Toplu Atak Kırma Komedisi

murolity

Üye
Yaklaşık 10 yıldır aynı priest ile oyun oynuyoruz. Mage oynuyorum ve dikkat ediyorum kim ne kadar vuruyor diye. Genelde Warriorlar 1.200 defans gidince de 2.080 civarı damage vuruyorlar. Uzun zamandır aynı preist ile oyun oynadığımız için atak kırma atıyordur diye düşünüyordum ki dün dayanamayıp sorduğumda çok şaşırtıcı bir cevap verdi. Melee partilere toplu atak kırma atılmıyor. Duyduğum gibi şok oldum. Magelere karşı toplu atak kırma var ancak melee takımlara karşı yok. Böyle bir saçmalık ne duydum nede gördüm. Mage nin nova mesafesini düşürdüler atağını düşürdüler Teleportuna süre getirdiler atak hızını düşürdüler yani yapmadıkları bir değişiklik kalmamışken birde mage ye karşı toplu atak kırma atılması çok saçma olmuş. Mele takımlara karşı neden toplu atak kırma atılmıyor sayın yönetim açıklar mısınız ? 70 lvl inde açılacak gibi komik bir açıklama yapmayın. Açıklayın ileri oyun düşüncesi görelim. Konuyu umarım silmezsiniz.

Witch_King

Üye
Mageye her zaman beleş np karakteri gözüyle bakıldı. Mageyi sağlam yaparlarsa bu asaslar warriorlar kime tek atıp zevk alabilecekler? Onların egolarını zevklerini tatmin etmek için mage karakteri var işte. Biz de oynuyoruz salak gibi. Az kaldı zaten buraları terk etmemize.

Indark

Üye
Ben açıklıyım dostum, melee partiler zaten kısır durumda mageler çok çok üstünler toplu atak kırma oyunun ilerleyen safhalarında priler 68 olunca geliyor zaten. Şu anda böylesi en iyisi

BenGeldim

Üye
Burdan sayın cumhurun başına sesleniyorum magelerden staff ı kaldırın beddua ile hasar atsınlar

murolity

Üye
Ben açıklıyım dostum, melee partiler zaten kısır durumda mageler çok çok üstünler toplu atak kırma oyunun ilerleyen safhalarında priler 68 olunca geliyor zaten. Şu anda böylesi en iyisi
Şimdi sen oyunda eşitlik olsun kimse ezilmesin diye mageleri nerf leyip toplu atak kırmayı herkes için yapmıyorsan adaletli olmadığın ortaya çıkar. Full MP magenin vurduğu damage 800 ile 970 arasında gidip geliyor. Üstüne atak kırma yiyorsun üstüne defans kırma yiyorsun ve warrior dan tek yiyorsun. Bu oyuna hiç kimse maleeleri mutlu etmek için başlamadı ama yönetim bunu yapmak için elinden geleni yapıyor.

WoxHades

Üye
Bence hem atak kırma hem defans kırma skillerinin 2 job için de aynı anda açılması lazım örneğin atak kırma 58de açılıyorsa hem melee hem mage için 58de açılmalı ya da ikisi de 66da açılmalı

Son düzenleme:

Serenity

Üye
mage sınıfını melee yi mutlu edelim diye acmıslar. bu oyuna melee kadar magelerde para veriyor ve verdiğimiz paranın karsılıgı bir hizmet alamıyoruz. iyi ağlayanın istediği oluyor oyunda böyle bişey varmı. zaten yönetici grubuda belli melee temelli eskiden mageler cok ezmıs bunları habire mageye nerf atıyor koymasaydın madem mageyi oyuna herkes rahat etseydi.

Indark

Üye
Bence hem atak kırma hem defans kırma skillerinin 2 job için de aynı anda açılması lazım örneğin atak kırma 58de açılıyorsa hem melee hem mage için 58de açılmalı ya da ikisi de 66da açılmalı
Şimdi sen oyunda eşitlik olsun kimse ezilmesin diye mageleri nerf leyip toplu atak kırmayı herkes için yapmıyorsan adaletli olmadığın ortaya çıkar. Full MP magenin vurduğu damage 800 ile 970 arasında gidip geliyor. Üstüne atak kırma yiyorsun üstüne defans kırma yiyorsun ve warrior dan tek yiyorsun. Bu oyuna hiç kimse maleeleri mutlu etmek için başlamadı ama yönetim bunu yapmak için elinden geleni yapıyor.
Madem öyle defans kırmanın fizikselde %25 büyüde %50 olmaması lazım arkadaşlar böylede bir ince çizgi var unutmayın lütfen.

murolity

Üye
Düşünüyorumda düşündükçe sinirleniyorum. Bildiğin hile bu yani. Şöyle ki Magelere atak kırma atalım damage yemeyelim defans kırma atıp içlerine girip tekleyelim ve bunu oyun yönetimi sayesinde yapalım. Çok zekice çokkk helal olsun sizlere

murolity

Üye
Sen melee'ye diss mi attın ? Hemen magelere nerf gelsin.
Daha ne kadar nerf gelebilir ki? Atak düşürüldü mesafe düşürüldü hız düşürüldü staf düşürüldü toplu atak ve defans kırma da atılıyor tek de yiyorlar. Artık yeni gelecek nerf sunucudan mageleri silmek olur

priesttt

Üye
Mage oynamayı bıraktım warrior kasıyorum. Mageye yönelik staf yok herhangi bir joba karşı üstünlük veren, mage zaten tek yiyorken bir de facelifter gibi magelere daha rahat tek atsın diye item yapmışlar. Hani müdahale edersin de kantarın topuzu kaçtı saldık biz de warrior kasıyoruz ayrıca mage joblarının drop rate oranı da düşürülmüş.

Geo

Üye
Mage joblarinin drop ratei dusurulmus ne olaki, neye aglayacaginizi sasirdiniz artik

ManWithNoName

Üye
Mageye her zaman beleş np karakteri gözüyle bakıldı. Mageyi sağlam yaparlarsa bu asaslar warriorlar kime tek atıp zevk alabilecekler? Onların egolarını zevklerini tatmin etmek için mage karakteri var işte. Biz de oynuyoruz salak gibi. Az kaldı zaten buraları terk etmemize.
başka hangi jobta taa anasının gözünden alan skiliyle ırk kaldırma zevki var peki ?

murolity

Üye
Şaşıracağın bir şey daha söyleyim toplu cure de yok
Sonuçta tüm oyuncular için yok. Ancak toplu atak kırma öyle değil. O yüzden burada bir adaletsizlik söz konusu ve biran önce bunun düzeltilmesi gerekiyor. Önceden cevap veren birileri olurdu ancak foruma bakan bile yok artık. Aklıma başka şeyler geliyor ama dur bakalım ne olacak

ridic

Üye
siz vurduğunuz damageleri skillden alıyorsunuz biz itemden siz alanla duvar arkası dağ taş dahil vurabilirken biz tekil hedeflere vuruyoruz. Siz 50m lik charla ırk kaldırırken biz 50 gb lik charla milleti kovalıyoruz. Anlamadıysan pm at tekrar anlatayım kardeşim. Sizin yediğiniz attack kırma ile biz melee lerin yediği attack kırma arasında çok fazla fark var. Ağlama devam edin siz. Neden mi eskisi gibi 1 novaya 50 kişi düşüremediğiniz için. Asıl adalet bu !!!!!

Pitou

Üye
Dostum 7x900 (7mage) 6300 vuruyor. 65 lvl full itemli Rogue oyuncularının canı 2800 bi sana soruyor muyuz . 4x mage Rogueyi nasıl tekliyor diye ?

fstab

Üye
Oynamayı bilen mage teamler her turlu oynuyor, siz bence önce novalari ayni anda dusurmeye bakin adam dusuremiyorsaniz sknti sizde teklenmek istemiyorsan novadan sonra atarsin gate skilini gidersin ha yok ben hem paper olayim hem tek yemeyim yeri gelsin stafla bende melee ekiple kapisayim diyorsan yok oyle bi dunya

riseee

Üye
Magelerin işine yarayan magic defans kırma skili %50 toplu olarak fakat meleelerin işine yarayan fiziksel defans kırma skili %25 toplu olarak. Toplu fiziksel defans kırma skilinin %50 olmasını talep ediyorum eşitlik için.
Ağlamayın mageler artık oyunun en avantajlı jobusunuz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt