Başları okudum da sonlara doğru sıkıldım. Ben kendi fikrimi yazayım ;
Genel olarak anarşist bir yapım olduğu için yönetime/yöneticiye genelde muhalif olurum
Ama bu oyunda ilk defa herhangi bir yerdeki yönetimin yaptığı işleri beğeniyorum. Adamlar bu oyunun bir ticarethane/bir sidik yarışı olmasını engellemek, oyun gibi oyun olmasını sağlamak adına güzel adımlar atıyorlar. Bakın ben de mageyim, ben de taksi yapacak kadar boş vaktim var ama bu güncellemeyi güzel buldum. Burası bir oyun arkadaşlar bunu bir kenara not edin. Para kazanma yeri değil. Benim işim gücüm var exp kasmaya vaktim yok diyorsan da oynamayacaksın, bu kadar basit. Ya da sabırlı bir şekilde günde 2-3 saat kasarak yavaş yavaş level alacaksın. Zaten görevlerin verdiği expi de arttırmışlar daha ne olsun. (ki ben görevlerin hepsini yaptığım için mağdur olsam da bu konuda, bu yapılanı bile doğru buluyorum.)
Şu güncelleme her haliyle 10 numara olmuş. işime gelmeyen kısımlarıyla bile 10 numara... bowlda ki o gece gündüz ara vermeden boss dönen işsiz güçsüz işe yaramayan tayfayı da bitirmiş, taksi yapacam diye milletin slota ks atan/millete slot bırakmayanları da bitirmiş, işi gücü pazarda al sat yapan adamları da bitirmiş (hemen hemen) ... yani cidden yönetim sorun olan herşeye hızlıca eğilip bu oyunun bir OYUN gibi olması için uğraşıyorlar. Takdir ediyorum. Umarım bu uğraşılarının karşılığını alırlar. Bu işsiz güçsüz adamlar gider ve yerine yeni oyuncular çeker oyuna zamanla. Belki zamanla international bir oyun haline bile gelir.
yönetimde ki her arkadaşa buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum oyunu adil ve oyun gibi bir oyun haline getirmeye çalıştıkları için...