Uniq Dagger Vs Nadir Dagger :)

Kamer

Üye
Oyunun tadını kaçıran , çoğu oyuncunun isyan edip ara vermesine oyundan uzaklaşmasına sebep olan olaylardan birtanesi ben bu anlayışı doğru bulmuyorum. yönetim oyuncular arasında fark olmamasını savunuyor ve bu tür şeyler serverin başından beri var. öncesinde görev itemleriyle epik itemler arasında fark yoktu. şuanda aynı sıkıntı devam ediyor anlıcağınız farm atıp drop cıkarmak üstüne üstelik bunu +7 seviyesine basmak için uğraşan oyuncunun emeğine bence haksızlık ediliyor. Her ne kadar unique itemler cok fark yaratmak zorunda degıl anlayısına sahıp olsalar bile bu oyunu oynayan oyuncuyu düşünerek karakterini sürekli güncelleyerek item ekleyen oyuncunun bunu oyunda hissetmek istemesini yanlış mı buluyorsunuz ? bu tür hangi oyunda böyle bişey var ? en basiti madem buysa amac o zaman hiçkimse uğraşmasın hazır itemli pvp ye dönsün hatta charda kasmayalım hepsi hazır olsun bu oyun yapısı bunu gerektirdiğini düşünüyorum.
Yani madem Yönetim oyuncular arasında fark olması istemiyor ben bunada okeyim ozaman silinsin bütün itemler Npc lere itemleri koysunlar herkes alsın ordan eşit şekilde oynayalım madem okadar itemim olmasına rağmen belkide mevcut oyunda en değerli hesaplardan birisi benim hesabım bütün itemlerimin silinip herkesin eşit şekilde oynacağı düzene geçilcekse ben buna da okeyim :) eğer öyle birşey olmayacaksa ben bu itemleri bulup o riske girip basıyorsam o aradaki farkı gormek istiyorum elimdeki itemin +1 Pazar fiyatı Karşılaştırdığım itemin 18 katı değerde aradakı damage 50 60 :)

SEISMO

Üye
Yani madem Yönetim oyuncular arasında fark olması istemiyor ben bunada okeyim ozaman silinsin bütün itemler Npc lere itemleri koysunlar herkes alsın ordan eşit şekilde oynayalım madem okadar itemim olmasına rağmen belkide mevcut oyunda en değerli hesaplardan birisi benim hesabım bütün itemlerimin silinip herkesin eşit şekilde oynacağı düzene geçilcekse ben buna da okeyim :) eğer öyle birşey olmayacaksa ben bu itemleri bulup o riske girip basıyorsam o aradaki farkı gormek istiyorum elimdeki itemin +1 Pazar fiyatı Karşılaştırdığım itemin 18 katı değerde aradakı damage 50 60 :)
fazlasıyla haklısınız bence. Normal şartlar altında olması gerekende bu zaten. Neden bunu özellikle böyle yaptıklarını inşallah bir gün bir yönetici bize gelip anlatır. +8 Rare bir itemle +7 unique bir itemi karşılaştırdıgınız için hani birisi +8 diğeri +7 ya aynı sınıf olmadıgı cevabını almamanız için dua ediyorum şuan :)

Kamer

Üye
fazlasıyla haklısınız bence. Normal şartlar altında olması gerekende bu zaten. Neden bunu özellikle böyle yaptıklarını inşallah bir gün bir yönetici bize gelip anlatır. +8 Rare bir itemle +7 unique bir itemi karşılaştırdıgınız için hani birisi +8 diğeri +7 ya aynı sınıf olmadıgı cevabını almamanız için dua ediyorum şuan :)
hemen o ayrıntıyı fark ettim gittim pazardan 20 m ye +7 olanını aldım ve onlada denedim konuya hemen ekledim sanırım onun için böyle bi cevap vermeyecekler :)

SEISMO

Üye
hemen o ayrıntıyı fark ettim gittim pazardan 20 m ye +7 olanını aldım ve onlada denedim konuya hemen ekledim sanırım onun için böyle bi cevap vermeyecekler :)
şuan farkettim. sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimi :) gerçekten 7 uniq dagger ve 7 rare dagger arasındaki fark 100 demage mi ? hakmı bu sizce ben daha öncede söyledim bu oyunda yönetici , moderatör veya herhangi bi yetkilinin bu oyunu oynadıgını dusunmuyorum. bu oyunu oynarak bu sekılde bırakmaları ımkansız göz var nizam var. oyunun her anlamında farmından pksına ve craftına her konuda cok ufak şeyler var insanı geri adım attıran ve yapılması o kadar basit şeyler ki bilerek isteyek veya kasten yapılmadığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam.

