Upgrade...

StoneBreaker

Üye
İyi forumlar. Az önce 17 tane Rare , 5 tane epic item denedim + basmayı..

sonuç 1 tane bile +6 geçmedi adamlar aşşağıdan takır takır +7 basıyor yani gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum +6 ya... Çoğu zaten +5 de yandı bu nedir abi bunun açıklaması şanş olamaz şuan sinirden klavyeyi kemiricem abi şu oyuna fail streak falan getirin deli oldum 20 m'e yakın sc lere gitti kafayı yiycem.

Balerion

Üye
Merhabalar,

+4 yapma ihtimali %70, +5 yapma ihtimali %35 gibi bir şey. +6 yapma ihtimali ise düşük. Ancak 7,8 hatta 9 yapma ihtimalleri birbirinden o kadar da uzak ihtimal değil. Yani 7 yapmak 6 yapmaktan kat kat daha zor değil. Muhtemelen 6dan sonraki her artıda %3, %4 civarinda azaliyor geçme ihtimali.

Ben neredeyse hic upgrade yapmadım. Yapanları gorüyorum, mekaniğini biliyorum ve şunu çom net soylemeliyim ki kasa her zaman kazanıyor. Çok küçuk bir azınlık upgradden kârdadır. Çok sağlam item geçiren kişiler bile geçmiş kayıplarıni anca telafi eder. Şansı süper olup 30-40 bin liralık item geçirenler bile o ve önceki yaktıklarıyla 10-15 bin kârdadırlar maksimum ve gel şimdi bir de o itemi satmaya uğraş...

20 tane item atıyorsun +8 çıkmıyor. Aynı itemin 8i 7sinden 10 kat pahalı. Ee 10 tane alıo kendim denesem %50 şansım var, komple parasını verir itemi alırim daha iyi. Açikcasi ben hep boyle yaptım hiç basmadım ve acsip kârdayım. Basan arkadaşlarimın ise hepsi bitik durumda. En iyi ihtimalle kafa kafaya sonuçlaniyor upgradeleri ve harcadıkları scrolları saymıyorlar bile...

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Merhaba,

Öncelikle sinirlerinizin bozulmasına üzüldüğümü belirtmek isterim. Oyun içinde yaşadığınız şanssızlık frustrasyona neden olabilir, ancak şans faktörü bazen beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Oyunun sunduğu öğelerin geliştirilmesi sürecinde şans önemli bir faktördür ve bazen beklenen sonuçları elde etmek zaman alabilir.

Yanlış anlamayın, oyuncular arasında farklı şans düzeyleri olabilir ve bazı oyuncular istediği sonuçları daha hızlı elde edebilirken, bazıları daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilir. Ancak, bu şans faktörü oyunun dengesini sağlamak ve heyecanı korumak için tasarlanmıştır.

Başarı şansı ile ilgili olarak, geliştiricilerimiz her zaman oyun deneyiminin kalitesini artırmak için çalışmaktadır. Geri bildiriminiz değerlidir ve geliştiricilerimize ileteceğim. Böylece gelecekteki güncellemelerde denge iyileştirmeleri yapabilirler.

Unutmayın, oyun içinde şans faktörünü kontrol edemeyiz, ancak bu durum oyunun sunduğu zorlukları aşma sürecinde motivasyonunuzu artırabilir. Daha fazla deneme yaparak ve stratejilerinizi geliştirerek istediğiniz sonuçları elde etme şansınızı artırabilirsiniz.

Sabrınız için teşekkür ederim ve oyun içinde keyifli bir deneyim dilerim. Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
İyi forumlar. Az önce 17 tane Rare , 5 tane epic item denedim + basmayı..

sonuç 1 tane bile +6 geçmedi adamlar aşşağıdan takır takır +7 basıyor yani gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum +6 ya... Çoğu zaten +5 de yandı bu nedir abi bunun açıklaması şanş olamaz şuan sinirden klavyeyi kemiricem abi şu oyuna fail streak falan getirin deli oldum 20 m'e yakın sc lere gitti kafayı yiycem.

