Artık lütfen ailemizle vakit geçiremiyoruz saatlerimizi günlerimizi harcıyoruz kartını oynamayınBu oldukça düşük iQ lu ve miğde bulandırıcı bir hareket.
Harcadığınız saatten siz sorumlusunuz ailenizle vakit geçirmeniz gerektiği yazısı artık sizin gibiler yüzünden oyunda loadingscreen ekranında da yazmaktaYAZIK.
Probleme dönünce evet taxi hoş bir şey değil ama oyun yönetimi buna bir şey yapabilir mi bilmiyorum herhangi bir kuralı çiğnemiyor. Oyun parasını verip o adamın takımına girmek istiyorsan bu senin problemin bence. Bir günlüğüne gelip o adamın tezgahını bozabilirim ama o adama oyun parası ödeyip kenara geçip oturmak isteyen kişiler bitmedikçe nasıl o insanlardan kurtulabilirsin ki. Bak sizin gibi '' ailemizle vakit geçiremiyoruz para harcıyoruz günlerimizi feda ediyoruz '' diye zırlamaktansa düzgün bir dille olan olayı çözüm önerisini veya problemi dile getirebiliyorum dimi![]()
Hayatta başarılar dilerim
Bu kısacık cümleyi bile anlayamayacak insanlar var buradaBugün oraclede onu yapan 3 5 item aldıktan sonra haddar da da yapmaya kalkar onu.
Konuyla alakasız olarak yazıyorum kanka Hiç bir fikrin yokNeden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki anlamadım
Taxideki oyuncular halinden memnun size ne oluyor 3-5 kombo yapıyor seri bir sekilde dönüyor.
Arkadaşın bahsettiği programda süre takip programı gibi bişeydir herhalde.
Easy Anti Cheat oldukça popüler ve bypass edilmezi oldukça zor.
Windows Services üzerinden çalışır ve oyunun Fiziksel Belleğinin okunmasını engeller 3 party yazılımlar ile oyuna şuan müdahale edildiğini düşünmüyrm
Boş muhabbet...
her ikiside oyun için sıkıntı.. Düşünün Yeni gelen oyuncular bu arkadaşlar daha önceden slotları parsellediği için lvl kasmak veya görevi yapmak için bunlara neden minnet etsinler veya para vermek zorunda kalsınlar ki sadece kendi açınızdan ben kastım kim ne yaparsa yapsın diye düşünülmemesi gerekli.Selamlara,
Burada itiraz eden taraf olmanızın sebebi TAXI yapılası mı yoksa TAXININ PROGRAMLA YAPILMASI mı ?
Sevgilerimle.
Evet oyun beta ve alfa aşamalarında o esip gürleyen ekip gitti...Canlı yayında taxi , canlı yayında goldbar alım satım . Oyunun gidişatı hiç iyi değil. Acilen bir önlem alınmalı artık. Oyun şuan sahipsiz gibi saldılar bizi oyuna terk edilmiş gibi hissediyorum. Bütün yetkililer kulaklarını kapadı gözlerini yumdu hepsi a.f.k oldu derin sessizlik içindeler![]()