Kamer

Üye
şuan farkettim. sesli gülmemek için zor tutuyorum kendimi :) gerçekten 7 uniq dagger ve 7 rare dagger arasındaki fark 100 demage mi ? hakmı bu sizce ben daha öncede söyledim bu oyunda yönetici , moderatör veya herhangi bi yetkilinin bu oyunu oynadıgını dusunmuyorum. bu oyunu oynarak bu sekılde bırakmaları ımkansız göz var nizam var. oyunun her anlamında farmından pksına ve craftına her konuda cok ufak şeyler var insanı geri adım attıran ve yapılması o kadar basit şeyler ki bilerek isteyek veya kasten yapılmadığına yemin edebilirim ama ıspatlayamam.
Bu taz oyunlarda oyuncuların aynı fikir altında toplamak ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz 1 tane oyuncu bile çıkıpta karşıt birşey söylemiyor elinde olan da bunu kabul ediyor elinde olmayanda bu durumu kabul ediyor bütün oyuncular bu konuda hem fikir iken bu konu için yönetimden niye cevap gelmiyor anlamış değilim ve şöyle bir örnek vereyim ayni fikir için .

Cw düzenlemesi, Farm Düzenlemesi vb vb açılan her başlıkta beğenende var beğenmeyende var hiç kimsenin hem fikir olmadı şeyler ile ilgili birşeyler yapılıyor ama herkesin hem fikir olduğu konular için hiç bir düzenleme yok yani bunu anlamak okadar basit ki oyundaki mevcut +7 Uniq silahlara baksınlar kimse basmıyor denemıyo bile artık

Funsane

Üye
şu konuyu o kadar fazla dile getiren insan var ama hiçbir tepki gelmiyor çok tuhaf

ZetaS

Üye
Oyunun başından beri vurgulamış olduğumuz bir problem. Test doğru bir test. Oynayan biliyor, deneyen biliyor. 10bin lira bandında gezen Ranger Pendant'ın %3 defans özelliğinin çalışmaması düşen damagein sadece poison 40dan gelmesi gibi testlerini de bekliyorum. Kendi adıma teşekkür ederim. Yönetimin de dediği gibi "Yeni bir oyun, sizlerle birlikte geliştiriyoruz daha iyi bir hale getiriyoruz." Tahmin ettiğimiz kadar gecikmez ve bir an evvel güzel bir düzenleme gelmesini umuyoruz.

Luj

Üye
diğer oyunun örnek alındığını düşünürsek normal bir durum. +7 md 87 atak 15m , +7 dark vane 88 atak 500m. damage farkı pek yok.

Tolgun

Üye
Karakter Denemeleri Yapmıyorum Vurduğum Karakter İtem Değişiyor Gibi Söylemler Olduğu İçin !!

Uzun Uzun şeyler yazmaya gerek yok 1 resim 1 video herşeyi anlatıyor . Bunları buraya koyuyorum artık düzeltileceğinden değil millet boşuna basmaya çalışıpda masraf yapmasın 50 m ye dual +8 Spike alıp Oynasın .

+1 Dark Mamba Pazarda 4 adet var adeti 4,5 gb
+1 Deatwish Pazarda 1 Adet var 1,5 gb
+8 Spikede 25 m filan :)

Bu 2 adet Şuan OYUN SONU itemi olan Uniq Daggerleri +1 alıp +7 ye kadar her + basmada 1 gb ye yakın masraf ile ve her + sı yükseldiğinde geçme ihtimali düştüğünüde unutmayalım çoğu arkadaşımın söylediği +4 e geçerken yanıyor denilen Uniq itemi +7 ye kadar getirip en son +7 ye de %10 Şans ile bastıktan sonra aşağıdaki Damage Farkına Ulaşa biliyoruz :)

Ekli dosyayı görüntüle 11317

+7 Dark Mamba / +8 Spikeden Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında 119 Damage fazla vuruyor / -242 Hp ve -208 Mp Düşürüyor :)
+7 Deatwish / +8 Spikeden Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında 76 Damage fazla vuruyor :)

Damage Video Link

Üşenmedim gittim bide Pazardan +7 Nadir aldım Hadi EŞİTLİK olsun ikiside +7 olsun :) hahahahah :)

Ekli dosyayı görüntüle 11318

+7 Dark Mamba / +7 Kyrss den Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında Sağ Elde 94 Sol Elde 125 Damage fazla vuruyor / - 242 Hp ve - 208 Mp Düşürüyor yani 100 damage fazla vururum ama Hp / Mp ne varsa düşürürüm ona göre diyo :)

+7 Deatwish / +7 Kyrss den Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında Sağ Elde 105 Sol Elde 90 Damge fazla vuruyor / Buda diyorki bende 100 damage fazla vururumda hadi senden bişe düşürmeyeyim diye bonkörlük ediyor :)

Damage Video Link

Epik vs Uniq Karşılaştırması da mevcut

https://forum.riseonlineworld.com/konular/uniq-item-vs-epik-item-video-gorsel-detayli-anlatim.16158/

Bende bi test yapdim senin gibi dummy ye ve bence 10 Attack icin gayet iy ve net bi fark var damage lerde.
Senin Deathfishing ve kryssin attack farki 13 hemde.
Savage de 15%-20% damage farki var.
Fatal blow da 15%-20% damage farki var.
R Damage farki 10%.

Bence fark gayet iy ve makasi dahada acmaya gerek yok.
Unique fiyatlar icin ve düsüncelerimi de anlatiyorum videoda.

Kamer

Üye
Bende bi test yapdim senin gibi dummy ye ve bence 10 Attack icin gayet iy ve net bi fark var damage lerde.
Senin Deathfishing ve kryssin attack farki 13 hemde.
Savage de 15%-20% damage farki var.
Fatal blow da 15%-20% damage farki var.
R Damage farki 10%.

Bence fark gayet iy ve makasi dahada acmaya gerek yok.
Unique fiyatlar icin ve düsüncelerimi de anlatiyorum videoda.

+7 Deatwish i Rare item yapıp ve +7 Deatwish i Pazardan 30 m ye çekersem bende farkı normal karşılarım ozaman :)

mehdikerem

Üye
fark normal arkadaşlar- Sorun uniqe lerde değil - Sorun hatrette - Flame damageyi zehire çevirince uniqe lerdende fazla vurmaya başladı Hatret itemi-
Bir sorun cidden yok.
- Alıyorsunuz elinize golden snake yada herhangi bir item- Takı takmıyorsunuz-Vede dex takılarla atackı eşitliyorsunuz- Golden snake her skill de golden snakeden 50 damage fazla vuruyor. Bakın SABİT 50 :D 49 olmuyor sabit jablada 50 :D
Hatretta bir sorun var- Hatta bu durum beni çok yordu vede yapacağımı yaptım :)

Kamer

Üye
Ayne
fark normal arkadaşlar- Sorun uniqe lerde değil - Sorun hatrette - Flame damageyi zehire çevirince uniqe lerdende fazla vurmaya başladı Hatret itemi-
Bir sorun cidden yok.
- Alıyorsunuz elinize golden snake yada herhangi bir item- Takı takmıyorsunuz-Vede dex takılarla atackı eşitliyorsunuz- Golden snake her skill de golden snakeden 50 damage fazla vuruyor. Bakın SABİT 50:D 49 olmuyor sabit jablada 50 :D
Hatretta bir sorun var- Hatta bu durum beni çok yordu vede yapacağımı yaptım :)
Aynen kardeşım uniq itemin rare itemden 70 damage fazla vurması normal :)

platoon0x

Üye
Yapımcı ekibe göre böyle olması normal sanırım, bir aksiyon almadıklarına göre böyle olmasını istiyorlar. Kendileriyle aynı fikirde olan 40 50 oyuncuyla hepsine bol şans o zaman. El birliği ile tüm oyuncuları kaçırdılar nereden baksan zor iş.