gaddarkerim

Üye
burada upgrade biraz mantıksal aslında genelde böyledir..kendimden örnek vermek gerekırse..+8 paper setimi yaptım +7 arch swordumu yaptım..bundan sonraki hedefim +8 arch sword +9 paper set..bi şekilde bi yerlerde farm toplayıcılık yapıyorum elde ettiğim para ile +6 arch sword +8 paper parçalar topluyorum...nitekim +8 arch swordumuda bastım +9 paperde 2 adet bastım..kalan 3 üünü para ile aldım ama olsun hedef önemli...yani anlatmak istediğim upgrade yapayım diye upgrade yapılmaz..ben bunları bastıgımda ana eşyalarıma kesinlikle dokunmadım dokunmam..ana eşyalarım haricinde elimdekileri upgrade yaparım...eğer bu sekılde yaparsanız uzulmezsınız...

ClyDeBorrow

Üye
Merhaba,

Öncelikle sinirlerinizin bozulmasına üzüldüğümü belirtmek isterim. Oyun içinde yaşadığınız şanssızlık frustrasyona neden olabilir, ancak şans faktörü bazen beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Oyunun sunduğu öğelerin geliştirilmesi sürecinde şans önemli bir faktördür ve bazen beklenen sonuçları elde etmek zaman alabilir.

Yanlış anlamayın, oyuncular arasında farklı şans düzeyleri olabilir ve bazı oyuncular istediği sonuçları daha hızlı elde edebilirken, bazıları daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilir. Ancak, bu şans faktörü oyunun dengesini sağlamak ve heyecanı korumak için tasarlanmıştır.

Başarı şansı ile ilgili olarak, geliştiricilerimiz her zaman oyun deneyiminin kalitesini artırmak için çalışmaktadır. Geri bildiriminiz değerlidir ve geliştiricilerimize ileteceğim. Böylece gelecekteki güncellemelerde denge iyileştirmeleri yapabilirler.

Unutmayın, oyun içinde şans faktörünü kontrol edemeyiz, ancak bu durum oyunun sunduğu zorlukları aşma sürecinde motivasyonunuzu artırabilir. Daha fazla deneme yaparak ve stratejilerinizi geliştirerek istediğiniz sonuçları elde etme şansınızı artırabilirsiniz.

Sabrınız için teşekkür ederim ve oyun içinde keyifli bir deneyim dilerim. Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
şans faktörü dediğiniz olay nasıl işliyor. Mesela ben upg yaparken başka arkadaş da upg yapıyor diyelim ki ben şansımın kötü tarafı ile yakarken o benim şansımın iyi tarafını kullanarak itemlerini geçirebiliyor mu ? Halk arasında KS adı ile adlandırılan yöntem mevcut mu ?

gaddarkerim

Üye
şans faktörü dediğiniz olay nasıl işliyor. Mesela ben upg yaparken başka arkadaş da upg yapıyor diyelim ki ben şansımın kötü tarafı ile yakarken o benim şansımın iyi tarafını kullanarak itemlerini geçirebiliyor mu ? Halk arasında KS adı ile adlandırılan yöntem mevcut mu ?
onlar tamamen hurafedir sen demırcıyı açıp itemini sc leri koydugunda sistem hemen başarılı upgrade için bir sayı belirler .atıyorum 1 ile 100 arasında 69 70 71 72 73 yakalamanı ister sen itemi bastıgında senden istediği bu sayıları yakalayamazsan başarısız olur..örneğin previev yaptın yada itemleri çektin tekrar koydun sistem tekrar yeni sayı aralaıgı belırler ..bu sayı aralıgının dahada genişlemesi soz konusudr ornegin arcana 69 70 71 72 73 74 75 76 ya çıkarabılır yakalaman gereken aralık biraz daha artar..oyunların kişiye sunucağı şans dıye bişe yoktur..senden istedıgı oranı aralıgı yakaladıgında başarılı oldugunda bu senın kişisel şansın olabılır..şans denen şey sadece extra sc ler ile ( arcana ) bununla arttirmaktır..bu demek degıldırkı basarıcaksın bastıgında sistem 10 u yakalar yine başarısız olursun..burada şans denen factor devamlılık örneğin elinde 3 item var bastın istenen oranı yakalayamadın .birde 30 item in var ne kadar çok denersen yakalama şansın artmıs oluyor .ama kesınlıkle garantısı yoktur..

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Upgrade de ks olmaz tamamen kişisel şansınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt