Rosalindaa
Üye

Bunu gördüğüm gibi direk aklıma 32 char farmerlar geldi,buna önlem aldınız mı peki merak ediyorum.
Telefondan girer hepsine hat alır internet paketiyle girer?1 IP üzerinden 1 karakter açılabilecek tarayıcı üzerinden.
Telefondan girer hepsine hat alır internet paketiyle girer?
8 Tablet ve 8 İp adresi satın alarak bir kişi istediği slotu domine edebilir Cloud ile oynanacaksaTarayıcı üzerinden oynayış (Cloud) ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Sonucunda birçok önlem alınmıştır. 1 IP üzerinden 1 karakter oyuna giriş yapabilmektedir. Önerilerinizi bana özel mesaj göndererek, iletebilirsiniz.
Modem alması gerekir. Her karakter içinde ayrı modem ayrı Cloud paketi alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.8 Tablet ve 8 İp adresi satın alarak bir kişi istediği slotu domine edebilir Cloud ile oynanacaksa
Peki bunun yapılmasının asıl sebebi nedir? Gene aynı şeyi yazacağım ama artık gerçekten bıktık 8 pc li farmcıları engelleyin oyun oynayamıyoruz derken bu adamları engellemek yerine neden böyle bir sistem çıkarıldı bu benim 1. sorumModem alması gerekir. Her karakter içinde ayrı modem ayrı Cloud paketi alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
1 saatlik cloud varmı ? misal 100 cash gibiModem alması gerekir. Her karakter içinde ayrı modem ayrı Cloud paketi alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Hayır, şu anlık sadece 24 saatlik paket alabilirsiniz. 600 Rise Cash karşılığında1 saatlik cloud varmı ? misal 100 cash gibi
misal günde 24 saat var, saati 100 cashden günlük 2400 cash eder pazarlama stratejisi gibi düşünün günlüğü 600e oranla 4 katı oran demek.
valla yalan yok kimseyi etkilemek gibi amacımda yok pot zamlarından sonra ben bıraktım oyunu fiyatlar ucuzlarsa tekrar başlayacağım ev kirasından fazla oyuna para yatırıyorum böyle olmaz yani.8 pc lerı engelleyemedık. sızede bılmem kac cash karsılıgında buna benzer hızmet sunuyoruz gıbı bırsey olmus.
komık. fıkır guzel ama acayıp celıskılere dusuyorum artık.
oyuncu dostu ucuz hesaplı ve turk yapımı dıye geldık, coraplarım bıle kalmadı ayagımda pot almakdan 85 kasmaya calısmakdan. devam bu sekılde devam.