udun

Üye
Hem oyun yönetiminin hem de discord tarafında ki modlar yüzünden ben bu oyuna daha fazla zaman harcamıyorum mesela. Yaklaşık bir buçuk, iki senedir yırtınıyorum oyun daha iyi yerlere gelsin diye. Oyun yönetimi de gitsin zamanının başka mmolarının çöplüğünden gelmiş insanlarla bir şeyler yapmaya çalışsınlar. O zaman ne diyoruz, herkes kendi hak ettiğini yer :)

Tolgun

Üye
+7 Deatwish i Rare item yapıp ve +7 Deatwish i Pazardan 30 m ye çekersem bende farkı normal karşılarım ozaman :)
sen diyosun krysse +7 ve deathwishing arasinda az fark var deathwish +7 nin krysse göre 13 Attack farki var
Bende sana diyorum 13 attack az fark degil video da görürsin az fark olmadine üstüne 10 Poison 3% damage fazla warriora bide 1%hp leech veriyo.

Balerion

Üye
Karakter Denemeleri Yapmıyorum Vurduğum Karakter İtem Değişiyor Gibi Söylemler Olduğu İçin !!

Uzun Uzun şeyler yazmaya gerek yok 1 resim 1 video herşeyi anlatıyor . Bunları buraya koyuyorum artık düzeltileceğinden değil millet boşuna basmaya çalışıpda masraf yapmasın 50 m ye dual +8 Spike alıp Oynasın .

+1 Dark Mamba Pazarda 4 adet var adeti 4,5 gb
+1 Deatwish Pazarda 1 Adet var 1,5 gb
+8 Spikede 25 m filan :)

Bu 2 adet Şuan OYUN SONU itemi olan Uniq Daggerleri +1 alıp +7 ye kadar her + basmada 1 gb ye yakın masraf ile ve her + sı yükseldiğinde geçme ihtimali düştüğünüde unutmayalım çoğu arkadaşımın söylediği +4 e geçerken yanıyor denilen Uniq itemi +7 ye kadar getirip en son +7 ye de %10 Şans ile bastıktan sonra aşağıdaki Damage Farkına Ulaşa biliyoruz :)

Ekli dosyayı görüntüle 11317

+7 Dark Mamba / +8 Spikeden Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında 119 Damage fazla vuruyor / -242 Hp ve -208 Mp Düşürüyor :)
+7 Deatwish / +8 Spikeden Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında 76 Damage fazla vuruyor :)

Damage Video Link

Üşenmedim gittim bide Pazardan +7 Nadir aldım Hadi EŞİTLİK olsun ikiside +7 olsun :) hahahahah :)

Ekli dosyayı görüntüle 11318

+7 Dark Mamba / +7 Kyrss den Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında Sağ Elde 94 Sol Elde 125 Damage fazla vuruyor / - 242 Hp ve - 208 Mp Düşürüyor yani 100 damage fazla vururum ama Hp / Mp ne varsa düşürürüm ona göre diyo :)

+7 Deatwish / +7 Kyrss den Totelde 3 Skilin ortalaması alındığında Sağ Elde 105 Sol Elde 90 Damge fazla vuruyor / Buda diyorki bende 100 damage fazla vururumda hadi senden bişe düşürmeyeyim diye bonkörlük ediyor :)

Damage Video Link

Epik vs Uniq Karşılaştırması da mevcut

https://forum.riseonlineworld.com/konular/uniq-item-vs-epik-item-video-gorsel-detayli-anlatim.16158/
1. Bir item unique diye daha güçlü olmak zorunda değil.
2. Bir item zor düşüyor diye daha güçlü olmaz zorunda değil
3. Bir item pahalı diye güçlü olmaz zorunda değil.
4. Orantısız olan aradaki damage farkı değil itemler arasındaki fiyat farkı
5. İlla denge sağlanması zorunda ise;
5.a Dark mamba drobu arttırılabilir. Böylece fiyatı düşer.
5.b Spike vb. rare itemlerin çikrdığı damage düşürülebilir.

Oyun zaten asasins online'a dönmüşken asasın herhangi bir şeyinin güçlendirilmesini istemek abesle iştigaldir. 5.b maddesi uygulanabilir nerf ile dengelenebilir.

- Son olarak: İtem fiyatları oyuncular arasından tamamen keyfi bir şekilde belirlenmektedir. İteme fiyat biçerken oyuncuların "willingness to pay" durumundan başka bir belirleyici yoktur. Yani oyuncular hangi rakama anlaşırsa odur. Fiyat- güc dengesi orantısiz diye yonetimin buna müdahale etmesi saçmalık ötesi bir hareket olur.

Son düzenleme:

SEISMO

Üye
1. Bir item unique diye daha güçlü olmak zorunda değil.
2. Bir item zor düşüyor diye daha güçlü olmaz zorunda değil
3. Bir item pahalı diye güçlü olmaz zorunda değil.
4. Orantısız olan aradaki damage farkı değil itemler arasındaki fiyat farkı
5. İlla denge sağlanması zorunda ise;
5.a Dark mamba drobu arttırılabilir. Böylece fiyatı düşer.
5.b Spike vb. rare itemlerin çikrdığı damage düşürülebilir.

Oyun zaten asasins online'a dönmüşken asasın herhangi bir şeyinin güçlendirilmesini istemek abesle iştigaldir. 5.b maddesi uygulanabilir nerf ile dengelenebilir.

- Son olarak: İtem fiyatları oyuncular arasından tamamen keyfi bir şekilde belirlenmektedir. İteme fiyat biçerken oyuncuların "willingness to pay" durumundan başka bir belirleyici yoktur. Yani oyuncular hangi rakama anlaşırsa odur. Fiyat- güc dengesi orantısiz diye yonetimin buna müdahale etmesi saçmalık ötesi bir hareket olur.
konunun amacı uniq itemlerin guclenmesı degıl epık veya rare ıtemlere oranla farklı olması. oyunda bı sıralama sınıflandırma var dogrumu ? rare < epic < unique gibi ki zaten olması gereken budur siz yazmıssınız uniq item degerlı olmak zorunda degıl ıyı olmak zorunda degıl vs. neyse arkadasında amacı unıque ıtemlere buf gelmesı degıl epic ve rare itemlere hatta gorev ıtemlerının ozellıklerının dusmesı arada kı farkın hıssedılebılır olması. bu da bence cok normal gayet haklı.

RaLLiCi

Üye
Yazmayacağım dedim fakat yazacağım.

+1 Dark Mamba 450m fiyatı var Action house da.

+5 Dark Mamba 1.700m fiyatında.

+7 Dark Mamba ise muhtemelen şu an 10.000m gold yani 10M gold fiyatında.

Burada GB olarak yazmadım fiyatı dikkat ederseniz o meşhur diğer oyun artığı gibi GB yazmaktanda vazgeçin bence çok itici oluyor. Bu fiyatlar eğer iteme buff gelirse 20M gibi fiyatlara çıkacak Dark Mamba'nın fiyatı. +7 Spike kaç para şu an pazarda bakalım hemen ortalama 4m fiyatı var. +8 ide 18m falan fiyatlı.

Şimdi soruyorum bu oyunda kaç kişi şu an +7 Dark Mamba alabilir yada alması için ne yapması lazım ?

Hemen cevaplıyalım ben kendimden pay biçiyorum herhalde ben 2 yada 3 sene her gün row ile kasarsam ancak bu itemi alabilirim. Bu itemi alabilicek 2 kesim var.

1. kesim kendi deyimleri ile GB çeken sitelerden gold alan takım.
2. kesim başka bir ifade kullanacaktım ama kullanmayacağım slot ve bosslara çöken hani vardıya siyasette kullanılan tabir 5'li müheahhit arkadaş grubu.

Bütün güzel başlayıp biten oyunlarda her zaman ana sorun orta seviye oyuncu ile yüksek seviyelerde ki oyuncuların arasındaki makasın açılmasıdır. Bırak işte +8 spike ike +7 Dark Mamba arasında 200 damage fark olsun. 1000 fark olursa bu itemleri her sınıftan 40-50 kişide olur oyunda toplamda 200 kişi krallığını ilan eder 6 ay sonrada toplam oyunda 50 kişi dv de dolanırsınız. Ben bu konuda yönetimi destekliyorum ve onlarda zaten bunların farkındaki bu tarz söylemlere kulak asmıyorlar.

Birde şu gerçek var bu oyun 75 lvl oyuncularının oyuncağı olmuş durumda. Alttan gelen düşük lvl li oyunculara kimsenin saygısı yok. Bir slota row açıyorum 10 dk sonra ks atılmış halde buluyorum. Sorunca neden böyle yaptığını yoldan geçerken merak ettim ben burada duracağım sen git başka yere diyor. 75 lvl adam lar 50-55lvl slotları işgal etmiş durumda hal böyle olunca alltan nasıl oyuncu gelecek ve düşürdüğünüz itemleri kimlere satacaksınız. Her şeyi kendinize göre düşünmeyin herkes herkese muhtaç oyuncu sayısındaki düşüş sadece oyunun

udun

Üye
Yazmayacağım dedim fakat yazacağım.

+1 Dark Mamba 450m fiyatı var Action house da.

+5 Dark Mamba 1.700m fiyatında.

+7 Dark Mamba ise muhtemelen şu an 10.000m gold yani 10M gold fiyatında.

Burada GB olarak yazmadım fiyatı dikkat ederseniz o meşhur diğer oyun artığı gibi GB yazmaktanda vazgeçin bence çok itici oluyor. Bu fiyatlar eğer iteme buff gelirse 20M gibi fiyatlara çıkacak Dark Mamba'nın fiyatı. +7 Spike kaç para şu an pazarda bakalım hemen ortalama 4m fiyatı var. +8 ide 18m falan fiyatlı.

Şimdi soruyorum bu oyunda kaç kişi şu an +7 Dark Mamba alabilir yada alması için ne yapması lazım ?

Hemen cevaplıyalım ben kendimden pay biçiyorum herhalde ben 2 yada 3 sene her gün row ile kasarsam ancak bu itemi alabilirim. Bu itemi alabilicek 2 kesim var.

1. kesim kendi deyimleri ile GB çeken sitelerden gold alan takım.
2. kesim başka bir ifade kullanacaktım ama kullanmayacağım slot ve bosslara çöken hani vardıya siyasette kullanılan tabir 5'li müheahhit arkadaş grubu.

Bütün güzel başlayıp biten oyunlarda her zaman ana sorun orta seviye oyuncu ile yüksek seviyelerde ki oyuncuların arasındaki makasın açılmasıdır. Bırak işte +8 spike ike +7 Dark Mamba arasında 200 damage fark olsun. 1000 fark olursa bu itemleri her sınıftan 40-50 kişide olur oyunda toplamda 200 kişi krallığını ilan eder 6 ay sonrada toplam oyunda 50 kişi dv de dolanırsınız. Ben bu konuda yönetimi destekliyorum ve onlarda zaten bunların farkındaki bu tarz söylemlere kulak asmıyorlar.

Birde şu gerçek var bu oyun 75 lvl oyuncularının oyuncağı olmuş durumda. Alttan gelen düşük lvl li oyunculara kimsenin saygısı yok. Bir slota row açıyorum 10 dk sonra ks atılmış halde buluyorum. Sorunca neden böyle yaptığını yoldan geçerken merak ettim ben burada duracağım sen git başka yere diyor. 75 lvl adam lar 50-55lvl slotları işgal etmiş durumda hal böyle olunca alltan nasıl oyuncu gelecek ve düşürdüğünüz itemleri kimlere satacaksınız. Her şeyi kendinize göre düşünmeyin herkes herkese muhtaç oyuncu sayısındaki düşüş sadece oyunun
Pazardan Deathwish +1 aldım gittim +7 bastım senin mantığına göre bunu yapacak kimse çıkmayacak. Parası olan her yerde öne geçecek yönetim ilk başta bunun önünü açtı. Oyun açılmadan önce gb satışı, item satışı vs kesinlikle engellecek diyordu ama geldiğimiz durum bu. Şuan da bu yaşanan durumu destekliyorsanız elbet size de bir gün eşitlik lazım olur :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt