Kesinlikle aynı fikirdeyim. Şu an oyundaki en büyük prublemin bu olduğunu düşünmekteyim. Battle priest jobuna bu kadar laf gelmesinin sebebi, görev iteminin kısmen daha güçlü olması. Okkalı bir nerf gelecek hissediyorum. Elimize item yapmamız lazım yoksa çubukla dolaşacağız fiyatların pahasından.Yakında görev itemlerinin hepsinin nerf yiyeceğini düşünüyorum.
300 500k lık eşya satımı yapıyorsan alanın cok olması normaldir hocam yuksek butcede alım 0bence alım var benden alan çok
death valley pk yı izledinmi hiç adım atılcak yer yok karakteri gelişmiş hepsinindeAlan yok satan çok insanlar parayı satmaya meyilli oyunda karakter gelistirmeye değil
görev itemleri çokta güçlü deil aslında epicx itemleri basamıyoruz 6 epic itemler bile görev itemlerinden iyi. ama upg tırt... sc parası zaten cabası bastığına değmiyor basamıyorsun.. %10-15 eksik vurayım görev itemiyle devam edeyim diyorsun kısacasıGörev itemleri çok güclü oldugu icin kimse epik itemlere ihtiyac duymuyo
Bu oyun farklı olucak diyorduk ama oyuncu kitlesini gerçekten amele gibi düşünüyor firma yani 1 aydır herkes aynı şeyi söylemesine rağmen devam ediyor aynı problem her taraf BP priest oldu çözün diyoruz yok niye amelece farmı en iyi BP ler yapıyor tüm herkes BP kasmaya başladı bende tabi bırakma seviyesine yaklaşıyorum açıkası slotlarda moblar çok zor ölüyor 3-4 saat kesiyorsun drop yok bakalım nolacak oyun.Selamlar,
Oyuncu sayısının hızla azalacağını, bunun akabinde de oyun içi ekonominin ölü duruma geleceğini söyleyeli daha birkaç gün oluyor. Ben de dahil birçok insan artık oyunla savaşmayı bıraktı. Arkadaşlar vaktinize de emeğinize de yazık eğer zevk almıyorsanız uğraşmayın şu oyunla daha fazla. Bu oyundan zevk almak 2-3 hafta sürüyor, zaten yıllar sonra super mario da oynasan sıkılmadan 20 saat idare edersin. Sene olmuş 2022 mmo rpg dünyası bambaşka boyuta evrildi, 20 yıllık geleneklerden alışkanlıklardan kurtulun artık. Bu oyun tamamiyle knight online dan bezmiş kopmuş bağımlı kişilere yeni bir kapı açma sebebiyle yapılmış, çok bariz belli. Zevk alarak oynayanlara lafım yok tabi, zaten onlar da birkaç haftaya sıkılmaya başlar, ama oyunda sorunlar görüp sıkılıp bir şeylerin çözülmesini bekliyorsanız boşuna beklemeyin zamanınıza yazık.