Unique takıların set bonusları açıklansın.

Tüm takıların set bonusları forumda yazmalı mı?

• Takı set bonusları forumda yazmalı

Oy: 39 86.7%
  • Takı set bonusları hiç bir yerde yazmamalı

Oy: 6 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    45
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WoxHades

Üye
Bence açıklanmamalı ama unique itemlerdeki soulbound kalkmalı hem insanlarda deneme fırsatı olur hem de direk bilgiye ulaşmak yerine keşfetmenin tadı olur.

Adv3NN

Üye
Merhaba, takılarla ilgili küçük düzenlemeler olacak bu hafta içerisinde çalışmasını sunacağım, forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Ekip ne zaman güncellemeleri sunar o konuda net bir şey söyleyemem ama çalışma bittikten sonra ilk fırsattaki yama ile sunulacağını düşünüyorum.

Esasında set bonuslarının her bir set parçası üzerinde "tooltip"te görünmesi gerekiyordu ancak henüz o konuda geliştirme yapılamadı. Ancak ben sizi en azından şu an için görsel olarak bilgilendirmeye çalışacağım.
gecen yayında sacların beyazlamiş gördük seni boyadın mı 1 ayda bu kadar nasıl beyazladı sacların :D yoksa bulundugunuz odanın ışıgından dolayı mıydı rise bu kadar yaşlandırıyorsa yönetimi sıkıntı :D 2 seneye yönetimden adam kalmaz herkes ölürr

cebraaa

Üye
Arkadaşlar, yönetime soruyorum "chaos set yapıcam acaba set bonusu nedir?" Aldığım cevap " Oyun içi deneyimlerinizle keşif edin" içimden tamam hemen 2 tane boss kesiyim çıkartayım seti dedim. Bunlar böyle birşey zannediyor. Dene demek ne demek ya imkansız bir şey zaten unique takı seti yapmak. Alcam takıcam geri çıkartamayacağım. Şu takı bonusları bir yerde yazsa olmazmı? Bunun denemesimi olur 1 sene üstüne kitleniyor. Aldın denedin 1 sene sonra sattın 100 gb topladıysan 20 gb ye düşecek. Şaka gibi
işte kolpacı bir pazarcı kardeşimiz piyasadan çekecek alayını

BenGeldim

Üye
Kafaya bak ahahahaha.
Asıl kendi pazarcı. Ben diyorumki kardeşim ben bir item seti yapıcam ama karambol bonus çıkacak belki beğenmeyeceğim. Ve bu yaptığım set çok zor unique class takılar. Sökmede olmuyor. 1 sene istemediğim şeyi giymeyeyim oyundan soğumayayım. Görerek bilerek alayım diyorum kalkmış pazarcı diyor. Pazarcı olsam bile bu itemleri almak kolay değil çok pahalılar zaten bende sadece chaos pendant var oda dropladım. Kaç parcada ne bonus vercek bilmiyorum ne satabiliyorum ne takabiliyorum şuan. Bonusu hoşuma giderse takıcam diğer parcalarıda almaya calısıcam ve düşürmeye calısıcam.

Dvorah

Üye
Asıl kendi pazarcı. Ben diyorumki kardeşim ben bir item seti yapıcam ama karambol bonus çıkacak belki beğenmeyeceğim. Ve bu yaptığım set çok zor unique class takılar. Sökmede olmuyor. 1 sene istemediğim şeyi giymeyeyim oyundan soğumayayım. Görerek bilerek alayım diyorum kalkmış pazarcı diyor. Pazarcı olsam bile bu itemleri almak kolay değil çok pahalılar zaten bende sadece chaos pendant var oda dropladım. Kaç parcada ne bonus vercek bilmiyorum ne satabiliyorum ne takabiliyorum şuan. Bonusu hoşuma giderse takıcam diğer parcalarıda almaya calısıcam ve düşürmeye calısıcam.
Bu gayet normal bir talep zaten tartismasi bile saçma. Millet ne yiyip ne iciyorsa bunu tartışıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt