Merhaba,
Öncelikle sinirlerinizin bozulmasına üzüldüğümü belirtmek isterim. Oyun içinde yaşadığınız şanssızlık frustrasyona neden olabilir, ancak şans faktörü bazen beklenmedik sonuçlara yol açabilir. Oyunun sunduğu öğelerin geliştirilmesi sürecinde şans önemli bir faktördür ve bazen beklenen sonuçları elde etmek zaman alabilir.
Yanlış anlamayın, oyuncular arasında farklı şans düzeyleri olabilir ve bazı oyuncular istediği sonuçları daha hızlı elde edebilirken, bazıları daha fazla çaba sarf etmek zorunda kalabilir. Ancak, bu şans faktörü oyunun dengesini sağlamak ve heyecanı korumak için tasarlanmıştır.
Başarı şansı ile ilgili olarak, geliştiricilerimiz her zaman oyun deneyiminin kalitesini artırmak için çalışmaktadır. Geri bildiriminiz değerlidir ve geliştiricilerimize ileteceğim. Böylece gelecekteki güncellemelerde denge iyileştirmeleri yapabilirler.
Unutmayın, oyun içinde şans faktörünü kontrol edemeyiz, ancak bu durum oyunun sunduğu zorlukları aşma sürecinde motivasyonunuzu artırabilir. Daha fazla deneme yaparak ve stratejilerinizi geliştirerek istediğiniz sonuçları elde etme şansınızı artırabilirsiniz.
Sabrınız için teşekkür ederim ve oyun içinde keyifli bir deneyim dilerim. Eğer başka sorularınız veya endişeleriniz varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
İyi forumlar. Az önce 17 tane Rare , 5 tane epic item denedim + basmayı..
sonuç 1 tane bile +6 geçmedi adamlar aşşağıdan takır takır +7 basıyor yani gerçekten bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum +6 ya... Çoğu zaten +5 de yandı bu nedir abi bunun açıklaması şanş olamaz şuan sinirden klavyeyi kemiricem abi şu oyuna fail streak falan getirin deli oldum 20 m'e yakın sc lere gitti kafayı yiycem.