taxiciler bitmyecek mi adamlar yüzsüz gibi para istiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benyamin

Üye
Adsız.png

anlgms

Üye
dostum öncelıkle merhabalar . ben 65 lvl a ulaşıp gece mı gündüzüme katmışım . burada elimle insanları kasıyorum bunu sadece biz değil 500 clan yapıyor . üstüne sen all chatten taxi ne demek yazmışsın adam da sana bunun bildirisini çekmiş . Oyun yönetimi taksi olayına izin vermişken siz kullanıcı olarak buna nasıl tepki gösteriyorsunuz ?

esnaf

Üye
dostum öncelıkle merhabalar . ben 65 lvl a ulaşıp gece mı gündüzüme katmışım . burada elimle insanları kasıyorum bunu sadece biz değil 500 clan yapıyor . üstüne sen all chatten taxi ne demek yazmışsın adam da sana bunun bildirisini çekmiş . Oyun yönetimi taksi olayına izin vermişken siz kullanıcı olarak buna nasıl tepki gösteriyorsunuz ?
Sorun zaten sizde değil, buna izin veren oyun yöneticilerinde!

THE_WITCHER

Üye
oyun yönetimi muadil oyunun yönetim kafasında zaten. böyle giderse bir kaç aya kalmaz tamamen p2w olur herşey.
yani çözümleri basit şeyler olabilecek böyle konularda işi örnek aldıkları oyundan gördükleri kadar çözüyorlar. Bu oyun muadil oyunun oyuncu kitlesi dışına çıkamaz bu kafayla. ve o beğenmediğiniz oyun kadar da olamayacak çünkü mmorpg kitlenin yarısı orada yarısı burada. dışarıdan yeni mmorpg oyuncusu alamazsa veya düşük bütçeli oyuncuları tutamazsa dv'de oyuncu bulamazsınız. hele de level sınırı 80 falan olacaksa kimse kalmaz bu oyunda kanser kitle dışında. muadil oyun premiumu ve cashleri rise ile aynı fiyatlara çeksin, biraz oyunu toplasınlar bir gün bile beklemem rise'ı silerim pc'den.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt