık 3 atacaksın. bu büyük fark. hasar ne kadar yüksekse fark o kadar artacak. yani senin elde ettiğin yüksek ap karşı tarafın defansı ile orantılı.
sen şu an ezik itemların bir tık üstüne sahip şekildeyken önemli bir fark olmadığını söylüyorsun, e evet? ne olacaktıki xD sen dur bakalım zaman geçsin, insanların item ortalaması dandik vixen7lerden fp 7-8 setlerden yukarıya çıksın o zaman görcez. bak knightta +9 setler artık norm. +3 takılar kol geziyor. haliyle tüm oyun dengesi değişiyor.
Sendşimdi şöyle, %80 haklı değilsin. anlatayım:
- şu an senin bahsettiğin itemlar genel olarak ezik. özellikle takı setlerine bütün olarak bakacaksın. uniqe set düşünürsen blue dragon sette toplam 20 küpe, 20 pendant(nerfli hali), 20 kemer(elven belt), 20 de toplam yüzük olmak üzere(yüzük hiç görmedim belki tanesi 20den 40'tır) olmak üzere toplam 100 fazla poison hasarı veriyor. bu ne demek? sanki eline ikinci silah takmışın da ordan da poison alıyorsun gibi demek. bak bakalım o zaman fark olacak mı xD bak o setin dex ve hp faydalarına-set bonusuna daha değinmedim bile. haaaadi onu geç sadece asasin set bile baya farkediyor(pendant 16 dex veriyor)
- 3-5li okta sadece zehir hasarının etkisini en somut görürsün. çünkü tekli ok malum atk %100. dex farkını bile göremezsin. ama %300 atk vuran skillnde denersen base hasar ne kadar fazla olursa üstüne gelen dex de o kadar etki eder. e malum şu an oyundaki hiç bir takı seti öyle ciddi seviyede dex farkı yaratacak kadar değil. 3-5li okta ok başına 300 vururken artık 320 civarı vurursun ekstra 20 poison hasarı ile. yani anca o olur zaten başka ne olsun ki.
- 1640 hasarım var benim. 1500 varken ile arasında devasa fark var. bir warriora belki 300 vuruyorken 340 vuracaksın bu ne la diceksin. ama malice li bir mage e 900 vuruyorken 1200 vuracaksın, 4 atacakken artık 3 atacaksın. bu büyük fark. hasar ne kadar yüksekse fark o kadar artacak. yani senin elde ettiğin yüksek ap karşı tarafın defansı ile orantılı.
sen şu an ezik itemların bir tık üstüne sahip şekildeyken önemli bir fark olmadığını söylüyorsun, e evet? ne olacaktıki xD sen dur bakalım zaman geçsin, insanların item ortalaması dandik vixen7lerden fp 7-8 setlerden yukarıya çıksın o zaman görcez. bak knightta +9 setler artık norm. +3 takılar kol geziyor. haliyle tüm oyun dengesi değişiyor.
Hacı abi olması gereken bu değil mi? Sen APni %30 arttırırsan 350 vuracağın adama 450 vurursun. 400 ap artışı ile , 400 damage fazla vurmak matematiğe aykırı. Keşke kaçmasaydın o güzelim matematik derslerinden.Tarih 09.11.2021, Oyun kapalı betada. Ben bu problemleri çoğu kez bildirmeye çalıştım kimse dinlemedi sonuç karşınız daWohoo
Ekli dosyayı görüntüle 7886