Tek atan asas metası Hk.

hesperos

Üye
Oyunda denge daha sağlanamadı zamanla oturacak diye düşünüyorum

GizliPriest

Üye
herkes yazıyor ama kanıtlıyla atan 1 kişi bile yok :D hacı al bi videoda bizde görelim nasıl tek atıyormuş o itemli chara :D farm atıp cebinizi dolduramıyosunuz diye algı yapmayın pls
kanıt atamıyacaksında hadi dediğin charın fotosunu at foruma sevgiler yazıp inanalım.
Arkadaş pk videosu çekmiş bence yeterli olur sana bu video :) çok yüksek hasar vurduğu itemsizler de var çok yüksek hasar vurduğu full charlarda var videoda.

1nterCeptoR

Üye
Video da int priest e vurduğu hasar. Crit de bir sıkıntı olabilir herkese hemen hemen aynı vurdu sanki crit bastıktan sonra karakter karşı tarafın defansını 0 olarak hesaplayıp hasar vuruyor gibi. Bu arada 8K canla geziyor sanki biraz çok gibi takıların 0 olduğu bir yerde. Asasların bu kadar canı olmamalı bence.

1681346665865.png

TatakDumTiss

Üye
Asas şuanda dengeli. Hatta zayıf bile diyebilrim. Eksiklikler var. Cp saniyesi 10 sanıye ve tutmama ıhtımalı cogu zaman hep mevcut. Ayrıca minorun cd si oldukca uzun mınor cd si kalkıp crit 15 sanıyeye cıkarılırsa dengelenır dıye dusunuyorum. Bp ye gelecek olursak herkese tek atıyorlar

bitter

Üye
Verdiğin örnekte bile sadece tek skill kritik vurmuş (3200) o da ortalama hasarın 2x versiyonu. Anormal hiçbir şey yok. Hatta tek skill tutması şanssızlık bile.
4 skill vurulması ortalama 4 saniye 4 saniyede reaksiyon göstermeyen tüm joblar ölür, ölmelidir de. Asas ile bp'ye de 4 saniye reaksiyon göstermezsen ölürsün.
Farm slotunda ölüp burada konu açarak asas nerfletme dönemi kapandı arkadaşlar. Biraz mantık.

"İmp 7 8 karısık kalkanlı" tek yediğini iddia eden int priest arkadaşlar ise sadece komik. Resmi forumda 1 yıldır oynadığımız oyun hakkında alenen yalan söylüyorsunuz.

Son düzenleme:

priesttt

Üye
herkes yazıyor ama kanıtlıyla atan 1 kişi bile yok :D hacı al bi videoda bizde görelim nasıl tek atıyormuş o itemli chara :D farm atıp cebinizi dolduramıyosunuz diye algı yapmayın pls
kanıt atamıyacaksında hadi dediğin charın fotosunu at foruma sevgiler yazıp inanalım.
kanıtıyla adam video çekip atmış niye kafasına göre yazsın adam

priesttt

Üye
Video da int priest e vurduğu hasar. Crit de bir sıkıntı olabilir herkese hemen hemen aynı vurdu sanki crit bastıktan sonra karakter karşı tarafın defansını 0 olarak hesaplayıp hasar vuruyor gibi. Bu arada 8K canla geziyor sanki biraz çok gibi takıların 0 olduğu bir yerde. Asasların bu kadar canı olmamalı bence.

Ekli dosyayı görüntüle 13141
kantarın topuzu kaçmış bu nedir abi

JohnPlane

Üye
Bp Priest arkadaşlar istiyorki Hatred 8 full uniq takılı elite 8 set olan 85 lvl adam 75 lvl yarı itemli bp priesti kesemesin zorlansın istiyorlar :D

mehmetcvgn

Üye
Asas sınıfının hasarının yüksek olması olağan bir durum. Suikastçi sonuçta. Fakat tek skill ile 3-5k hasar atıp 8k canla ne bileyim 1200-1300 defans ile ortada gezmesi saçma. 3-4k hasar atsın sıkıntı yok ama warrior gibi can hp olmamalı. Mage gibi defans ve hp'ye sahip olması gerektiğini düşünüyorum.

Balerion

Üye
Arkadaş pk videosu çekmiş bence yeterli olur sana bu video :) çok yüksek hasar vurduğu itemsizler de var çok yüksek hasar vurduğu full charlarda var videoda.
Bu ne sinir bozucu bir yayın şekli? Almış oyunun buglu sınıfını sanki üstün bir yetenekle oynuyormuş gibi konuşuyor. Resmen oyundan soğutma vidyosu, izledikçe oyunu silmemek için zor durdum. Hayır bide oyunun ilk 85 level çarı, itemli mitemli peki naapıyor? Bowlun tozunu attıriyor dimi, hayır Mob slotunda farmcı kesiyor ahahsjd şaka mısınız gercekten.

Neyse Asas harici bir jobla dv'ye çıkan acilen bir psikoloğa görünsün. Herkese bol sabır diliyorum umarım bir an önce denge gelir de başka joblarla da oynayabiliriz.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
75 capte zaten party arasına girip çıkıyordu Assaslar. Kolay kolay olmuyorlardi. 85 caple birlikte kritik vurma, kritikle fazla can alma, tek skille görünmez olup aynı anda can çalma, skill bar bloke etme özellikleri eklendi. Artık 1vs8 atarlar...

Suanki videolarda gördüğümüz kadariyla 1vs3 çok rahat atıyorlar. İster warrior, ister Okçu, ister BP, ister mage. Hepsini aynı anda tokatlayip geçiyorlar...

Otto

Üye
75 capte zaten party arasına girip çıkıyordu Assaslar. Kolay kolay olmuyorlardi. 85 caple birlikte kritik vurma, kritikle fazla can alma, tek skille görünmez olup aynı anda can çalma, skill bar bloke etme özellikleri eklendi. Artık 1vs8 atarlar...

Suanki videolarda gördüğümüz kadariyla 1vs3 çok rahat atıyorlar. İster warrior, ister Okçu, ister BP, ister mage. Hepsini aynı anda tokatlayip geçiyorlar...
Kanka o 1 vs 3 dediğin adamın itemlere tekrar göz az lütfen, ha şunu dersen anlarım, kardeşim asasa bir sürü güzel skill geldi bize yine hüsran eyvallah bu konu tartışılır.

Burtto

Üye
video yu attın ama sen izlemedin galba :D adamın kestiği karakterlerin %90 ında adamdaki itemlerin çeyreği bile yok ve en az 6 7 level fark var.
farm atarken rahatsız ediliyosunuz diye böyle konular açıp algı yapmaya çalışmayın, her türlü herzaman rahatsız olacaksınız öyle havadan para gelsin yok :D

N3v3N

Üye
video yu attın ama sen izlemedin galba :D adamın kestiği karakterlerin %90 ında adamdaki itemlerin çeyreği bile yok ve en az 6 7 level fark var.
farm atarken rahatsız ediliyosunuz diye böyle konular açıp algı yapmaya çalışmayın, her türlü herzaman rahatsız olacaksınız öyle havadan para gelsin yok :D

85 olan warrior, mage ve bplerden de aynı tarz video bekliyoruz...

Daha düne kadar assas güçlü diyordun şimdi savunur olmuşsun. Nasıl gidiyor assas kasmaca?

85 olan warrior 80 skilimiz şu işe, 82 şu işe, master 25 şu işe yariyor diyebilir mi? Diyemez çünkü skill koymamışlar. 85 olan warrior tek skill açabilecek. Defans desen malum oyunda 50 lvl de açılan defans pasifini burada 72 lvl e koymuşlar :) Malum oyundaki skiller assasa birebir geliyorken warriora nerfli ve eksik olarak geliyor...

Knight skill ağacı gelecekti, ses seda yok ondanda... :(

Son düzenleme:

Tolgun

Üye

adam full itemli charla farmer ve itemsiz adam kesiyo :D ne alaka
85 Warriorun 11-12k hp si defans 1400-1500 var assasin 8hp 1000-1200defans 3k-4k can ve 200-300 defans az fark degil.
Int priesting 10k hp si var 85 1400+defans .
Video da ki priestlere adamlara 1.387k damage vuriyo 34% cani gidiyo priestin (EthereumClassic 11:35 kör skill hasari).
Yane adamin max hp si 1.387/34*100 = 4079 :D, hem bug bile var orda savage 3.6 yaziyo sag alta ve ölmesi lazim adamin üstünde 1600 damage yaziyo ve savage öldürmiyo son r kesiyo.

SessizCogunlugunSesi

Üye
Daha önceleride yazdık bunları,Arkadaşlar siz konuştukça ,değişen bir şey oldumu?Olmadı düzenleme diye assasın lehine oldu her şey.İyice zıvanadan çıkıyor artık durum.Nasreddin Hocanın fil fıkrasına dönüyor .Yönetimin oyuncuları dinlemesini takdir ediyorum.burda niye ıslarla dinlemiyor anlamıyorum.Burada ''çok bilen oyun gurularımız '' varya onları dinliyorlar herhal.

GizliPriest

Üye
Priesti bozdum ugrasamicam artık daraldim tükendim. Bende rogue kasıyorum yapicak bişey yok.

Burtto

Üye
85 olan warrior, mage ve bplerden de aynı tarz video bekliyoruz...

Daha düne kadar assas güçlü diyordun şimdi savunur olmuşsun. Nasıl gidiyor assas kasmaca?

85 olan warrior 80 skilimiz şu işe, 82 şu işe, master 25 şu işe yariyor diyebilir mi? Diyemez çünkü skill koymamışlar. 85 olan warrior tek skill açabilecek. Defans desen malum oyunda 50 lvl de açılan defans pasifini burada 72 lvl e koymuşlar :) Malum oyundaki skiller assasa birebir geliyorken warriora nerfli ve eksik olarak geliyor...

Knight skill ağacı gelecekti, ses seda yok ondanda... :(
warrior zaten ezik bu oyunda da, benim 1 tane asas güçlü dediğim mesaj göstersene neden yalan konuşuyorsunki anlamadım ? asas gayet dengeli şuanda itemli kimseye tek attığı yok ve tek atması gerek bence çoğu çöp bp ye

İndeterminekolit

Üye
Konuştugunuz adam serverin en itemli asası bir zahmet sağlam olsun.Asası eleştiriyorsunuz ama DV de en çok gördügümüz karakter halen BP. Her yer BP arkadaşlar… Madem sen kişisel olarak memnun değilsin asas aç gel ,resmi foruma bu gereksiz konuları açmayın artık.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt