ingilizce öğrenmeye vaktim yok sana para vereyim ben uyurken ingilizce öğret bana reisTaxicilik mantık açısından yanlış bir şey mi ki? Her mmorpg oyununda buna denk gelebilirsin. Senin vaktin yoktur, vakti olan birisine parasını verirsin seni kasar. Senin İngilizce öğrenmeye vaktin yoktur, başkasına para verirsin İngilizce öğretir. Bu, bu kadar basit. Ha ben yapıyor muyum? Hayır meslekten parayı kırıyorum zaten vakit kaybı taxicilik şahsi düşüncem.
Uyuman senin problemin ben anlatırım paramı alır giderim yine kaybeden sen olursun. Ne alıp ne almadığın beni ilgilendirmez.ingilizce öğrenmeye vaktim yok sana para vereyim ben uyurken ingilizce öğret bana reis
Meraktan soruyorum hasılat nedir mesleğe başladığından beriTaxicilik mantık açısından yanlış bir şey mi ki? Her mmorpg oyununda buna denk gelebilirsin. Senin vaktin yoktur, vakti olan birisine parasını verirsin seni kasar. Senin İngilizce öğrenmeye vaktin yoktur, başkasına para verirsin İngilizce öğretir. Bu, bu kadar basit. Ha ben yapıyor muyum? Hayır meslekten parayı kırıyorum zaten vakit kaybı taxicilik şahsi düşüncem.
ya taksideki çarım expsini alamazsa uyudugu için ve param boşa giderse o_oUyuman senin problemin ben anlatırım paramı alır giderim yine kaybeden sen olursun. Ne alıp ne almadığın beni ilgilendirmez.
O zaman beyni kullanıp garanti bir kişi bulacaksın bulamıyorsan da senin problemin.ya taksideki çarım expsini alamazsa uyudugu için ve param boşa giderse o_o
ama uyucam bneO zaman beyni kullanıp garanti bir kişi bulacaksın bulamıyorsan da senin problemin.