Tek Başına Oynayan Oyuncuların Çaresizliği...

QbnWarrior

Üye
Çok haklı bir yorum. Tek başıma başladım. Görevlerde pt'ler bularak lvl 45'e kadar geldim. Ancak 45 sonrası tam bir cehennem. Slot sayısı çok az, drop rate'ler çok düşük. Pt'lere bu lvl'dan sonra girmek çok çok çok zor okluyor. Kimse almıyor. Ayrıca görevler 7x fazla exp vermesine rağmen o kadar zorluk sonrası tamamlayınca totalde 5% civarı exp veriyor. Yani görev bitse de yeni görevi alamıyorsun çünkü bitirdiğin görev sana lvl atlatmadı. Bu da oyunun dengesizliğini gösteriyor. Yeni görev alabilmek için pt bulup xp kasman gerek. E bu da eziyet gibi solo olunca. Ancak inat ettim 60'a kadar çıktım. Yer yer sağlam insanlar da geldi karşıma. Ancak lvl 60'a kadar girebileceğiniz yerlerden asla item düşmüyor. Mecbur CZ'ye geçmek gerek. Orada ise pt bulmak tamamen imkansız hale geldi ve oyunda yapacak bir şey kalmadığı için bıraktım. Aslında bu end game'i tecrübe etmek için 60'a kadar kasmıştım. Ama mümkün olmadı, yanlızlık tahammül edilmez boyuta geldi.

Yukarıda mod söylemiş, toplu olanlar hep bir adım önde olacak diye. Bu da şu demek oluyor. İşin içine paralı satın almalar da girince oyun sadece bakkal, büfe, kuyumcu vb boş vakti çok olan esnafımızın zaman geçirme playground'una dönecek. Bir kere en başta görev sistemi böyle kalırsa gerçekten oynamanın bir anlamı kalmaz benim için. Yani bir görev setini tamamlayınca lvl atlamayacaksam ne anlamı var? Bu durumda görevleri uzatıp, chapter'lara act'lara bölmek, aynı chapter'larda olan insanların yardımlaşmasını kolaylaştırmak için klanda olmayan kullanıcıları bir araya getirebilmek için yeni mekanikler eklenmeli. Oyun sadece şu an olduğu gibi kalıp, sadece teknik hatalar giderilerek nihai sürüme geçecekse bence çok kötü olur.

VisamLord

Üye
mesela görev mi yapılacak.
sistem o görevi yapmak isteyenleri otomatik partiye alıp görev bölgesine ışınlayabilir.
bns'de var bu dungeonlarda. quest search adlı bir npc ile bu iş çözülür

henüz 60 olabildim. hagard'a quest parti yok kasan kastı. sap gibi kaldım ortada.

Freeware

Üye
Keşke party sistemini kurarken kestiğimiz yaratığın zorluğu parti sayısı arttıkça artsaydı. Solo kesenlerin bu şekilde rahatça kasmaları sağlanır adalet sağlanmış olurdu.

ALFATURK

Üye
Solo oynamakla zaten bir çok şeyi kabul etmiş oluyorsun.
İdari kadro bu konuda bir kaç insiyatif eklemek harici hiç bir şey yapamaz.
Bu tür oyunlarda SOLO oynayan adam TL BABASI değilse hiç bir şey yapamaz.
Koşma simülatörü tarzında oynar oyunda.

burky

Üye
Solo oyuncular için bile bir güzellik yapılsada genede bir clana kapak atmanızı öneririm. Bende solo oynamayı severim ama malum oyun gibi oyunlarda bile Partylere girmek zorunda kalıyorsunuz. Clan ile oynamak her zaman daha avantajlı görev itemlerini yardımlaşarak bitirebilir rahatça bir slotu kapatıp orada exp kasabilirsin. Warrior , mage olsan ++ , def , adrenalin , dash gibi pek çok şeye muhtaç oluyorsun. Asas karakteri solo oyuncular için pkda en kullanılabilir karakter ama exp kasarken dediğiniz gibi solo oyuncunun pek şansı yok. Bende solo takılıyorum ama random partylere girerek falan anca bugün 70 oldum. Warrior olarak death valley çıktım ve pk için 20 dk party aramak zorunda kaldım :D

ANGEL

Üye

konuma destek verebilirsin dostum.

Black Vortex

Üye

konuma destek verebilirsin dostum.
destek verilecek bir konu değil.

Predaynx

Üye
Merhaba,

İlerleyen süreçte solo oyuncuya yönelik çalışmalar yapılacak ve sezon görevleri, solo dungeon, rift gibi etkinlikler eklenecek. Fakat her ne kadar solo oyuncuların grup oyunculara karşı ezilmeyeyeceği bir sistem kurmayı hedeflesek de gerçek hayatta olduğu gibi oyunda da toplu hareket eden daima bir adım önde olacaktır.
Bu bahsedilen solo gorevleri veya solo zindan alanini tank priestler tamamlayabilecekler mi solo olarak?

Yolcu

Üye
Merhaba.

Gözlemlerimin ufak bir sonucunda Ekibimiz olarak çok büyük bir sıkıntı farkettik solo bireysel oyunu oynamak istiyen oyuncuların hiç bir şekilde pt girmeden ne Tek Başına EXP göreci ne FARM yapamadıklarını gördük sadece Priestler tek başlarına partilere girerek bir şeyler bir yerlere kadar yapabiliyorlar bu oyun solo oyuncuya hitap etmiyor mu ? solo oynayan adam oynamasın mı
neden bu kadar zor ?
Zor değil knk her oyunda olduğu gibi biraz uğraşırsın zamanın daha fazla gider solo oynarsan. Solo oynayan kişi için karakterin teknik ve stratejilerin olmalı ve beceride şart atak rr zr sadece atakla solo oynanmaz. bu bütün oyunlarda aynı. İsteniyorki 70 lvl ben kolayca tek başına keseyim der gibi bosslarda tek kesilsin olsun bitsin :) :)

Legadema

Üye
Clanların veya partilerin pvp de daha avantajlı olması mantıklı ama pve için solo kişilerinde geri kalmaması lazım.

_ Fc_KraL

Üye
wowdaki gibi dungeon getirilmeli, ben wowda canavar kesmedim sol üstten tıklıyodum dungeona hergün canım istedikçe giriyodum, hazır partilere giriyosun 4-5 kişiyle dungeon yapıyosun 20 dkkda bitiriyosun çok güzel ex veriyo 2-3 dungeonda bir level alıyodum. iteminide böyle diziyosun

Aerin

A
Solo oynamak büyük günahlardandır arkadaşlar lütfen solo oynamayın. 2 kişiyle oynamanın bile caiz olup olmadığı tartışılır. Kılana girin veya 3-5-8 kişi toplanıp bir cemaat oluşturun öyle oynayın. Exp solo kasılan bir şey değildir sadece cemaat ile kasılır, hayatımda Knight dışında oyun oynamadım ondan çok iyi biliyorum. Solo oyuncu diye bir kavram olamaz çarpılırsınız. Ayrıca emek verin biraz emek, kaçınızın çift rünlü zırhı silahı var da konuşuyorsunuz? Çift rünlü zırhı olmayanlar idam edilmelidir. Emek demiş miydim? Evet emek. Emek her şeydir. Off olsa da biraz emek.

İmza: Aerin61 - Bize her yer Trabzon

rafet41

Üye
Merhaba.

Gözlemlerimin ufak bir sonucunda Ekibimiz olarak çok büyük bir sıkıntı farkettik solo bireysel oyunu oynamak istiyen oyuncuların hiç bir şekilde pt girmeden ne Tek Başına EXP göreci ne FARM yapamadıklarını gördük sadece Priestler tek başlarına partilere girerek bir şeyler bir yerlere kadar yapabiliyorlar bu oyun solo oyuncuya hitap etmiyor mu ? solo oynayan adam oynamasın mı
neden bu kadar zor ?
gıtlak okadar yordum ki bu olaya şey yazdılar ağlama parti almıyorlar diye kimse almak zorunda değil seni bana bunu yazdılar içi kin dolu hiç tek kalmamış bencil adamlar dikkat et sanada saldıra bilirler gerçi banlattım da neyse . kesinlikle katılıyorum tek oyuncu intihar etmeli ve hiç bulaşmamalı yada maradonda çar kasıp tekrar açıp tekrar kasması lazım eğlenmesi lazım öyle yukarılara çıkmaması lazım

rafet41

Üye
Zor değil knk her oyunda olduğu gibi biraz uğraşırsın zamanın daha fazla gider solo oynarsan. Solo oynayan kişi için karakterin teknik ve stratejilerin olmalı ve beceride şart atak rr zr sadece atakla solo oynanmaz. bu bütün oyunlarda aynı. İsteniyorki 70 lvl ben kolayca tek başına keseyim der gibi bosslarda tek kesilsin olsun bitsin :) :)
lütfen boş yapma ya knight dışında hangi oyunu oynadın ? hangisinde solo oynanmayan oyun gördün la adam hadi ex kastı çıksın cz ye de item kassım alacak bir adam görmüyorum şuanda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt