toplayıcılık fazla zor değilmi sadece önceden uğraşanlar karlı çıkıcak galba

IBoRiS

Üye
29 seviye taşcılığım var 30 yapıp boş zamanlarımda haddarda uğraşim zaman geçirim son seviyeye getirim diyodum fakat 30 yapmam için lunaskar kingdoomda 1 seviye almam lazım başladım 29 dan 30 a isteyen toplayıcılık exp i 720,000 lunaskarda en üst nadir olan 3 seviye taşları kestiğimde toplam 1,440 exp veriyor 2 seviyeler daha az veriyor yani binlerce taş kesmem gerek sadece 1 level için yani 11 level alıp 40 olmam aylar sürer hele 0 dan başlayanı söylemiyorum bile daha önceki toplayıcık fena değildi hem exp alıp hem keyif alıyordum ancak şuanki durum uğraşılacak birşey değil craft tarafında durum nasıl bilmiyorum yani demem o ki daha önce daha iyiydi ve bu işle uğraşan insanların çoğu önemli toplayıcılıkları 40 seviye yaptı sadece metaryel ve craft la uğraşıcaklar yeni başlayanın acayip bir şekilde geride ve yetişmesi imkansız ötesi bi durumda umarım en azından toplayıcılık eski haline döner dönmessede can sağolsun başka aktivitelerde zaman geçireceğiz ama şuan sadece daha önce uğraşanlar yapıcak gibi bu işi keşke herşey sıfırlanda idi :)

ayrıca warrior um taşlar hep slotların içinde kestirmiyolar mobları kesip temizliyorum taşın çeyreğini alamadan slot tekrar respawn oluyo :) umarım crafttan pvp alanı dışında mele lerin kullanacağı görünmezlik potu filanda üretilir :)

Son düzenleme:

zukcu

Üye
Maalesef aslında craft önceden 30 yapanlara gelmiş başka bir şey değil, çok üzülüyorum bu oyunun gidişatını görünce

Rhae

Üye
1. svy ağaçlar nerede dorianda bulamadım ?

Burtto

Üye
bence düzeltirler ya çünkü bu şekilde sadece daha önce uğraşanlar için gelmiş olacak craft

Nihâvend

Üye
10 dk lık süresi olan yemeği yapabilmemiz için en basit materyal bile 20dk da respawn oluyor, binlerce oyuncu saatte 6 tane harcayabileceği yemeği yapmanın zorluğuna bakın.. 3 ay boyunca denenen craft sistemi bu mu, tamaaen hayal kırıklığı...

Justice

Yönetici
Game Designer
Merhabalar,

Agac, maden gibi toplama nesnelerinin adetleri performans nedeniyle oncekine gore daha dusuk. Bu hafta yapilacak analizlerle adetleri duzenlenecek.

Tavuklar su an icin sadece Dorion'da var. Ilk yamada tum haritalarda bulunabilecek.

Nadir taslarin drop duzenlemesi en yakın zamanda yapilarak duyurulacak.

Bazi yemek ve balik aciklamalari guncel degil sanirim ama islevlerinde sorun olmamasi lazım.

Tum hata ve bildirimleri oyun ici bilet yoluyla bize iletin lütfen.

MaRaKeSH

Üye
Merhabalar,

Agac, maden gibi toplama nesnelerinin adetleri performans nedeniyle oncekine gore daha dusuk. Bu hafta yapilacak analizlerle adetleri duzenlenecek.

Tavuklar su an icin sadece Dorion'da var. Ilk yamada tum haritalarda bulunabilecek.

Nadir taslarin drop duzenlemesi en yakın zamanda yapilarak duyurulacak.

Bazi yemek ve balik aciklamalari guncel degil sanirim ama islevlerinde sorun olmamasi lazım.

Tum hata ve bildirimleri oyun ici bilet yoluyla bize iletin lütfen.

üstadım elinize sağlık güzel çalışma olmuş da yeni başlayacaklar için zulum oldu diyebilirim keza bunlardan biri de benim. En azından toplayıcılık kısmının bir hatta 2 tık daha kolaylaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Önüme geleni toplarım dedim 4,5 saatte 4 taş 6 patates 1 domates toplayabildim. deri arkeoloji vb. yenilikler hariç onları hiç göremedim. Önceki versiyona göre şu an toplamacılık kabus olmakla birlikte çalışan kesim için imkansız hale gelmiş diyebilirim. Yada günlük toplama sınırı getirilebilir buda bir nevze bu hatları çizerken bizlere kolaylık olacaktır.

Justice

Yönetici
Game Designer
üstadım elinize sağlık güzel çalışma olmuş da yeni başlayacaklar için zulum oldu diyebilirim keza bunlardan biri de benim. En azından toplayıcılık kısmının bir hatta 2 tık daha kolaylaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Önüme geleni toplarım dedim 4,5 saatte 4 taş 6 patates 1 domates toplayabildim. deri arkeoloji vb. yenilikler hariç onları hiç göremedim. Önceki versiyona göre şu an toplamacılık kabus olmakla birlikte çalışan kesim için imkansız hale gelmiş diyebilirim. Yada günlük toplama sınırı getirilebilir buda bir nevze bu hatları çizerken bizlere kolaylık olacaktır.

Merhaba,

Toplayıcılık kısmını veya en azından elde edilen tecrübe puanı itibariyle biraz daha kolaylaştıracağız muhtemelen. Bakalım ama şu an konuşmak için erken bir süre veri elde edip analiz etmek gerekiyor. Yakında gereken düzenlemeler yapılacak.

Sevgiler

SinanS

Üye
Merhaba,

Toplayıcılık kısmını veya en azından elde edilen tecrübe puanı itibariyle biraz daha kolaylaştıracağız muhtemelen. Bakalım ama şu an konuşmak için erken bir süre veri elde edip analiz etmek gerekiyor. Yakında gereken düzenlemeler yapılacak.

Sevgiler

Merhaba,

Sevgiler
Teşekkür ederiz bunu dikkate aldığınız için. Ama sadece exp yetmez. Doriona çıkıp parsel parsel gezsenizde pek toplanacak malzeme bulamıyoruz şuanda.. Şuan atılan malzemenin birkaç katı malzeme dağılmalı haritaya

MaRaKeSH

Üye
Merhaba,

Sevgiler

teşekkür ederim üstat.

BySavas

Üye
Merhaba,

Sevgiler
toplayıcılık acayip zor ilk zamanlar yapanlar koalyken yaptılar ve şuan zor olarak geldi burda haksızlık oluştu. Bu nedende zor oldugu için uğraşmak dahi istemiyorum gördükce uzaklaşıyorum. Canım sıkılıyo zamanında bazıları kolayken yaptıgı için.

oyuncuların bunları yapma konusunda yönetim tarafından acıklayıcı videosuda yok nasıl yapıldığına dair. sadece bir kaç konu görüyorum vir twitch videosu var max 5 saatlik yeterli gelmiyor bana bu bilgiler. umarım derdimi anlatabilmişimdir.
-üretme konusunda anlatmak bazen yetersiz kalıyor, videolu üretmek gerek ne yazıkki.

Son düzenleme:

Hedvein

Üye
Benim merak ettiğim bir konu var. Bu önceden 40 lv yapanları devasa öne geçirdi mi bu olay şimdi? Varsa biri cevaplayabilir mi?

kromx96

Üye
Benim merak ettiğim bir konu var. Bu önceden 40 lv yapanları devasa öne geçirdi mi bu olay şimdi? Varsa biri cevaplayabilir mi?
şimdi şöle iş sadece 40 yapınca toplayıcılıkda o meslekle ılgılı zaten 30 oluyor 30 kusurlere cıkıyordu eskıden. bu arada 1 ay suruyordu 3 ay demıs dogru degıl. 5 6 sürücek bir mesleği 40 yapmak. üstüne eskiden daha az maliyetliydi tek malzeme ile geliştiriyordun şimdi 2 malzeme şart buda dahada zorlaştırıyor ama paran varsa topla pazardan kas kendin toplayarak olmaz artık yani hem crafta yapam hem pk hem item kasam diyemezsin ya crafta kanalize olucan yada diğerlerine. zaten craft kasıp kendine yapıcaksan mantıklı artık.önceden kasmadıysan crafta yeni başlıcaksan sen yapana kadar piyasa zaten o iteme doymus olucak 6 ayda :D. yani oyun şu an bize dediki önceden yapanlar karlı yeni başlıcaklar avcunu yalasın :D tek başına zaten uğraşılmaz artık 4 5 kişi girişcende anca. oyun neden solo oyuncudan nefret ediyor anlamış değilim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt