ÇÖZÜM Tüm Hatalar ve Çözümleri

REACTİVE

Yeni Üye
merhaba son güncellemeden sonra global chate geçtiğimde acayip bir kasma söz konusu. daha önceden böyle bişey yoktu. relog atınca düzeliyor fakat bir süre sonra yine globel chat kısmına geçince kasıyor pc ve fps düşüyor. bunun sebebini bilen varmı ?

pc : 16 ram 4 gb 3050 ti nvidia rtx ekran kartım var. moonster.

Mulgera

Yeni Üye
Merhaba

Hesabımı yeni oluşturdum e-posta vs. onayladım. Bu hayatı alıyorum. 2 kez de şifre değiştirdim acaba yanlış mı yazdım diye her seferinde aynı. Bir türlü login olamıyorum. Çözümü bilen var mı?

1711235046922.png

YLDRMEMR

Yeni Üye
Bendeki sorun şu;

Launcheri açıyorum. Oyun dosyaları güncel %100 diyor. Dosya ve EAC kontrollerini yapıyorum, başla diyorum. Oyun için bekleniyor... ekranı geliyor. Bir süre dolup kapanıyor.

YLDRMEMR

Yeni Üye
Dolduktan sonra kapanıyor

Ekli dosyalar

• rise5.jpg
    rise5.jpg
    29.6 KB · Görüntüleme: 23
  • rise4.jpg
    rise4.jpg
    91.1 KB · Görüntüleme: 29
  • rise2.jpg
    rise2.jpg
    139.6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1rise.jpg
    1rise.jpg
    138.2 KB · Görüntüleme: 28

radenpur

Yeni Üye
Bu hatayı alıyorum çözümü nedir yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    422.4 KB · Görüntüleme: 18

babafora

Yeni Üye
Usta benim şöyle bir problemim var oyun launcerdan açınca hani id pas yazmaktan evvel sol altta yükleniyor yazısından sonra oyun kapanıyor 3 gündür giremiyorum oyuna defalarca sildim yükledim düzelmedi 3 dün evvelden sorunsuz girebiliyordum ne yapsam düzeltemedim yardımınızı bekliyorum sizden bir yardım alamaz isem oyuna giremiyeceğim

Son düzenleme:

ufuk1903

Yeni Üye
SON GÜNCELLEMEDEN SONRA OYUNDA 5 DAKİKA DURDUKTAN SONRA OYUN BANA SÜREKLİ DOSYA SİLDİRİYOR SİLİYORUM VE TEKRARDAN PACHT ATTIRIYORUM YİNE AYNI ŞEKİLDE BAŞKA DOSYA SİLDİRİYOR 3 GÜNDÜR KAFAYI YEDİRDİ BANA YARDIMCI OLUCAK YOKMU

Ekli dosyalar

• 3a392ca6-2956-49c0-9a26-59a4d0b46f5a.jpg
    3a392ca6-2956-49c0-9a26-59a4d0b46f5a.jpg
    210.2 KB · Görüntüleme: 17

babafora

Yeni Üye
24 saat geçti birtane netice yok bir kişi beki çözümü atar yol gösterir dedim nerede bu millet?

ufuk1903

Yeni Üye
Şimdide bu problem başladı 2 gün boyunca crashteki verdiği dll indirdim system32 atıyorum düzelmiyor yok mu yardımcı olucak birileri.

Ekli dosyalar

• asfgasdg.png
    asfgasdg.png
    56.9 KB · Görüntüleme: 19

mustykai

Yeni Üye
Merhabalar Oyun connection lost sorunu yaşıyorum ne zaman oyuna girmeye çalışsam yaklaşık 1 aydan fazla bu hatayı alıyorum
Ekran görüntüsü 2024-12-29 165356.png

Oyun bu şekilde açılıyor ve ardından şifre girme yerine atıyor tekrar ve bu yazı çıkıyor

Ekran görüntüsü 2024-12-29 164458.png

Çözümü nedir bir türlü bulamadım. farklı internet bağlantılarını denedim oyunu silip baştan yükledim ama aynı hata devam ediyor..

Meapr

Moderator
Merhaba,
Yeni client'i indirip, eski oyun dosyalarını kaldırdığınıza emin olun.
1) Kablolu bağlantı sağladığınıza emin olun. Halihazırda kablolu bağlantı sağlıyorsanız, yuvaları değiştirin.
2) Modeminizi ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3) İnternet servis sağlayıcınızı arayarak modeminize yazılım güncellemesi talebinde bulunun.
4) Windows Güvenlik Duvarı'na Rise Launcher'i, Game klasöründeki RiseOnline.exe ve EACsetup uygulamalarını ekleyin. Anti-virüs programı kullanıyorsanız, aynı şekilde bu uygulamalara izin verin.
5) VPN kullanmadığınıza emin olun. Varsayılan tarayıcınızı değiştirin ve güncelleyin.
Bir sonraki seferde lütfen yeni konu açın. Sorun devam ederse bana forum üzerinden özel mesaj gönderebilirsiniz.

Keyifli oyunlar dileriz.

4four

Yeni Üye
merhabalar, forumda yeni olduğum için konu nasıl açılır pek bir ilgim yok. o durum hasebiyle ilk bulduğum yere entr girer gibi aldığım hatayı sizlere aktarmak için görsel bırakıyorum. %0.3'de donup bekliyor. yaklaşık 3-4 saattir aynı ekran.
Adsız.jpg

Jagger

Yeni Üye
Karakter seçme ekranından sonra yüklenme ekranında takılıyor sonra da giriş yapma yerine geliyor bazende 30 40 dk yüklenme ekranında kalıyor.Şuan hiç açılmıyor ful yüklenme ekranında. Bu sorunu yaşayan çözen var mı?

Meapr

Moderator
merhabalar, forumda yeni olduğum için konu nasıl açılır pek bir ilgim yok. o durum hasebiyle ilk bulduğum yere entr girer gibi aldığım hatayı sizlere aktarmak için görsel bırakıyorum. %0.3'de donup bekliyor. yaklaşık 3-4 saattir aynı ekran.
Merhaba,
https://www.riseonlineworld.com/download üzerinden Yeni Unreal Engine 5 Client'ini indirmek zorunludur. Lütfen güncelleme öncesi Client'i indirip yama yükleme işlemini tamamlayınız.
  • Halihazırda yeni client'e sahipseniz ve bu hatayı deneyimliyorsanız;
  • Öncelikli olarak Rise Launcher'i güvenlik duvarına ekleyelim.
  • Kablolu bağlantı sağladığınıza emin olun.
  • Oyun dosyaları içerisinde bulunan .xml uzantılı dosyaları silip, indirme işlemini tekrar deneyebilirsiniz.
    1735647914306.png

Meapr

Moderator
Karakter seçme ekranından sonra yüklenme ekranında takılıyor sonra da giriş yapma yerine geliyor bazende 30 40 dk yüklenme ekranında kalıyor.Şuan hiç açılmıyor ful yüklenme ekranında. Bu sorunu yaşayan çözen var mı?
Biosu güncelleyin, XMP kapatın, Afterburner gibi bir program aktifse bilgisayarınızdan kaldırın ve tekrar deneyin. Aynı zamanda arka planda çalışan, gereksiz olarak nitelendirebileceğiniz 3. parti programları kapatın. EAC taramasına takılıyor olabilir. Sonrasında sorun yaşarsanız crash raporu gelmeye başlayacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt