ÇÖZÜM Tüm Hatalar ve Çözümleri

celebi35

Yeni Üye
herkeze selamlar,

Türkiye'de Discord uygulaması kapatıldığı için ordan yazamıyorum(giriş yok)

05.02.2025 yamasıyla beraber oyuna giriş yapamıyorum, bugüne kadar bir sorun olmadı, ilk defa oldu,

tam olarak sorun şudur, client açılıyor, sağda loading yazarken bekleniyor, tam id şifre kısmı gelecek iken kasıp donuyor,

ekran kartı, windows vs herşeyi güncelledim, herşeyi denedim çözülmüyor,

bilgisayar i3 12.nesil 16gb ram ve gtx 1050 ekran kartı mevcut,

donduktan sonra da client kapanıp şöyle bir hata veriyor

Ekli dosyalar

• rise,hata.png
    rise,hata.png
    308.7 KB · Görüntüleme: 3

Oknbay90

Yeni Üye
Karakter seçip oyuna giriş ekranında ekranda bir refreshleme oluyor ve sonra bu hatayı alıyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Ekli dosyalar

• rise hata.jpg
    rise hata.jpg
    294.6 KB · Görüntüleme: 11

celebi35

Yeni Üye
Karakter seçip oyuna giriş ekranında ekranda bir refreshleme oluyor ve sonra bu hatayı alıyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı acaba ?
reis id şifre veya oradaki gireceğin bağlantı kodunu klavyeden yazarken ALT tuşuna basıyorsan ondan yapıyor, bende yeni farkettim, buna karşın id şifre kısmı geldiğinde Alt- Tab yap sonra yaz herşeyi.. kendi kendine refresh yapmıyor ..

Oknbay90

Yeni Üye
reis id şifre veya oradaki gireceğin bağlantı kodunu klavyeden yazarken ALT tuşuna basıyorsan ondan yapıyor, bende yeni farkettim, buna karşın id şifre kısmı geldiğinde Alt- Tab yap sonra yaz herşeyi.. kendi kendine refresh yapmıyor ..
Şifre ekranında yapmıyor, ıd şifre giriyorum, server serçiyorum, sonra karakter seçip yükleme ekranına geçiyorum. 3-5 saniye devam ediyor sonra ekran da bir yanma sönme oluyor ve oyundan atıp yukarıdaki ekranı gösteriyor.

Meapr

Moderator
Şifre ekranında yapmıyor, ıd şifre giriyorum, server serçiyorum, sonra karakter seçip yükleme ekranına geçiyorum. 3-5 saniye devam ediyor sonra ekran da bir yanma sönme oluyor ve oyundan atıp yukarıdaki ekranı gösteriyor.
Tüm sunucularında şu anda genel bir sorun yaşanmaktadır ve sunucular geçici olarak kapalıdır. Ekipler sorunu en kısa sürede çözmek için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

superoyal

Yeni Üye
Merhaba,
ekran kartı modeliniz nedir ?

Merhaba arkadaşlar oyuna giremiyorum. Giriş kısmında donuyor ve aşağıda ki gibi bekletiyor ardından hata veriyor. Fotoğraf olarakta hatayı ekledim yardım ederseniz sevinirim. Oyunu 2-3 kere silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Güncellemeleri de kontrol ettim bir sıkıntı yok. Ekran kartım gtx 1660 super ve 16 ram var.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    50.5 KB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-03-15 235641.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-15 235641.png
    4.4 KB · Görüntüleme: 14

Meapr

Moderator
Merhaba arkadaşlar oyuna giremiyorum. Giriş kısmında donuyor ve aşağıda ki gibi bekletiyor ardından hata veriyor. Fotoğraf olarakta hatayı ekledim yardım ederseniz sevinirim. Oyunu 2-3 kere silip tekrar yükledim ama düzelmedi. Güncellemeleri de kontrol ettim bir sıkıntı yok. Ekran kartım gtx 1660 super ve 16 ram var.
Merhaba,
1) https://forum.riseonlineworld.com/k...crash-problemleri-icin-sistem-ayarlari.16509/
2) https://forum.riseonlineworld.com/konular/unreal-engine-crash-hatasi-hakkinda.20044/
Bu çözüm adımlarını uygulayabilirsiniz.
İyi forumlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt