peki test servera sadeve kendileri girebilip deneseler nasıl olur. sanki hiç oyun içi denenmiyor gibi çıkıyor yaamalar genelde ondan dıyorum.Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.
Hiç bilgi alanım değil lakin illa ki deniyorlardır ama kullanıcının deneyimlemesi ve raporlaması da erken erişim süreci olduğu için devam etmekte üstelik bizden oyun taraflı problemlerin bildirilme durumunda inceleyip muazzam bir şekilde müdahale ediyorlar ,peki test servera sadeve kendileri girebilip deneseler nasıl olur. sanki hiç oyun içi denenmiyor gibi çıkıyor yaamalar genelde ondan dıyorum.
ama dostum zaten sadece 1 günlüğüne test edilse gerçekten sorunsuz patchler gelir piyasanın etkileneceği şeyleri yapmazsın grafikle alaklı olan şeyleri test ettirirsin.Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.
Kanka iyi aklına gelmiş ha milyonlarca lira harcayıp 5 senedir oyunu geliştiren adamların aklına gelmemiştir valla bi test etsinler doğru söylüyon.peki test servera sadeve kendileri girebilip deneseler nasıl olur. sanki hiç oyun içi denenmiyor gibi çıkıyor yaamalar genelde ondan dıyorum.
valla test edilmiş hali buysa komikKanka iyi aklına gelmiş ha milyonlarca lira harcayıp 5 senedir oyunu geliştiren adamların aklına gelmemiştir valla bi test etsinler doğru söylüyon.
Ne fark eder ya direk yeni servere geliyo -> oyunu etgiliyo yada test servere 2-3 gün önce glince oyuna vuriyo sonusda test servere herkeze acik olcak ve herkez erken den ögrencek.Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.
Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.
Rowa oyunu mahvetti zaten. Yüzde 80'lik kısım istemedi, oyuna uğratacağı zararlar konusunda çok uyardık ona rağmen getirildi. Bari drop kapatılsın veya azaltılsın dedik onu da dinlemediler, hal ortada... Bir kere rowa alıyorsun zaten gelen droplarla, coinle yeni bir rowa parasını çıkartıyorsun, pazardan çekiyorsun. Rowa'n hiç bitmiyor. Pazarcının parası biriktikçe birikiyor. Günlük limit de yok gibi bir şey zaten. Sonsuz döngüye giriyor. Bir yandan hiç durmaksızın 7 oturan + 1 rowa atak yapan çarla oracle gibi slotlarda farm yapanlar var. Rowa'nın amacı exp kasmaya yardımcı olması değil miydi? Piyasa alt üst oldu. Ortalama bir fiyatı olan eşyayı 4-5 günde zar zor satıyorum. Millet eşya almaya ve direk pazardaki fiyatıyla çekmeye korkuyor. Hep pazarlık peşinde, bu eşyanın fiyatı da düşebilir, değerini kaybeder endişesiyle 10-15m aşağısı fiyat teklif ediyor.erken erişim sürecinde kobay oyuncu olarak oynamak ve 2500sc ve 350 ac sc gibi sclerin bu denli pahalı olması mantıksız. Row asistanın olması ve bu asistan sayesinde farm atmak da bi o kadar mantıksız. Makro yasak geliyor, makro ile row asistanı ayıran tek şey birisi RC ile alınıyor diğeri free yani bir fark yok. Oyuna verdiği zararın haddi hesabı yok