Trade Kapalı Sunucu

JohnPlane

Üye
Pek mümkün olmasada bu konuyu hep gündeme getireceğim Bir tane yeni sunucu olacak ve o sunucuda asla trade atılamayacak Pus olacak ama pus itemleri satılamayacak, gb alınıp gb satılamayacak ne güzel dimi kim ne kadar oynarsa çabalarsa o ne item basarsa o kadar başarılı olabilecek ...

Vision

Senior Moderatör
Pek mümkün olmasada bu konuyu hep gündeme getireceğim Bir tane yeni sunucu olacak ve o sunucuda asla trade atılamayacak Pus olacak ama pus itemleri satılamayacak, gb alınıp gb satılamayacak ne güzel dimi kim ne kadar oynarsa çabalarsa o ne item basarsa o kadar başarılı olabilecek ...
Merhaba,

Bahsettiğiniz sistemin bir benzeri PoE'de mevcut. Böyle bir sunucu farklı bir hava katabilir. Önerinizi destek bileti üzerinden de göndermeyi unutmayın.

iyi forumlar.

Vision

Senior Moderatör
peki farklı classların eşyalarını dropladığımızda çeyiz sandığımızdamı biriktirelim
Farklı sınıf veya kendi sınıfınızın farklı build eşyalarını elde ettiğinizde bunları eşyanın nadirliğine göre bir currency ile takas edebileceğiniz npc eklenebilir. Ekip konuya sıcak bakarsa birçok fikir geliştirilebilir mutlaka.

JohnPlane

Üye
Merhaba,

Bahsettiğiniz sistemin bir benzeri PoE'de mevcut. Böyle bir sunucu farklı bir hava katabilir. Önerinizi destek bileti üzerinden de göndermeyi unutmayın.

iyi forumlar.
Böyle bakmanıza çok sevindim. Mutlaka göndereceğim.

Alkoer

Üye
Solo self found ligi mantığı PoE deki gibi.

Bizim oyuna pek uymaz gibi.

Bizim oyunda yapılabilecek oyuncuyu ticarete mecbur etmeden kendi itemini düşürüp upgrade yapabilecek seviyeye getirmek.

Tabi şimdi bu oyun ticaret oyunu diyecek insanlar çıkar. Aslında ticaret değil takas oyunu. Oyuncu oynayarak birşey kazanmalı ve kazandığı eşyaları işine yarayanlarla takas etmeli mantık bu. Ama günümüzde coin farmlayıp marketten ekmek alır gibi item alınan sisteme geldik.

HERO

Üye
Farklı sınıf veya kendi sınıfınızın farklı build eşyalarını elde ettiğinizde bunları eşyanın nadirliğine göre bir currency ile takas edebileceğiniz npc eklenebilir. Ekip konuya sıcak bakarsa birçok fikir geliştirilebilir mutlaka.
Böyle bir Server gelse baya ilgi ceker, özelikle türkiye dışında oyuncular p2w sevmedi icin güzel olur.
Gold farmin pek mantı kalmaz, süper olur.
Sadece Market ürünler ile para kazanilir şirket tarafdan onlarinda işine gelir.
+1

RickSancheZz

Üye
çok basit craftla convert ediceksin çıkan itemi yada kırdırabilirsin mesela

doğru, saçma ama ben oyunun şuanki haliyle düşündüğüm için mantıklı gelmemişti :D

Nart

Üye
Bunun önerisini daha önce de yapmıştım. Her sunucu aynı özellikle olmak zorunda değil. Biri PVP, diğeri PVE ağırlıklı olabilir. Arkadaşın önerisinde olduğu gibi bir sunucuda trade kapalı olabilir. Böylelikle her kesime ayrı ayrı hitap eden sunucular olacaktır.

İlerisi için mutlaka değerlendirilmeli.

JohnPlane

Üye
Bunun önerisini daha önce de yapmıştım. Her sunucu aynı özellikle olmak zorunda değil. Biri PVP, diğeri PVE ağırlıklı olabilir. Arkadaşın önerisinde olduğu gibi bir sunucuda trade kapalı olabilir. Böylelikle her kesime ayrı ayrı hitap eden sunucular olacaktır.

İlerisi için mutlaka değerlendirilmeli.
her sunucu farklı habitat olacağı için yeni sunucu açılması yada farklı sunucu açılması diğer sunucuların ekonomisini etkilemez, çok uzun sürmez ve umarım açarlar :)

MaRaKeSH

Üye
geçtiğimiz aylarda bu konuyu açmıştık ki zaten olması gereken bu ah gbi iyi çalışan bir sistemin var neden hala traden var yıl olmuş 2022. Mağazadan alınan ürünler aktif çara ait ürünler olmalı bana kalsa yan çarda bile kullanılmasın ki herkes main karakterlerinde kalsın. Hayde cf var deyip boş okçu karakterlerine giren tayfayı belki bir nevze azaltmış da oluruz

FortyTwoXLII

Üye
Beta zamanın trade kapalı Server önerisini yapmıştık yönetim sıcak bakmadı

HeaveN

Üye
güzel mantıklı ama gb satış olmazsa daha emektar elite oyuncular olabilir ama para akımı farmcı engellediği için farm yerine pk yapabilir item yapıp direk

Wildbaba

Üye
Valla bence tradesiz bir sistem şekersiz bir çaya benzer mutlaka ilgilisi olsada büyük kesimce tercih edilmeyecektir.Tradesi kapalı bir sunucuda zengin bir insan gene Pusa abanır her kafa öne geçer.P2win denilen olgunun hiçbir zaman bitmesi mümkün değildir.Eğer trade kapalı sunucuda Pusda olmayacaksa eyvallah ama buda münkün olmadığına göre p2wini yok etmek mümkün değildir.P2winsiz bir sistemde Pus olmaması gerek yani oyunu yayınlayan firmanın hayırsever olması veya oyunun bağışla yürümesi lazım.P2win dediğiniz olgu sadece gb sitelerine para satmak için oyun oynayan oyuncu için nitelendirilen bir şey değil! PUS'da bir p2windir.Firma kazanır.Tek yönlü bir p2windir.Tradesi açık bir oyunda ise her iki taraf kazanır.Hiç bir oyunda hayır sever olmadığına göre p2win bitti demek kendini kandırmak olur.Bir çok şey Pusa eklenir ve gene parası olan öne geçer yani güzel ama temelsiz bir hayalden öte değil!!
Oyun parası satışının bu kadar dramatize edilmesini ben anlamıyorum ben bunun destekcisi değilim ama bu yasaksa dorionda ki çarlar nie 5 aydır bekliyor o zaman banka önünde.Siz iyi güzel hayalperest konuşuyosunuzda oyun bu konuda bir adım atmadıkça böyle bir sunucu beklemeniz pek olası değil.

Son düzenleme:

osi

Üye
Merhaba
trade kapalı güzel fikir. Drop olayıda mob tan düşen herşey partydeki herkese düşerse olur. Şuanki sistemde görev itemleri gibi. Oyunu ticaret için oynayanlardan nefret ediyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt