ÇÖZÜM Tüm Hatalar ve Çözümleri

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Hata Kodu : 30021 unexpected error (Code : 30021)

bunun çözümü nedir ?
Oyuna giriş yaparken 'Başlatma Hatası 30021' uyarısı alan kullanıcılar, Launcher giriş ekranında sağ alt köşede bulunan 'EAC Kontrol' butonuna tıklayarak, yükleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapabilir.

Uğur_TR

Üye
merhabalar öncelikle sizin yaptığınız 2 aşamayı uyguladım ve bilgisayarımı yeniden başlattım aynı hata alıyorum yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• hata.PNG
    hata.PNG
    12.4 KB · Görüntüleme: 76

köylü

Yeni Üye
merhaba nasıl kono açacağımı bulamdım sorunumu cvp olarak yazıyorum oyunu yüklerken 0x80004005 kodu ile hata alıyorum yardımcı olabilirmisiz

Ekli dosyalar

• 7753ca8d-e1be-4cd7-a403-a04089fa82fb.jpg
    7753ca8d-e1be-4cd7-a403-a04089fa82fb.jpg
    265.3 KB · Görüntüleme: 55

MxG

Yeni Üye
Bu hatanın çözümünü de paylaşır mısınız?

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 151900.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-26 151900.png
    3.5 MB · Görüntüleme: 51

MusTi

Senior Moderatör
Oyuna giriş yaparken 'Başlatma Hatası 30021' uyarısı alan kullanıcılar, Launcher giriş ekranında sağ alt köşede bulunan 'EAC Kontrol' butonuna tıklayarak, yükleme yaptıktan sonra oyuna giriş yapabilir.

• Beğen
Tepkiler: MxG

MxG

Yeni Üye
Tamam bu şekilde yaptım ve sonra aşağıdaki hatayı aldım. Yardımınız için şimdiden teşekürler..

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2024-01-26 152932.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-26 152932.png
    3.7 MB · Görüntüleme: 122

MxG

Yeni Üye
Tamam bu şekilde yaptım ve sonra aşağıdaki hatayı aldım. Yardımınız için şimdiden teşekürler..
"Tamam" a tıkladıktan sonra başlat butonu aktif oluyor, yalnız başlattığımda mini oyun başlatıcı ekranı geliyor sonra kendiliğinden kapanıyor. Oyunu başlatmıyor.

MusTi

Senior Moderatör
"Tamam" a tıkladıktan sonra başlat butonu aktif oluyor, yalnız başlattığımda mini oyun başlatıcı ekranı geliyor sonra kendiliğinden kapanıyor. Oyunu başlatmıyor.
Patch yüklemelerinde yoğunluk olmaktadır. Lütfen ara ara tekrar deneyiniz. Gerekli kontrolleri sağlamaktayız.
Bu sürede -Bad State hatası alabilirsiniz, kısa süre sonra stabil hale gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: MxG

MxG

Yeni Üye
Patch yüklemelerinde yoğunluk olmaktadır. Lütfen ara ara tekrar deneyiniz. Gerekli kontrolleri sağlamaktayız.
Bu sürede -Bad State hatası alabilirsiniz, kısa süre sonra stabil hale gelecektir.
Tamam, teşekürler iyi çalışmlar dilerim.

tabur2834

Yeni Üye
İntel arc a750 ekran kartı kullanıyorum ama oyuna giremiyorum.Bu arada Ekran kartı değiştiremem.Memnunum ekran kartından.

Ekli dosyalar

• rise online hata.jpg
    rise online hata.jpg
    53.5 KB · Görüntüleme: 53

emre064006

Yeni Üye
Arkadaşlar 1 yıl önce hazır sistem aldım sağlam bir siteden, bugün ilk defa oyunu yükledim ve oyunu daha önce hiç oynamadım internetimden oynayan olmadı. Hesabımda karakter dahi oluşturamadan hesabım engellendi.

Bana 2.el anakart, ekran kartı satmış olabilirler mi ?
Ben windows 10 lisans keyi 50 liraya siteden aldım. Bu keyler ucuz ve toplu iş yeri gibi yerlerde kullanılan keyler gibi benim bildiğim acaba aynı key kullanan kişi mi ban yedi bana yansıdı.. destekten geri dönüş alamıyorum saatlerdir oynama hevesim kalmadı diyebiliriz.

Ekli dosyalar

• ban.png
    ban.png
    2.6 MB · Görüntüleme: 40

MusTi

Senior Moderatör
Arkadaşlar 1 yıl önce hazır sistem aldım sağlam bir siteden, bugün ilk defa oyunu yükledim ve oyunu daha önce hiç oynamadım internetimden oynayan olmadı. Hesabımda karakter dahi oluşturamadan hesabım engellendi.

Bana 2.el anakart, ekran kartı satmış olabilirler mi ?
Ben windows 10 lisans keyi 50 liraya siteden aldım. Bu keyler ucuz ve toplu iş yeri gibi yerlerde kullanılan keyler gibi benim bildiğim acaba aynı key kullanan kişi mi ban yedi bana yansıdı.. destekten geri dönüş alamıyorum saatlerdir oynama hevesim kalmadı diyebiliriz.

Merhaba bu gibi durumlarda www.riseonlineworld.com a giriş yaparak destek bileti atmanız gerekiyor.
Forum üzerinden destek verilmiyor bu konulara.

NarDugan

Yeni Üye
Oyunu Dün yükledim üyelik oluşturdum dünden beri bu sorunu alıyorum ama şuan bir çok oyuncu canlı yayında çözümü nedir acaba
Adsız.jpg

Signature

Yeni Üye
merhaba oyundda skilbar stat 1.2..3...yerini kullanamiyorum yardimci olabilirmisiniz
manual olarak yerlestirmek istedigimdeise skil bardaki 3karakter yazilari gorunuyor yardimlarinniz icin tesekkuler

mescaline55

Yeni Üye
oyunu dün indirdim kaydoldum ama henüz oyuna giremedim bakım var diyor bu doğru mu ?

EdgeOfTomorrow

Yeni Üye
İyi akşamlar charım şuan askıda kaldı ve resimdeki hata kodunu alıyorum karakter ismi EdgeOfTomorrow

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    119.2 KB · Görüntüleme: 9

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt