Tek Server Kaldıracak Mı ?

MURATUS

Üye
Evet arkadaşlar büyük ihtimal açılış tek server ile olacak peki bu kadar kullanıcıyı tek server kaldıracak mı ? bizim düşündüklerimizi RiseOnline ekibi tabikide düşünmüştür ona göre önlemler almıştır ama siz değerli oyuncuların fikirlerini merak ediyorum nasıl çözümler getirilebilir test için server sayısı arttırılmalı mı ?

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Şu ortadaki gerek bizim gerekse yapımcı ekibin üzerindeki baskı bitsinde bir şekilde hal olur

xRuLing

Üye
Bir çözümü yolu. Vardır illaki düşünmemiş olamazlar

Vintair

Üye
Zaten bu test için açılan sunucu mesela açıldıktan 1. hafta sonra 10.000 kişi olacak ortalama kaldırmadığı zaman kapanır. gerekli ayarlar yapılır ondan sonra tekrar açılır.
Sunucu kaç kişiye dayanacak o tespit edilecek zaten.

Nazzy

Üye
Bence Alpha1 Alpha2 diye 2 server açarlar denemek amaçlı.

MURATUS

Üye
Alt server da acılabılır nazzy dedıgı gıbı mantık olur yada oyun ıcerısınde camp1 camp2 camp3 tarzında

MURATUS

Üye
Preminyum ayrıcalıkları gelır mı acaba oyuna gırıs için

shady19071907

Üye
ALFA sürecinde bunu test edecekler. Bir sunucu kaç oyuncuyu kaldırıyor, kaç oyuncu bir sunucu da iyi şekilde performans alıyor hepsi. Atıyorum bir sunucu 5000 oyuncu da iyi bir şekilde oynayacaksa geri kalanı 2. sunucu da toplayabilirler ama daha ALFA sürecine başlamamış bir oyunda bunları konuşmak için erken yine de

Black Vortex

Üye
oyuncuların görevi oyunu oynamakken 1 server kaldırır mı fikriniz nedir soruluyor :D siz oyun çıksın oynamanıza bakın. bu firma niye var sanıyorsunuz. onlar işini yapıp parasını kazanacak biz de oynunu oynayıp para harcıcaz. eğer o kısmı da biz düşünüceksek oyuncu terimi ne işe yarar?

MURATUS

Üye
oyuncuların görevi oyunu oynamakken 1 server kaldırır mı fikriniz nedir soruluyor :D siz oyun çıksın oynamanıza bakın. bu firma niye var sanıyorsunuz. onlar işini yapıp parasını kazanacak biz de oynunu oynayıp para harcıcaz. eğer o kısmı da biz düşünüceksek oyuncu terimi ne işe yarar?
Dostum yazılımcıyım ben dışardan ınsanların fıkırlerını merak edıyorum emın ol yapımcılar da gelıp ıncelıyor bakıyorlardır boyle seylere her dusunce onemlı hıc ummadıgın ınsanlardan guzel fıkırler gelır

Masar

Üye
PVP ve PVE servarları ile iki server olur diye düşünüyorum ama bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim. :)

Black Vortex

Üye
Dostum yazılımcıyım ben dışardan ınsanların fıkırlerını merak edıyorum emın ol yapımcılar da gelıp ıncelıyor bakıyorlardır boyle seylere her dusunce onemlı hıc ummadıgın ınsanlardan guzel fıkırler gelır
yazılımcıymışsın sence nasıl olmalı? fikrini yaz da görsünler. bende merak ettim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt