Arkadaş pk videosu çekmiş bence yeterli olur sana bu videoherkes yazıyor ama kanıtlıyla atan 1 kişi bile yokhacı al bi videoda bizde görelim nasıl tek atıyormuş o itemli chara
farm atıp cebinizi dolduramıyosunuz diye algı yapmayın pls
kanıt atamıyacaksında hadi dediğin charın fotosunu at foruma sevgiler yazıp inanalım.
kanıtıyla adam video çekip atmış niye kafasına göre yazsın adamherkes yazıyor ama kanıtlıyla atan 1 kişi bile yokhacı al bi videoda bizde görelim nasıl tek atıyormuş o itemli chara
farm atıp cebinizi dolduramıyosunuz diye algı yapmayın pls
kanıt atamıyacaksında hadi dediğin charın fotosunu at foruma sevgiler yazıp inanalım.
kantarın topuzu kaçmış bu nedir abiVideo da int priest e vurduğu hasar. Crit de bir sıkıntı olabilir herkese hemen hemen aynı vurdu sanki crit bastıktan sonra karakter karşı tarafın defansını 0 olarak hesaplayıp hasar vuruyor gibi. Bu arada 8K canla geziyor sanki biraz çok gibi takıların 0 olduğu bir yerde. Asasların bu kadar canı olmamalı bence.
Ekli dosyayı görüntüle 13141
Bu ne sinir bozucu bir yayın şekli? Almış oyunun buglu sınıfını sanki üstün bir yetenekle oynuyormuş gibi konuşuyor. Resmen oyundan soğutma vidyosu, izledikçe oyunu silmemek için zor durdum. Hayır bide oyunun ilk 85 level çarı, itemli mitemli peki naapıyor? Bowlun tozunu attıriyor dimi, hayır Mob slotunda farmcı kesiyor ahahsjd şaka mısınız gercekten.Arkadaş pk videosu çekmiş bence yeterli olur sana bu videoçok yüksek hasar vurduğu itemsizler de var çok yüksek hasar vurduğu full charlarda var videoda.
Kanka o 1 vs 3 dediğin adamın itemlere tekrar göz az lütfen, ha şunu dersen anlarım, kardeşim asasa bir sürü güzel skill geldi bize yine hüsran eyvallah bu konu tartışılır.75 capte zaten party arasına girip çıkıyordu Assaslar. Kolay kolay olmuyorlardi. 85 caple birlikte kritik vurma, kritikle fazla can alma, tek skille görünmez olup aynı anda can çalma, skill bar bloke etme özellikleri eklendi. Artık 1vs8 atarlar...
Suanki videolarda gördüğümüz kadariyla 1vs3 çok rahat atıyorlar. İster warrior, ister Okçu, ister BP, ister mage. Hepsini aynı anda tokatlayip geçiyorlar...
video yu attın ama sen izlemedin galbaArkadaş pk videosu çekmiş bence yeterli olur sana bu videoçok yüksek hasar vurduğu itemsizler de var çok yüksek hasar vurduğu full charlarda var videoda.
video yu attın ama sen izlemedin galbaadamın kestiği karakterlerin %90 ında adamdaki itemlerin çeyreği bile yok ve en az 6 7 level fark var.
farm atarken rahatsız ediliyosunuz diye böyle konular açıp algı yapmaya çalışmayın, her türlü herzaman rahatsız olacaksınız öyle havadan para gelsin yok![]()
75 capte zaten party arasına girip çıkıyordu Assaslar. Kolay kolay olmuyorlardi. 85 caple birlikte kritik vurma, kritikle fazla can alma, tek skille görünmez olup aynı anda can çalma, skill bar bloke etme özellikleri eklendi. Artık 1vs8 atarlar...
Suanki videolarda gördüğümüz kadariyla 1vs3 çok rahat atıyorlar. İster warrior, ister Okçu, ister BP, ister mage. Hepsini aynı anda tokatlayip geçiyorlar...
warrior zaten ezik bu oyunda da, benim 1 tane asas güçlü dediğim mesaj göstersene neden yalan konuşuyorsunki anlamadım ? asas gayet dengeli şuanda itemli kimseye tek attığı yok ve tek atması gerek bence çoğu çöp bp ye85 olan warrior, mage ve bplerden de aynı tarz video bekliyoruz...
Daha düne kadar assas güçlü diyordun şimdi savunur olmuşsun. Nasıl gidiyor assas kasmaca?
85 olan warrior 80 skilimiz şu işe, 82 şu işe, master 25 şu işe yariyor diyebilir mi? Diyemez çünkü skill koymamışlar. 85 olan warrior tek skill açabilecek. Defans desen malum oyunda 50 lvl de açılan defans pasifini burada 72 lvl e koymuşlarMalum oyundaki skiller assasa birebir geliyorken warriora nerfli ve eksik olarak geliyor...
Knight skill ağacı gelecekti, ses seda yok ondanda...![]()
farmersen kasmayacağını biliyorumPriesti bozdum ugrasamicam artık daraldim tükendim. Bende rogue kasıyorum yapicak bişey yok.