Ticaret ölü durumda

KOROW

Üye
Görev itemleri çok güclü oldugu icin kimse epik itemlere ihtiyac duymuyo

Adv3NN

Üye
itemli ile itemsiz adam arasındakı fark gözle görülür şekilde olmadıgı icin insanlar item yapmiyor haliyle satın alımı zayıftır

ReginaMeis

Üye
Yakında görev itemlerinin hepsinin nerf yiyeceğini düşünüyorum.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Şu an oyundaki en büyük prublemin bu olduğunu düşünmekteyim. Battle priest jobuna bu kadar laf gelmesinin sebebi, görev iteminin kısmen daha güçlü olması. Okkalı bir nerf gelecek hissediyorum. Elimize item yapmamız lazım yoksa çubukla dolaşacağız fiyatların pahasından.

SSKEmeklisiBuffer

Üye
İtemler çalışmıyor çünkü veya apnin oyuna etkisi silah etkilerinin damage etkisi kadar etki etmiyor. Bugün ben 138 ap +7 tabarise ve görev seti ile 900 damage vuruyorum maliceli runic goleme mesela. Goleme damage avantajı olan 125 AP +5 arch sword 850 vuruyor. NERF yemiş 119 ap görev itemi 800 vuruyor. Normalde silahın fire, lighting ve poison damageleri r yi etkiler sadece diye biliyorum ama burada ya skille de etkisi var ve malum fire ile lighting çalışmıyor ya da AP yüzdesi oyunda bozuk. (Aynısı eşit poison damage vuran yaylarda da var) şimdi böyle düşününce adam GB harcayıp neden item alsın? Ben kendim basmasam hayatta almazdım misal. Millete o yüzden bir şey diyemiyorum.

tacettin

Üye
300 500'ü bilemem 15-17gb satış yaptım archsword falan

orbay888

Üye
Tüm silahlara buff gelmesi lazm +10 15 ap gibi. Böylelikle görev silahlarini bir an önce terkedip nadir veya epik silah ve zirh yapimi için uğraşlar başliyacak. Görev silahlari tüm nadir silahlardan iyi ap ye sahipken insanlar neden uğraşsin ki nadir silahlarla zirhlarla + bas uğras bi ton emek vakit para...

thedarga

Üye
Görev itemleri çok güclü oldugu icin kimse epik itemlere ihtiyac duymuyo
görev itemleri çokta güçlü deil aslında epicx itemleri basamıyoruz 6 epic itemler bile görev itemlerinden iyi. ama upg tırt... sc parası zaten cabası bastığına değmiyor basamıyorsun.. %10-15 eksik vurayım görev itemiyle devam edeyim diyorsun kısacası

Babalarınbabası

Üye
Eldeki silahlara buff gelmesinden ziyade classlara düşen çoğu item görev itemini amorti dahi etmiyor . Oyunda niye varlar öyleyse? Kimsenin rağbet etmediği itemler neden kalabalık yapıyor?

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Oyuncu sayısının hızla azalacağını, bunun akabinde de oyun içi ekonominin ölü duruma geleceğini söyleyeli daha birkaç gün oluyor. Ben de dahil birçok insan artık oyunla savaşmayı bıraktı. Arkadaşlar vaktinize de emeğinize de yazık eğer zevk almıyorsanız uğraşmayın şu oyunla daha fazla. Bu oyundan zevk almak 2-3 hafta sürüyor, zaten yıllar sonra super mario da oynasan sıkılmadan 20 saat idare edersin. Sene olmuş 2022 mmo rpg dünyası bambaşka boyuta evrildi, 20 yıllık geleneklerden alışkanlıklardan kurtulun artık. Bu oyun tamamiyle knight online dan bezmiş kopmuş bağımlı kişilere yeni bir kapı açma sebebiyle yapılmış, çok bariz belli. Zevk alarak oynayanlara lafım yok tabi, zaten onlar da birkaç haftaya sıkılmaya başlar, ama oyunda sorunlar görüp sıkılıp bir şeylerin çözülmesini bekliyorsanız boşuna beklemeyin zamanınıza yazık.

Human

Üye
Auction House özelliğine sınır getirilmeli.
Mâlum oyun gibi mağaza üzerinden satın alan kişilerin erişebildiği bir servis olmalı.
Auction House özelliği herkesin erişebilmesi durumunda piyasayı ne yazık ki öldürür, ardı arkası kesilmeyen fiyat kırmalara, item değerlerinde düşüşlere neden olur ve bunun sonucunda da oyuncular end game item seviyesine daha kolay ulaşır. Bu durum dolaylı olarak oyunun ömrünü kısaltır. Kolay bir şekilde ortalamanın üzerinde bir karaktere sahip olan oyuncu yavaş yavaş içeriğin yetersizliği vb. unsurları da göz önünde bulundurup oyunu terk eder.

JohnPlane

Üye
Selamlar,
Oyuncu sayısının hızla azalacağını, bunun akabinde de oyun içi ekonominin ölü duruma geleceğini söyleyeli daha birkaç gün oluyor. Ben de dahil birçok insan artık oyunla savaşmayı bıraktı. Arkadaşlar vaktinize de emeğinize de yazık eğer zevk almıyorsanız uğraşmayın şu oyunla daha fazla. Bu oyundan zevk almak 2-3 hafta sürüyor, zaten yıllar sonra super mario da oynasan sıkılmadan 20 saat idare edersin. Sene olmuş 2022 mmo rpg dünyası bambaşka boyuta evrildi, 20 yıllık geleneklerden alışkanlıklardan kurtulun artık. Bu oyun tamamiyle knight online dan bezmiş kopmuş bağımlı kişilere yeni bir kapı açma sebebiyle yapılmış, çok bariz belli. Zevk alarak oynayanlara lafım yok tabi, zaten onlar da birkaç haftaya sıkılmaya başlar, ama oyunda sorunlar görüp sıkılıp bir şeylerin çözülmesini bekliyorsanız boşuna beklemeyin zamanınıza yazık.
Bu oyun farklı olucak diyorduk ama oyuncu kitlesini gerçekten amele gibi düşünüyor firma yani 1 aydır herkes aynı şeyi söylemesine rağmen devam ediyor aynı problem her taraf BP priest oldu çözün diyoruz yok niye amelece farmı en iyi BP ler yapıyor tüm herkes BP kasmaya başladı bende tabi bırakma seviyesine yaklaşıyorum açıkası slotlarda moblar çok zor ölüyor 3-4 saat kesiyorsun drop yok bakalım nolacak oyun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt