gecen yayında sacların beyazlamiş gördük seni boyadın mı 1 ayda bu kadar nasıl beyazladı saclarınMerhaba, takılarla ilgili küçük düzenlemeler olacak bu hafta içerisinde çalışmasını sunacağım, forum üzerinden de sizlerle paylaşacağım. Ekip ne zaman güncellemeleri sunar o konuda net bir şey söyleyemem ama çalışma bittikten sonra ilk fırsattaki yama ile sunulacağını düşünüyorum.
Esasında set bonuslarının her bir set parçası üzerinde "tooltip"te görünmesi gerekiyordu ancak henüz o konuda geliştirme yapılamadı. Ancak ben sizi en azından şu an için görsel olarak bilgilendirmeye çalışacağım.
işte kolpacı bir pazarcı kardeşimiz piyasadan çekecek alayınıArkadaşlar, yönetime soruyorum "chaos set yapıcam acaba set bonusu nedir?" Aldığım cevap " Oyun içi deneyimlerinizle keşif edin" içimden tamam hemen 2 tane boss kesiyim çıkartayım seti dedim. Bunlar böyle birşey zannediyor. Dene demek ne demek ya imkansız bir şey zaten unique takı seti yapmak. Alcam takıcam geri çıkartamayacağım. Şu takı bonusları bir yerde yazsa olmazmı? Bunun denemesimi olur 1 sene üstüne kitleniyor. Aldın denedin 1 sene sonra sattın 100 gb topladıysan 20 gb ye düşecek. Şaka gibi
Pazarcı olmadığımı kanıtlarsam ne vercen?işte kolpacı bir pazarcı kardeşimiz piyasadan çekecek alayını
Kafaya bak ahahahaha.işte kolpacı bir pazarcı kardeşimiz piyasadan çekecek alayını
Asıl kendi pazarcı. Ben diyorumki kardeşim ben bir item seti yapıcam ama karambol bonus çıkacak belki beğenmeyeceğim. Ve bu yaptığım set çok zor unique class takılar. Sökmede olmuyor. 1 sene istemediğim şeyi giymeyeyim oyundan soğumayayım. Görerek bilerek alayım diyorum kalkmış pazarcı diyor. Pazarcı olsam bile bu itemleri almak kolay değil çok pahalılar zaten bende sadece chaos pendant var oda dropladım. Kaç parcada ne bonus vercek bilmiyorum ne satabiliyorum ne takabiliyorum şuan. Bonusu hoşuma giderse takıcam diğer parcalarıda almaya calısıcam ve düşürmeye calısıcam.Kafaya bak ahahahaha.
Küçük bir hatırlatma bizim işi unutma agam yayınla şu takı bonuslarını please malum yoğunsundur."bu hafta içerisinde" diye belirtmiştim![]()
Bu gayet normal bir talep zaten tartismasi bile saçma. Millet ne yiyip ne iciyorsa bunu tartışıyor.Asıl kendi pazarcı. Ben diyorumki kardeşim ben bir item seti yapıcam ama karambol bonus çıkacak belki beğenmeyeceğim. Ve bu yaptığım set çok zor unique class takılar. Sökmede olmuyor. 1 sene istemediğim şeyi giymeyeyim oyundan soğumayayım. Görerek bilerek alayım diyorum kalkmış pazarcı diyor. Pazarcı olsam bile bu itemleri almak kolay değil çok pahalılar zaten bende sadece chaos pendant var oda dropladım. Kaç parcada ne bonus vercek bilmiyorum ne satabiliyorum ne takabiliyorum şuan. Bonusu hoşuma giderse takıcam diğer parcalarıda almaya calısıcam ve düşürmeye calısıcam.