capodecina
Üye

Karşıdaki charın apsi 400 daha fazla olmasına rağmen E.B denen yeşil pijamalı kırılgan dostum şamarı yemiştir. İyi seyirler.
Can yüksek ama defim senden çok daha yüksek demiyosun mesela? Benim mana 8500 ama senin 8800 bazılarında mesela xD Cursed belt var lionheart takıyosun hp çok diye zırlama yani boşa defin çok daha yüksek daha avantajlısın vs için o char pk odaklı vs değil yine dayak yedin ama herşey eşitleyip gelmeye hiç sıcak bakmadın nedense 3 avans bak sana yemin ediyorum 5te bitecek herşeyi gel eşitleyek atak 3-0 söz önden başlayacaksın al bu yazdığımı sakla yeter ki kabül ediyorum de atalım senle uğraşamıcam bot ona yok buna yok denk değilsin anladın mı çok amatörsün aşırı hem de valla bak xD Biri bana vs teklif edicek 3 avans vericek kafayı yerim sen çok sakinsin amaCanın 9847 ap 400 ap daha çok hala zırlıyon la yeşil pijamalı kelek seni matematiginde yok belliki sayı saymayı da bilmiyon yazdığın skorlar paralel evrende mi xd item alma işine gelince char asist clan buff açtım koçum senin gibi dayak yiyince townda agatsumadan item almıyoz ifşaların mevcut o yüzden zırlamayı bırak