Tarayıcıdan Rise Online

Rosalindaa

Üye
Bunu gördüğüm gibi direk aklıma 32 char farmerlar geldi,buna önlem aldınız mı peki merak ediyorum.

takosta

Üye
ne önlemi. onlem felan yok. daha 32 char farmerlere cozum bulamıyorlar.
bulamadıkları gıbı o zaman sende ac karşimmmm al sana tarayıcı rise diyolar. ama oda parayla dogru ya. onuda para ıle alacaksın.
ıyıce travıan oyununa cevırdınız guzelım oyunu ya. sunucular ard arda patlıyor. dv 2 hala sıkıntılı. dv 1 aksam 7 den sonra bırak vurmayı skıll bıle atamıyorsun. sorunları cozun kardesım artık sorunları.
yenılık felan getırmeyın sorunları cozun. fikir guzel mantık guzel de ılkden benım sorunumu cozun playerım ben ev gecındıren gbcı degıl.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
1 IP üzerinden 1 karakter açılabilecek tarayıcı üzerinden.

kainlight

Üye
İyi diyorsunuz güzel diyorsunuz 1 ip 1 character diyorsunuz da burada insanların derdi bu değildi alın sizde yapı diye sistem açılması değildi. Bu tür farm atıp slot kapatan adamların engellenip engellenmeyeceğiydi ama buna cevap gelmiyor. Bu oyun farmerlar için kazanç kapısı mıdır? Yoksa oynamak isteyenler için bir oyun mudur? Bana bu sorunun cevabını verebilir misiniz? Bende ona göre oynayıp oynamayacağıma karar veriyim.

Zbam

Üye
Rowa gelirkende tek bilgisayardan tek char açılıyor rise ı çalıştıracak 8 bilgisayar kim alabilir zaten günde 12 saat kimse slot kapatıp para kasıp satamaz diyordu yönetim:D

Son düzenleme:

Rhine

Yönetici
Game Master
Tarayıcı üzerinden oynayış (Cloud) ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Sonucunda birçok önlem alınmıştır. 1 IP üzerinden 1 karakter oyuna giriş yapabilmektedir. Önerilerinizi bana özel mesaj göndererek, iletebilirsiniz.

JohnPlane

Üye
Tarayıcı üzerinden oynayış (Cloud) ile ilgili gerekli çalışmalar yapıldı. Sonucunda birçok önlem alınmıştır. 1 IP üzerinden 1 karakter oyuna giriş yapabilmektedir. Önerilerinizi bana özel mesaj göndererek, iletebilirsiniz.
8 Tablet ve 8 İp adresi satın alarak bir kişi istediği slotu domine edebilir Cloud ile oynanacaksa

Rhine

Yönetici
Game Master
8 Tablet ve 8 İp adresi satın alarak bir kişi istediği slotu domine edebilir Cloud ile oynanacaksa
Modem alması gerekir. Her karakter içinde ayrı modem ayrı Cloud paketi alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

kainlight

Üye
Modem alması gerekir. Her karakter içinde ayrı modem ayrı Cloud paketi alması gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.
Peki bunun yapılmasının asıl sebebi nedir? Gene aynı şeyi yazacağım ama artık gerçekten bıktık 8 pc li farmcıları engelleyin oyun oynayamıyoruz derken bu adamları engellemek yerine neden böyle bir sistem çıkarıldı bu benim 1. sorum
2. sorum ise istediğiniz kadar 1 ip den 2 karakter değil eğer bu adam şu anda 8 ayrı pc den farm atıyorsa bu adam buna neden para versin yada biz neden para verelim ?
Tam olarak bu sistemin amacı nedir? Oyuna ne katkı sağlayacak ?

hoca42

Üye
ip sınırı getirmenin hiçbir sorunu çözeceğini düşünmüyorum bu sistemi atlatmak için milyon tane yöntem var.

8 çar açmakta yönetimin defalarca söylediği gibi illegal bir durum değil. Bence bu işin tek çözümü oyun kuralları içerisine oyunda haksız rekabet oluştulan bu tarz durumlar için kurallar eklenmesi.

BySavas

Üye
1 saatlik cloud varmı ? misal 100 cash gibi
misal günde 24 saat var, saati 100 cashden günlük 2400 cash eder pazarlama stratejisi gibi düşünün günlüğü 600e oranla 4 katı oran demek.

Son düzenleme:

Rhine

Yönetici
Game Master
1 saatlik cloud varmı ? misal 100 cash gibi
misal günde 24 saat var, saati 100 cashden günlük 2400 cash eder pazarlama stratejisi gibi düşünün günlüğü 600e oranla 4 katı oran demek.
Hayır, şu anlık sadece 24 saatlik paket alabilirsiniz. 600 Rise Cash karşılığında

takosta

Üye
8 pc lerı engelleyemedık. sızede bılmem kac cash karsılıgında buna benzer hızmet sunuyoruz gıbı bırsey olmus.
komık. fıkır guzel ama acayıp celıskılere dusuyorum artık.
oyuncu dostu ucuz hesaplı ve turk yapımı dıye geldık, coraplarım bıle kalmadı ayagımda pot almakdan 85 kasmaya calısmakdan. devam bu sekılde devam.

JohnPlane

Üye
8 pc lerı engelleyemedık. sızede bılmem kac cash karsılıgında buna benzer hızmet sunuyoruz gıbı bırsey olmus.
komık. fıkır guzel ama acayıp celıskılere dusuyorum artık.
oyuncu dostu ucuz hesaplı ve turk yapımı dıye geldık, coraplarım bıle kalmadı ayagımda pot almakdan 85 kasmaya calısmakdan. devam bu sekılde devam.
valla yalan yok kimseyi etkilemek gibi amacımda yok pot zamlarından sonra ben bıraktım oyunu fiyatlar ucuzlarsa tekrar başlayacağım ev kirasından fazla oyuna para yatırıyorum böyle olmaz yani.

ShanksLeoN

Üye
Merhaba;

Aylık olarak satın alamıyormuyuz mesela günlük 600 Rise cash bir tık pahalı biraz daha fiyatlarda güncelleme yapsanız.

Kolay Gelsin.

18thStreetGang

Üye
Merhaba,

mobil yada pc üzerinden tarayıcı ile bağlantı yaptığımda ekrandaki klavyeden noktalama işaretlerinin olduğu bölüme geçemiyorum. Bir çözümü var mıdır ?

DaxteRy

Yeni Üye
Merhabalar,
Fiyatlar inanılmaz pahalı değil mi? Cloud yapma amacınız tam olarak nedir gerçekten merakımdan soruyorum. Şuan güncelleme sonrası günlük 90TL ye denk geliyor. Bunu biz neden alalım ne için alalım? Ben tatilde charıma bakarım falan dedim ama bu fiyatlarla çok zor. @Rhine Fiyatlarda değişiklik yapabilirseniz çok seviniriz.

İyi çalışmalar dilerim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt