bende mevcuttu ama o oranlar halen işliyor mu bilmiyorum. akıl karıştırıcı olur diye atmamıştım.Upgrade Oranlarını Bilen Var Mı? İnternetten baktım sağlıklı bir sonuç alamadım. Resmi bir kaynak mevcut mu acaba
Herşeyi oyuncu deneyimine bağlamazsanız seviniriz. Bir oyun varsa şayet bir açıklaması olur bazı şeylerin, bunun deneyimle alakası yoktur. Oyuncu deneyimi oyunun içeriğiMerhaba,
Resmi olarak bir açıklama mevcut değil. Oyuncu deneyimine bağlı bir süreçtir.
Her oyunda her mekanik, sistem hakkında bilgilendirme veya rehber olacak diye bir şey yok.Herşeyi oyuncu deneyimine bağlamazsanız seviniriz. Bir oyun varsa şayet bir açıklaması olur bazı şeylerin, bunun deneyimle alakası yoktur. Oyuncu deneyimi oyunun içeriği
yapabileceği bir rehberi olması lazım ki insanlar hikayenin içinde birşeyleri öngörebilsin.
Bilmediğin bir şeyin peşinden nasıl gidilir ki ufakda olsa belli başlı ip uçları konular hakkında rehberlik olur.
Her açılan bu tür konulara deneyim diyorsunuz bu oyun yapıldıysa belli başlı ip uçları olması lazm ki insanlar ona göre hareket etsin kara düzen olmaz benim kanımca.
Oyun hakkında bir rehber bile yok bu oyunun tabanına alışkın olmayan yeni oyuncular ne yapacak merak ediyorum.
Bu zihniyeti değiştirmeniz lazım oyun içinde bulunan her bir detayı bilgilendirmeniz lazım,
Lütfen şu kelimeden uzak durun ıyuncu deneyimi farklı bir şeydir.
hahah aradığım yorum özellikle epic ise +4 cidden 0Deneyime bağlı olarak geçiyormus.
Benim deneyimime göre +1,+2,+3 %100, +4 %0
+3 %100 değilDeneyime bağlı olarak geçiyormus.
Benim deneyimime göre +1,+2,+3 %100, +4 %0
https://forum.riseonlineworld.com/k...tahmi-ni-upgrade-oranlari-hk.9448/#post-58441 buradan tahmini kısma ulaşabilirsiniz.Upgrade Oranlarını Bilen Var Mı? İnternetten baktım sağlıklı bir sonuç alamadım. Resmi bir kaynak mevcut mu acaba