QbnWarrior
Üye

Çok haklı bir yorum. Tek başıma başladım. Görevlerde pt'ler bularak lvl 45'e kadar geldim. Ancak 45 sonrası tam bir cehennem. Slot sayısı çok az, drop rate'ler çok düşük. Pt'lere bu lvl'dan sonra girmek çok çok çok zor okluyor. Kimse almıyor. Ayrıca görevler 7x fazla exp vermesine rağmen o kadar zorluk sonrası tamamlayınca totalde 5% civarı exp veriyor. Yani görev bitse de yeni görevi alamıyorsun çünkü bitirdiğin görev sana lvl atlatmadı. Bu da oyunun dengesizliğini gösteriyor. Yeni görev alabilmek için pt bulup xp kasman gerek. E bu da eziyet gibi solo olunca. Ancak inat ettim 60'a kadar çıktım. Yer yer sağlam insanlar da geldi karşıma. Ancak lvl 60'a kadar girebileceğiniz yerlerden asla item düşmüyor. Mecbur CZ'ye geçmek gerek. Orada ise pt bulmak tamamen imkansız hale geldi ve oyunda yapacak bir şey kalmadığı için bıraktım. Aslında bu end game'i tecrübe etmek için 60'a kadar kasmıştım. Ama mümkün olmadı, yanlızlık tahammül edilmez boyuta geldi.
Yukarıda mod söylemiş, toplu olanlar hep bir adım önde olacak diye. Bu da şu demek oluyor. İşin içine paralı satın almalar da girince oyun sadece bakkal, büfe, kuyumcu vb boş vakti çok olan esnafımızın zaman geçirme playground'una dönecek. Bir kere en başta görev sistemi böyle kalırsa gerçekten oynamanın bir anlamı kalmaz benim için. Yani bir görev setini tamamlayınca lvl atlamayacaksam ne anlamı var? Bu durumda görevleri uzatıp, chapter'lara act'lara bölmek, aynı chapter'larda olan insanların yardımlaşmasını kolaylaştırmak için klanda olmayan kullanıcıları bir araya getirebilmek için yeni mekanikler eklenmeli. Oyun sadece şu an olduğu gibi kalıp, sadece teknik hatalar giderilerek nihai sürüme geçecekse bence çok kötü olur.
Yukarıda mod söylemiş, toplu olanlar hep bir adım önde olacak diye. Bu da şu demek oluyor. İşin içine paralı satın almalar da girince oyun sadece bakkal, büfe, kuyumcu vb boş vakti çok olan esnafımızın zaman geçirme playground'una dönecek. Bir kere en başta görev sistemi böyle kalırsa gerçekten oynamanın bir anlamı kalmaz benim için. Yani bir görev setini tamamlayınca lvl atlamayacaksam ne anlamı var? Bu durumda görevleri uzatıp, chapter'lara act'lara bölmek, aynı chapter'larda olan insanların yardımlaşmasını kolaylaştırmak için klanda olmayan kullanıcıları bir araya getirebilmek için yeni mekanikler eklenmeli. Oyun sadece şu an olduğu gibi kalıp, sadece teknik hatalar giderilerek nihai sürüme geçecekse bence çok kötü olur.