IBoRiS
Üye

29 seviye taşcılığım var 30 yapıp boş zamanlarımda haddarda uğraşim zaman geçirim son seviyeye getirim diyodum fakat 30 yapmam için lunaskar kingdoomda 1 seviye almam lazım başladım 29 dan 30 a isteyen toplayıcılık exp i 720,000 lunaskarda en üst nadir olan 3 seviye taşları kestiğimde toplam 1,440 exp veriyor 2 seviyeler daha az veriyor yani binlerce taş kesmem gerek sadece 1 level için yani 11 level alıp 40 olmam aylar sürer hele 0 dan başlayanı söylemiyorum bile daha önceki toplayıcık fena değildi hem exp alıp hem keyif alıyordum ancak şuanki durum uğraşılacak birşey değil craft tarafında durum nasıl bilmiyorum yani demem o ki daha önce daha iyiydi ve bu işle uğraşan insanların çoğu önemli toplayıcılıkları 40 seviye yaptı sadece metaryel ve craft la uğraşıcaklar yeni başlayanın acayip bir şekilde geride ve yetişmesi imkansız ötesi bi durumda umarım en azından toplayıcılık eski haline döner dönmessede can sağolsun başka aktivitelerde zaman geçireceğiz ama şuan sadece daha önce uğraşanlar yapıcak gibi bu işi keşke herşey sıfırlanda idi 
ayrıca warrior um taşlar hep slotların içinde kestirmiyolar mobları kesip temizliyorum taşın çeyreğini alamadan slot tekrar respawn oluyo
umarım crafttan pvp alanı dışında mele lerin kullanacağı görünmezlik potu filanda üretilir 
ayrıca warrior um taşlar hep slotların içinde kestirmiyolar mobları kesip temizliyorum taşın çeyreğini alamadan slot tekrar respawn oluyo
Son düzenleme: