test server kullanımı

JohnPlane

Üye
Patch gelmeden önce 1-2 günlüğüne test serverı oyunculara açsanız orda insanlar deneyimlese ve ondan sonra patchleri daha sorunsuz şekilde aktif etseniz nasıl olur ?

Hedvein

Üye
Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.

mageonlineworld

Üye
Gelen yeniliklerin önceden öğrenilmesi piyasaya etki edeceğinden dolayı bu mümkün değil sanırım, ben de çok istiyorum LoL Playable Beta Environment gibi bir sunucu ama dediğim gibi içinde paranın döndüğü oyunda bu zor.
peki test servera sadeve kendileri girebilip deneseler nasıl olur. sanki hiç oyun içi denenmiyor gibi çıkıyor yaamalar genelde ondan dıyorum.

DAYAQQQQQQ

Üye
peki test servera sadeve kendileri girebilip deneseler nasıl olur. sanki hiç oyun içi denenmiyor gibi çıkıyor yaamalar genelde ondan dıyorum.
Hiç bilgi alanım değil lakin illa ki deniyorlardır ama kullanıcının deneyimlemesi ve raporlaması da erken erişim süreci olduğu için devam etmekte üstelik bizden oyun taraflı problemlerin bildirilme durumunda inceleyip muazzam bir şekilde müdahale ediyorlar ,
Uzun isimli karakterlerde part başkanlığı ve sembol gözükmemesi ile alakalı bir video çektim gönderdim , geri dönüş hemen uygulaması ilk pach de gerçekleşti.

Herşey çok güzel olacak.

JohnPlane

Üye
ama dostum zaten sadece 1 günlüğüne test edilse gerçekten sorunsuz patchler gelir piyasanın etkileneceği şeyleri yapmazsın grafikle alaklı olan şeyleri test ettirirsin.

Jacques

Üye
Kanka iyi aklına gelmiş ha milyonlarca lira harcayıp 5 senedir oyunu geliştiren adamların aklına gelmemiştir valla bi test etsinler doğru söylüyon.

Tolgun

Üye
Ne fark eder ya direk yeni servere geliyo -> oyunu etgiliyo yada test servere 2-3 gün önce glince oyuna vuriyo sonusda test servere herkeze acik olcak ve herkez erken den ögrencek.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Yapılan mekaniksel değişimler tarafımızca test edilmektedir.Erken erişim süresince mekanik kısımdaki geliştirmelerde bu tip hatalar olabilir.Sorunu gün içinde çözüp o kısmı kapatıyoruz.En kısa sürede mekanik ile ilgili tüm problemleri ortadan kaldıracağız.

İyi forumlar.

anil1991anil

Üye
Patch öncesi yenilikleri test etmek için değil de, şu an oynadığımız sürümün karakterlerini eşyalarını denemek için oyunculara açık bir test serverı olsa, oyuncunun satın almak istediği eşyayı, satın almadan önce test serverında denemesi, karakterleri ve bu karakterlerin skill, stat point kombinasyonlarını, denemesi iyi olurdu. Oyuncuların normal serverı bırakıp burada sırf pvp atmak için oynaması engellenmesi için, karşı ırka atak yapamaması, battle point birikmemesi gibi çeşitli kısıtlamalar getilirilebilir. 1v1' ler falan açık olur sadece.

Mitraileusse

Üye

Yüce hedveinn bu söylediğini test servuruna girmedende öğreniyoruz yayınlarda infolar veriliyor malesef takı olsun yumurta olsun vs vs vs

priesttt

Üye
erken erişim sürecinde kobay oyuncu olarak oynamak ve 2500sc ve 350 ac sc gibi sclerin bu denli pahalı olması mantıksız. Row asistanın olması ve bu asistan sayesinde farm atmak da bi o kadar mantıksız. Makro yasak geliyor, makro ile row asistanı ayıran tek şey birisi RC ile alınıyor diğeri free yani bir fark yok. Oyuna verdiği zararın haddi hesabı yok

anil1991anil

Üye
erken erişim sürecinde kobay oyuncu olarak oynamak ve 2500sc ve 350 ac sc gibi sclerin bu denli pahalı olması mantıksız. Row asistanın olması ve bu asistan sayesinde farm atmak da bi o kadar mantıksız. Makro yasak geliyor, makro ile row asistanı ayıran tek şey birisi RC ile alınıyor diğeri free yani bir fark yok. Oyuna verdiği zararın haddi hesabı yok
Rowa oyunu mahvetti zaten. Yüzde 80'lik kısım istemedi, oyuna uğratacağı zararlar konusunda çok uyardık ona rağmen getirildi. Bari drop kapatılsın veya azaltılsın dedik onu da dinlemediler, hal ortada... Bir kere rowa alıyorsun zaten gelen droplarla, coinle yeni bir rowa parasını çıkartıyorsun, pazardan çekiyorsun. Rowa'n hiç bitmiyor. Pazarcının parası biriktikçe birikiyor. Günlük limit de yok gibi bir şey zaten. Sonsuz döngüye giriyor. Bir yandan hiç durmaksızın 7 oturan + 1 rowa atak yapan çarla oracle gibi slotlarda farm yapanlar var. Rowa'nın amacı exp kasmaya yardımcı olması değil miydi? Piyasa alt üst oldu. Ortalama bir fiyatı olan eşyayı 4-5 günde zar zor satıyorum. Millet eşya almaya ve direk pazardaki fiyatıyla çekmeye korkuyor. Hep pazarlık peşinde, bu eşyanın fiyatı da düşebilir, değerini kaybeder endişesiyle 10-15m aşağısı fiyat teklif ediyor.

RickSancheZz

Üye
İllaki test ediliyordur ama ne denli test edilebilir ki, 20 kişilik test ekibi var diyelim mantıken sadece yama getirilen kısımları test ettiririm ama oyunda böyle olmuyor bi güncelleme geliyor alakasız bi şekilde yürürken nova atılıyor diye bildirim geliyor, kimin aklına gelirki bu , mecburen biz oyuncular bu hatalara denk gelip raporlayacağız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt