Tek Server Kaldıracak Mı ?

MURATUS

Üye
yazılımcıymışsın sence nasıl olmalı? fikrini yaz da görsünler. bende merak ettim.
benım dusumcen haritalardaki kişi sayisini kısıtlı tutmak kaliteli bir sunucu olsa bıle unreal engine oyun motorunun herturlu sıkıntı cıkaracagını dusunuyorum 200 300 kısılık toplu savaslarda

dinazor89

Üye
Channel \Realm ile (wow en güzel örneği) sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.Umarım o tarz bir sistem olur hem quest yaparken problem yaşanmaz hem de her şeyi rahatça deneyimleyebiliriz.

LuciFeriaNx

Üye
Sanırım insanların kafasından temel problemlerden birisi bu ancak Burhan beyle yapılan söyleşide kendisi de Unreal Engine motorunu düz, temel haliyle kullanmadıklarını kendilerinin de gerekli geliştirmeleri yaptıklarını dile getirmişti.

TswX

Üye
sunucular kaldırmasa yeni server açarlar alfa 1 alfa 2 gibi vs vs şuandada biliyoruzki kademe kademe alıcaklar ona göre test edilicek hayırlısı

Hellraiser

Üye
Eskiden yaşadığımız lag ve dc problemlerini artık bu devirde yaşamayacağımızı düşünüyorum. Server kapasitesi hakkındaki düşüncelerim umut vaad ediyor.

eraysuvak

Üye
Sunucu açılışından sonra testlere göre işlemler sağlanacaktır kesinlikle :)

Jawss

Üye
Alfa süresinde kayıt olduğumuz geliştirdiğimiz karakterlere, kapalı beta- açık beta geçiş yapıldığında devam edebileceğiz değil mi? Yoksa Alfa süresinde geliştirilen karakterler sıfırlanacak mı?

xRuLing

Üye
Alfa süresinde kayıt olduğumuz geliştirdiğimiz karakterlere, kapalı beta- açık beta geçiş yapıldığında devam edebileceğiz değil mi? Yoksa Alfa süresinde geliştirilen karakterler sıfırlanacak mı?
sıfırlanıcak alfada kapalı beta tada

Vintair

Üye
kullanıcı adı ve şifrelerin kalacak sadece karakterlerin sıfırlanacak

Imbaboy

Üye
Arkadaşlar Malum oyun gibi 3 tane haritası olmayacak oyunun. çok daha büyük çok daha heybetli bir harita bizi bekliyor olacak. o yüzden 3000 5000 oyuncu degil 20k oyuncuyu rahat alabilecek haritalar olacagını düşünüyorum.

TheHandOfGod

Üye
her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen bir yönetim var. hiç bir sorun olmayacaktır bence.

MURATUS

Üye
yönetim iyi çalışıyor bizler oyuncular olaraktan bıraz heycanlıyız o yuzden hemen oldu bıttıye getırmek ıstıyor bır cok oyuncu malesef o sekılde yurumuyor ısler bıraz daha sabır dıyorum yakın zamanda gelıyor oyun :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt