İstek taxi ?

ASiLKaNNN

Üye
oracle de taxi olsa ne olmasa ne oracle de en fazla 55 e kadar kasarsın 55 lvl i bile kendi kasamayan adamın 65 e kasması imkansız 60 a bile kasamaz boş iş bunlar kerizleri yoluyorlar :)

Marceline

Üye
Aynen oraclede olsa ne olmasa ne. Güzel düşünce böyle düşünceler oldukça gelişmez oyun falan.

ZLanov

Üye
Artık lütfen ailemizle vakit geçiremiyoruz saatlerimizi günlerimizi harcıyoruz kartını oynamayın :) Bu oldukça düşük iQ lu ve miğde bulandırıcı bir hareket.
Harcadığınız saatten siz sorumlusunuz ailenizle vakit geçirmeniz gerektiği yazısı artık sizin gibiler yüzünden oyunda loadingscreen ekranında da yazmakta :D YAZIK.

Probleme dönünce evet taxi hoş bir şey değil ama oyun yönetimi buna bir şey yapabilir mi bilmiyorum herhangi bir kuralı çiğnemiyor. Oyun parasını verip o adamın takımına girmek istiyorsan bu senin problemin bence. Bir günlüğüne gelip o adamın tezgahını bozabilirim ama o adama oyun parası ödeyip kenara geçip oturmak isteyen kişiler bitmedikçe nasıl o insanlardan kurtulabilirsin ki. Bak sizin gibi '' ailemizle vakit geçiremiyoruz para harcıyoruz günlerimizi feda ediyoruz '' diye zırlamaktansa düzgün bir dille olan olayı çözüm önerisini veya problemi dile getirebiliyorum dimi :) :) Hayatta başarılar dilerim

1) Herhangi bir Kart ortaya sunarak Acıtasyon bir durum oluşturmuş değiliz. Sen bu tarz manevi bir durumu önemsemiyor olabilirsin. Burada çoğu insan bunu önemsiyor.
2) Yaptığımız herşeyden kendimizin sorumlu olduğunu bilebilecek yaşta, olgunlukta, seviyede, sıfatlarda insanlarız. Bunu da birisinin söylemesi ile öğrenecek değiliz.
3) IQ Testi ile ilgili bir ölçüm birimi olma hakkını sana sunan Hak, hukuk, birim vs. neresidir? Kendi şahsına münhasır bir şekilde belirttiğin Düşük IQ, "MİDE" dir bu arada o "Miğde" diye bir kelime yok, bulandırıcı vs. gibi saldırgan ifadelerini şahsına geri iade ederim. Şahsi düşüncemce Düşük IQ ' lu olanda mide bulandıranda bence direk şahsındır dostum. Bu da benim kendi düşüncem.

Probleme Dönünce Makro, İllegal program kullanmak ne zamandır Kuralları çiğnemeyen bir hareket oldu? Siz ne zaman gördünüz bu tarz şeyleri yapan insanların Kendi elleri ile oynadığını vs.? Hayal perestliğin bir sınırı var. Adam yayında %100 ispatlı bir şekilde macro, illegal yazılım vs. ile yapıyordu bu durumu. Birisi sesimizi duysa, gelse, baksa zaten görebilirdi. Yazı yazmak ya da post sayısı yükseltmek adına mı bu tarz cevaplar yazıyorsunuz bilmiyorumda, algılaması güç insanlarsınız. Yazdığım yazıyı algılamaya çalışınız. Tabiki beleşçi bu tarz şeylerle emeksiz vs. vs. şekilde oyun karakterini geliştirmek isteyen şahıslar bitmedikçe bu durumlar bitmez. Bunu algılayabilecek kapasitedeyiz. Ama En azından Twitch gibi bir platformda reklamlar yaparak, genel chatlerden Reklamlar atarak yapan bir şahısa da müdahele edilebilsin. Eğer buna bile müdahele edilmez ise Oyunda kendine Exp elde edebileceğin slot kalmadığında ki (Malum oyunda örnekleri Çok çok çok çok vardır.) O zaman ne olacak? Amacımız öncesinde müdahele ile zamanında yaşanmış şeylere dur diyebilmek. Ama bunu anlatabilmemiz adına 5 ila 15 yaş arası bir Çocuğa anlatır gibi anlatmamız gerektiği konusunu sanırım bir tık atlamış olabiliriz. Benim suçum Afola.

Son düzenleme:

bkaya1

Üye
Oyun yönetiminin bu insanları kesinlikle takib altına alması gerekir bu şekilde devam ederse oyun olmaktan çıkar burası da malum oyun gibi ticarethaneye döner deat valley de pk atacak adam bulunamaz hale gelir oyun

Toxic

Üye
Dostum lütfen ailenle vakit geçir xd Bu bir oyun sadece bir oyun :D Mario oynarken düşünüyor musun ' yaw ben oyun oynuyorum ailemle vakit geçiremiyorum yaw ' diyor musun ? demiyorsun neden işin ucunda rekabet yok :D İşe rekabet girince ve biraz geride kalınca yaw ailemizle vakit geçiremiyoz yaw oluyor :D Bence herkes hakettiği yerde ben bu durumdan çok mutluyum <3

Muffiin

Üye
Adam üçlü beşli macro çalışıyordur biz dedik macro Z den ibaret değil diye ama işte çoluk çocuk anlamiyor

srreal59

Üye
Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki anlamadım :D
Taxideki oyuncular halinden memnun size ne oluyor 3-5 kombo yapıyor seri bir sekilde dönüyor.
Arkadaşın bahsettiği programda süre takip programı gibi bişeydir herhalde.
Easy Anti Cheat oldukça popüler ve bypass edilmezi oldukça zor.
Windows Services üzerinden çalışır ve oyunun Fiziksel Belleğinin okunmasını engeller 3 party yazılımlar ile oyuna şuan müdahale edildiğini düşünmüyrm
Boş muhabbet...

Toxic

Üye
Neden bu kadar rahatsız oluyorsunuz ki anlamadım :D
Taxideki oyuncular halinden memnun size ne oluyor 3-5 kombo yapıyor seri bir sekilde dönüyor.
Arkadaşın bahsettiği programda süre takip programı gibi bişeydir herhalde.
Easy Anti Cheat oldukça popüler ve bypass edilmezi oldukça zor.
Windows Services üzerinden çalışır ve oyunun Fiziksel Belleğinin okunmasını engeller 3 party yazılımlar ile oyuna şuan müdahale edildiğini düşünmüyrm
Boş muhabbet...
Konuyla alakasız olarak yazıyorum kanka Hiç bir fikrin yok :D yine tekrar ediyorum ben konuyla alakalı değil tamamen anti cheat hakkında ki düşüncelerinden ötürü yazıyorum :) seviliyorsun iyi forumlar

KillForLive

Üye
TAXİ.jpg

Eğer bu cuma gününe kadar bu taxi işine bir çözüm getirmezlerde bende okçu açıp yayın açıp taxi yapıyorum. Yönetim demekki bundan yana

bercestee

Üye
Selamlara,

Burada itiraz eden taraf olmanızın sebebi TAXI yapılası mı yoksa TAXININ PROGRAMLA YAPILMASI mı ?

Sevgilerimle.

Pitou

Üye
Canlı yayında taxi , canlı yayında goldbar alım satım . Oyunun gidişatı hiç iyi değil. Acilen bir önlem alınmalı artık. Oyun şuan sahipsiz gibi saldılar bizi oyuna terk edilmiş gibi hissediyorum. Bütün yetkililer kulaklarını kapadı gözlerini yumdu hepsi a.f.k oldu derin sessizlik içindeler :(

KillForLive

Üye
Selamlara,

Burada itiraz eden taraf olmanızın sebebi TAXI yapılası mı yoksa TAXININ PROGRAMLA YAPILMASI mı ?

Sevgilerimle.
her ikiside oyun için sıkıntı.. Düşünün Yeni gelen oyuncular bu arkadaşlar daha önceden slotları parsellediği için lvl kasmak veya görevi yapmak için bunlara neden minnet etsinler veya para vermek zorunda kalsınlar ki sadece kendi açınızdan ben kastım kim ne yaparsa yapsın diye düşünülmemesi gerekli.

Son düzenleme:

KillForLive

Üye
Canlı yayında taxi , canlı yayında goldbar alım satım . Oyunun gidişatı hiç iyi değil. Acilen bir önlem alınmalı artık. Oyun şuan sahipsiz gibi saldılar bizi oyuna terk edilmiş gibi hissediyorum. Bütün yetkililer kulaklarını kapadı gözlerini yumdu hepsi a.f.k oldu derin sessizlik içindeler :(
Evet oyun beta ve alfa aşamalarında o esip gürleyen ekip gitti...

bercestee

Üye
Selamlar,

Bence oyun içerisinde yapılan TAXI için bir problem yok. Third Party bir program kullanarak yapıyorlarsa orada problem ÇOK büyüktür.

Sevgilerimle.

Pr0life

Üye
Taksi işi çok çetrefilli iş. Buna müsade edilmemesi gerekiyor. Yönetimin bu konuda bir aksiyon alması gerekir.
Buna müsade ederseniz yakında slot bulamazsınız. Her köşe başını taksi yapanlar tutar. Alttan gelenleri, gelecek olanları vs herkesi bunların kucağına itmiş olursunuz.

Sertoskii

Üye
Bunun önüne oyun yapımcıları değil oyuncular geçmelidir. Biz bu tarz şeyler gördüğümüzde clan olarak 6-7 kişi oraya çöküp o farmlarını rezil hale getiriyoruz size de tavsiye ederim. Bunlardan başka türlü kurtulamazsınız bazı durumda oyuna oyuncu sahip çıkmalı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt