Taxiciler burayıda mı istila etti :D

KOROW

Üye
Bu ne rahatlık insanlar slot yok diye birbirini yiyor adamlar işi ticarete dökmüş bunun bi cezası yok mu varsa eğer gidipte reportliyim?

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    818.8 KB · Görüntüleme: 436

mrares

Üye
Taxicilik mantık açısından yanlış bir şey mi ki? Her mmorpg oyununda buna denk gelebilirsin. Senin vaktin yoktur, vakti olan birisine parasını verirsin seni kasar. Senin İngilizce öğrenmeye vaktin yoktur, başkasına para verirsin İngilizce öğretir. Bu, bu kadar basit. Ha ben yapıyor muyum? Hayır meslekten parayı kırıyorum zaten vakit kaybı taxicilik şahsi düşüncem.

mmogod

Üye
Taxicilik mantık açısından yanlış bir şey mi ki? Her mmorpg oyununda buna denk gelebilirsin. Senin vaktin yoktur, vakti olan birisine parasını verirsin seni kasar. Senin İngilizce öğrenmeye vaktin yoktur, başkasına para verirsin İngilizce öğretir. Bu, bu kadar basit. Ha ben yapıyor muyum? Hayır meslekten parayı kırıyorum zaten vakit kaybı taxicilik şahsi düşüncem.
ingilizce öğrenmeye vaktim yok sana para vereyim ben uyurken ingilizce öğret bana reis

Bstrafe

Üye
Eskiden Poke diye bir şey vardı , birine çarını ve parasını verip çarı kastırırdın, şimdi birine çarını vermeden kastırıyorsun. Bence de yanlş bir şey değil.
He sana yanlış geliyorsa taksi slotuna KS atarsın adam da müşteri bulamaz. (KS yasak değil)

mrares

Üye
ingilizce öğrenmeye vaktim yok sana para vereyim ben uyurken ingilizce öğret bana reis
Uyuman senin problemin ben anlatırım paramı alır giderim yine kaybeden sen olursun. Ne alıp ne almadığın beni ilgilendirmez.

bercestee

Üye
Arkadaşlar konuyu saçma yönlere çekiyorsunuz :) Adı üzerinde RPG. Adamın rolü de bu. Para karşılığında PLVLing yapıyor. Ha dersen ki ben karşıyım, gidersin ekibinle KS oturur düzene karşı gelmeye çalışırsın. Saygı çerçevesinin dışına çıkılmadığı sürece her haklı başkaldırının yanındayız :)

outawz

Üye
İsteyen istediği yerde istediği kadar kasar taxi yada değil birden fazla kanal var ve birden fazla slot git sende kas adamın rolü bu.

LunasCar

Üye
Meraktan soruyorum hasılat nedir mesleğe başladığından beri

wultrox

Üye
Yasak mı ? Değil .
Etik mi ? Değil.
Ks Atarsın olur biter.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt