Taxi Hakkın'da Ve Craft Hakkın'da

bradypodidae

Üye
Başları okudum da sonlara doğru sıkıldım. Ben kendi fikrimi yazayım ;

Genel olarak anarşist bir yapım olduğu için yönetime/yöneticiye genelde muhalif olurum :)
Ama bu oyunda ilk defa herhangi bir yerdeki yönetimin yaptığı işleri beğeniyorum. Adamlar bu oyunun bir ticarethane/bir sidik yarışı olmasını engellemek, oyun gibi oyun olmasını sağlamak adına güzel adımlar atıyorlar. Bakın ben de mageyim, ben de taksi yapacak kadar boş vaktim var ama bu güncellemeyi güzel buldum. Burası bir oyun arkadaşlar bunu bir kenara not edin. Para kazanma yeri değil. Benim işim gücüm var exp kasmaya vaktim yok diyorsan da oynamayacaksın, bu kadar basit. Ya da sabırlı bir şekilde günde 2-3 saat kasarak yavaş yavaş level alacaksın. Zaten görevlerin verdiği expi de arttırmışlar daha ne olsun. (ki ben görevlerin hepsini yaptığım için mağdur olsam da bu konuda, bu yapılanı bile doğru buluyorum.)
Şu güncelleme her haliyle 10 numara olmuş. işime gelmeyen kısımlarıyla bile 10 numara... bowlda ki o gece gündüz ara vermeden boss dönen işsiz güçsüz işe yaramayan tayfayı da bitirmiş, taksi yapacam diye milletin slota ks atan/millete slot bırakmayanları da bitirmiş, işi gücü pazarda al sat yapan adamları da bitirmiş (hemen hemen) ... yani cidden yönetim sorun olan herşeye hızlıca eğilip bu oyunun bir OYUN gibi olması için uğraşıyorlar. Takdir ediyorum. Umarım bu uğraşılarının karşılığını alırlar. Bu işsiz güçsüz adamlar gider ve yerine yeni oyuncular çeker oyuna zamanla. Belki zamanla international bir oyun haline bile gelir.
yönetimde ki her arkadaşa buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum oyunu adil ve oyun gibi bir oyun haline getirmeye çalıştıkları için...

csa21

Üye
Taksi yapanları sen PC başında emek vererek taksi yapan adam mı sanıyorsun sağdan soldan makro yazılımını hilesini buluyor yapıyor zahmetsiz taksi yapıyor ekmeğine bakıyor MMO oyun oynuyorsun pvp değil oyuna para verip kasılacağım diyorsan git 65 lvl hesap al senin derdin cebindeki paranın gitmesinden ziyade çoğalmaması ben hususi bir kaç günümü ayıracağım ve ara ara slotlara gidip taksi yapan görüp bildireceğim taksi yapanlar öyle çokta masum değil

Romper

Üye
Bence sorununuz insanların taxi yapması değil. onların kazandığı para, oyunda farm yapılacak bir slot veya bir şey yok drop oranları belli, bu taxi işi yine devam edecek yönetim istemesede istemede banlanan olacak mı evet olacak belkide çok sayıda ama oyuncu kaybından başka bir şey olmayacak pvp server olayına dönecek. +18 saat online olan adam napacak oyunda bir seçenek yok farm dropları çöp giden potu bile karşılamıyor, insanların taxi yapmaları bazı insanların zoruna gidiyor bu yine devam edecek bunu buraya yazıyorum, Bir insan online olmadan kasmak istiyor ise bu açık net bellidir. Bunun önüne geçemezler. Geçildiği takdir de dediklerimin hepsi olacak görüşmek üzere...

En son baktığımda oyunun adı Rise online olarak görünüyordu. Senin zihniyetin oyunu ticarethane olarak gördüğü için mevcut güncelleme sonrası kendine sigortalı bir iş bulman daha iyi olur. Bir de böyle üstü kapalı söylemlerle "yok oyunu bırakırlar, yok pvp server olur", yönetimi tehdit eden tavırlarınızı yemiyoruz. Döner ekmekçi, pazarcı mafyalarınızla tez zamanda oyundan temizlenmeniz dileğiyle..

Discreum

Üye
Bu konuda sana hak veriyorum çoğu kişi oyunu bırakmak zorunda kalacak bunun yüzünden. Online süreleri yüksek olmayan insanlar işe giderken slota bırakıyorlar lwl lerini işteyken de veya dışarıdaykende kasabilmeleri için oyunda bir genie sistemi yok mecbur elle kasmak zorunlu buna müdahale edilmesi ne taxiyi yapanın nede orda kendini kastıranın hosuna gitmez.
Buna müdahale etmeleri pvp serverlardan bir farkı olmadığını gösterir iyi oyunlar :)
alakası yok bizde işe gidiyoruz geldiğimizde akşam 6 da evde oluyorum tüm slotlar çetelerle dolu ne alakası var şimdi gece 3 te slot almayaa çalışıyoduk yaw ne konuşuyosunuz

Discreum

Üye
Taxi dediğimiz olay koxp mu ? macro mu? dupemi ? illegal bir durumu olmayan birşeyin yasaklanması bildiğin saçmalık..Gündüz taxi zaten nadir ki ihtiyaçda yok gece taxi yapılan slot hariç aynı mobun diğer bütün slotları boş. İsteyen istediği gibi kasabilir.
Kim ne kadar karşı yanında bilemem ama normal hayatda nasıl parasıyla lamborginiye binen adama senin niye paran var diyebiliyorsan taxi kullanarak exp kasan adamada diyemezsin...
bu seferde karakter kasıp satıcaklar fiyatı dahada pahallı olacak..
Klana alıp kasıcaklar bir şey diyemezsin
Fİyat yükseltip kasıcaklar...
işinde gücünde olan adam bastırıcak parayı bu sefer kasılmış 65 char alıcak sizde bu bedava yakarışlarınızla kalıcaksınız.
oyuncu kaybetmekten baska hiç bir işe yaramaz 3-5 sacma adamı tatmin etmekten başka tabi ..
Parası olan emeğin hakkını verip satın alıyor illegalde bir durum yok bunda....
KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARTIYORSUNUZ
taksinin macrodan farkı yok kardeşim bence boş konuşuyosunuz kimse gelipte sabahtan gece 3 lere kadar slotlara çöküp mafyacılık yapamaz bu sadece oyun herkez biliyorki taksicilik yasaklannıncada user sayısı aynı olacak kimse kendini kandırmasın çok güzel oldu

csa21

Üye
taksinin macrodan farkı yok kardeşim bence boş konuşuyosunuz kimse gelipte sabahtan gece 3 lere kadar slotlara çöküp mafyacılık yapamaz bu sadece oyun herkez biliyorki taksicilik yasaklannıncada user sayısı aynı olacak kimse kendini kandırmasın çok güzel oldu
Kimsenin elle kestiği falan yok makro yazılımları ve hile kullanıyorlar iyi oldu çokta güzel oldu

gkhandnc

Üye
O kadar saçmalamışlar ki , oyun bu oyun ya.Ne kadar zaman ayırabiliyorsan o kadar ayıracaksın.Para basıpta saatlerini harcayan adamın önüne geçmeye çalışmak nedir!Zaten konuyu açanda taxici diğer işden dolayı zaman bulamıyorum diyende.Geçin bu işlerii

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt