Yani madem Yönetim oyuncular arasında fark olması istemiyor ben bunada okeyim ozaman silinsin bütün itemler Npc lere itemleri koysunlar herkes alsın ordan eşit şekilde oynayalım madem okadar itemim olmasına rağmen belkide mevcut oyunda en değerli hesaplardan birisi benim hesabım bütün itemlerimin silinip herkesin eşit şekilde oynacağı düzene geçilcekse ben buna da okeyimOyunun tadını kaçıran , çoğu oyuncunun isyan edip ara vermesine oyundan uzaklaşmasına sebep olan olaylardan birtanesi ben bu anlayışı doğru bulmuyorum. yönetim oyuncular arasında fark olmamasını savunuyor ve bu tür şeyler serverin başından beri var. öncesinde görev itemleriyle epik itemler arasında fark yoktu. şuanda aynı sıkıntı devam ediyor anlıcağınız farm atıp drop cıkarmak üstüne üstelik bunu +7 seviyesine basmak için uğraşan oyuncunun emeğine bence haksızlık ediliyor. Her ne kadar unique itemler cok fark yaratmak zorunda degıl anlayısına sahıp olsalar bile bu oyunu oynayan oyuncuyu düşünerek karakterini sürekli güncelleyerek item ekleyen oyuncunun bunu oyunda hissetmek istemesini yanlış mı buluyorsunuz ? bu tür hangi oyunda böyle bişey var ? en basiti madem buysa amac o zaman hiçkimse uğraşmasın hazır itemli pvp ye dönsün hatta charda kasmayalım hepsi hazır olsun bu oyun yapısı bunu gerektirdiğini düşünüyorum.