Upgrade Oranlarını Bilen Var Mı?

Simple

Üye
Upgrade Oranlarını Bilen Var Mı? İnternetten baktım sağlıklı bir sonuç alamadım. Resmi bir kaynak mevcut mu acaba

mrares

Üye
Official bir açıklama yok. Unofficial diz boyu.

Paris

Üye
Merhaba,

Resmi olarak bir açıklama mevcut değil. Oyuncu deneyimine bağlı bir süreçtir.

chatlax035

C
Merhaba,

Resmi olarak bir açıklama mevcut değil. Oyuncu deneyimine bağlı bir süreçtir.
Herşeyi oyuncu deneyimine bağlamazsanız seviniriz. Bir oyun varsa şayet bir açıklaması olur bazı şeylerin, bunun deneyimle alakası yoktur. Oyuncu deneyimi oyunun içeriği

yapabileceği bir rehberi olması lazım ki insanlar hikayenin içinde birşeyleri öngörebilsin.

Bilmediğin bir şeyin peşinden nasıl gidilir ki ufakda olsa belli başlı ip uçları konular hakkında rehberlik olur.

Her açılan bu tür konulara deneyim diyorsunuz bu oyun yapıldıysa belli başlı ip uçları olması lazm ki insanlar ona göre hareket etsin kara düzen olmaz benim kanımca.

Oyun hakkında bir rehber bile yok bu oyunun tabanına alışkın olmayan yeni oyuncular ne yapacak merak ediyorum.

Bu zihniyeti değiştirmeniz lazım oyun içinde bulunan her bir detayı bilgilendirmeniz lazım,

Lütfen şu kelimeden uzak durun ıyuncu deneyimi farklı bir şeydir.

Paris

Üye
Gerekli konularda zaman içerisinde resmi rehberler gelecektir. Bunun dışında DROP & UPGRADE tarzı durumlar şu an için deneyime bağlıdır.

X A

Üye
Herşeyin süpriz olması zaten yeni oyunun özelliğini ön plana çıkarıyor.

N3v3N

Üye
Deneyime bağlı ne demek? Deneyim arttıkça drop ve upgrade oranlari mı artıyor?

Yoksa bu deneyim şifreli bir sözcük mu? Her güncelleme ile degisen bir oran mı?

Oranlar datada bellidir. %1 veya %0.01 gibi.

Bu konuda bilgilendirme yapmayacağız deyin geçin.

Dreamwalker

Üye
Herşeyi oyuncu deneyimine bağlamazsanız seviniriz. Bir oyun varsa şayet bir açıklaması olur bazı şeylerin, bunun deneyimle alakası yoktur. Oyuncu deneyimi oyunun içeriği

yapabileceği bir rehberi olması lazım ki insanlar hikayenin içinde birşeyleri öngörebilsin.

Bilmediğin bir şeyin peşinden nasıl gidilir ki ufakda olsa belli başlı ip uçları konular hakkında rehberlik olur.

Her açılan bu tür konulara deneyim diyorsunuz bu oyun yapıldıysa belli başlı ip uçları olması lazm ki insanlar ona göre hareket etsin kara düzen olmaz benim kanımca.

Oyun hakkında bir rehber bile yok bu oyunun tabanına alışkın olmayan yeni oyuncular ne yapacak merak ediyorum.

Bu zihniyeti değiştirmeniz lazım oyun içinde bulunan her bir detayı bilgilendirmeniz lazım,

Lütfen şu kelimeden uzak durun ıyuncu deneyimi farklı bir şeydir.
Her oyunda her mekanik, sistem hakkında bilgilendirme veya rehber olacak diye bir şey yok.

KAYBERENN

Üye
bazı bilgilendirilmeler aslında iyi olabilir ben bu oyunun betasını alfasını oynamadım bir çok kişi oynamış bizden daha deneyimli ve bilgililer ben ise keşfederek oynuyorum ilk zamanlar neyin ne olduğunu bile bilmiyordum ha belki bu bizim kendi hatamızdır betada oynamadık diye ama bir şekilde diğer oyuncularında diğer oyuncuları yakalaması gerekiyor ki herkes hem istediği zaman oyuna gelebilmeli hemde pk sını atabilmeli hem expini hem farmını hem çifçiliğini balıkçılığını yapabilsin tabiki bu oyunun her şeyini açık edin demek değil :)

derler677

Üye
tahminim yazıyorum 1 2 3 + 100 +4 + %75 +5 %45 +6%25 +7 %20 +8 %9 arcane sc le bunlara % 30 ekleyin:D

N3v3N

Üye
Deneyime bağlı olarak geçiyormus.

Benim deneyimime göre +1,+2,+3 %100, +4 %0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt