Vs Laurawells

capodecina

Üye

Karşıdaki charın apsi 400 daha fazla olmasına rağmen E.B denen yeşil pijamalı kırılgan dostum şamarı yemiştir. İyi seyirler.

MDMA

Yeni Üye
Aynen 400 ap fazla karşı charın :SDSADASD VS başı 9285 HP 8720 MANA varken dk 6:15'te 9584 HP 8812 MANA var xDDDDDDD Çünkü her dayakta sağdan soldan item alıp geldin bir de 400 ap fazla var diyor aynen doğru diyosun xDD Güzelce 22-8 kafana tokatı yedin madem attack problemi dert ediyosun herşeyi eşitleyip atalım dediğimde neden gelmedin? 3 avans 5te biter dedim sana ben yine gelmedin hatırla xD Seni troll kanalıma upload ettim çünkü aşırı lowsun gerçek kanala prof oynayanları yüklüyorum sen sıradansın bunu unutma :D

capodecina

Üye
Canın 9847 ap 400 ap daha çok hala zırlıyon la yeşil pijamalı kelek seni matematiginde yok belliki sayı saymayı da bilmiyon yazdığın skorlar paralel evrende mi xd item alma işine gelince char asist clan buff açtım koçum senin gibi dayak yiyince townda agatsumadan item almıyoz ifşaların mevcut o yüzden zırlamayı bırak

capodecina

Üye
ts gel atak eşit vs ama craft potu diye ağlıyon her vsde onu nasıl yapcaz sen yeteneksizsin diye ben niye craft potu kullanmıyom kolsuz yeşil pijamalı yıkık şizofren eleman 22-8 falan diyon bir de kaçıncı rüyanda o skor madem 22 kere kestin at bakak video paralel evrende yaşamayı bırak dünyaya dön istersen kendi charınla da gelebilirsin ama gerçi pardon senin charın düzden 2 yiyordu doğru gel eşitleyip atak tsyi biliyon :)

Son düzenleme:

MDMA

Yeni Üye
Canın 9847 ap 400 ap daha çok hala zırlıyon la yeşil pijamalı kelek seni matematiginde yok belliki sayı saymayı da bilmiyon yazdığın skorlar paralel evrende mi xd item alma işine gelince char asist clan buff açtım koçum senin gibi dayak yiyince townda agatsumadan item almıyoz ifşaların mevcut o yüzden zırlamayı bırak
Can yüksek ama defim senden çok daha yüksek demiyosun mesela? Benim mana 8500 ama senin 8800 bazılarında mesela xD Cursed belt var lionheart takıyosun hp çok diye zırlama yani boşa defin çok daha yüksek daha avantajlısın vs için o char pk odaklı vs değil yine dayak yedin ama herşey eşitleyip gelmeye hiç sıcak bakmadın nedense 3 avans bak sana yemin ediyorum 5te bitecek herşeyi gel eşitleyek atak 3-0 söz önden başlayacaksın al bu yazdığımı sakla yeter ki kabül ediyorum de atalım senle uğraşamıcam bot ona yok buna yok denk değilsin anladın mı çok amatörsün aşırı hem de valla bak xD Biri bana vs teklif edicek 3 avans vericek kafayı yerim sen çok sakinsin ama :DSFDSFSD Bu da sana son yazışım vs kabül edene kadar kendi kendine konuşabilirsin

Son düzenleme:

capodecina

Üye
clan buff açtım diyorum hala manan yüksek diyorsun beyninde ur mu var niye anlamıyon dex binasının rprye ihtiyacı var diye mpyi de açtım ayrıca charlar savagele aynı vuruyordu senin ap daha yüksek olduğu için kırmızı skillerle daha çok vuruyordun hala ağlayıp zırlıyosun neyse yüreğin yettiği zaman ts gelirsin herşeyi eşitler atarız bir tur daha keserim zırlamayı kesersin belki. Ama tekrar söylüyorum craft potu diye ağlamak yok yeteneksiz yeşil pijamalı kırılgan kelek tamam mı

NewPage

Yeni Üye
Ts gelirken yeşil pijamayı unutma cano ihtiyacın olabilir xd

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt