Konumuz tanklık defans değilWarrior tank özelliği ile öne çıkan bir karakter değil mi?
Aynı atakta %300 vuran skill ile atılan hasar konumuz
Konumuz tanklık defans değilWarrior tank özelliği ile öne çıkan bir karakter değil mi?
Herhangi bir hata söz konusu değilse hasarlar, nominal değer üzerinden her karakterin belirli çarpanlarıyla/parametreleriyle formüle edilerek hesaplanıyor demektir. Yani görünürde BP ile Warrior’un hasarlarının 1500 olması aynı şeyi ifade etmiyor gibi.Konumuz tanklık defans değil
Aynı atakta %300 vuran skill ile atılan hasar konumuz
Priestin skillerinin holy dmg vurduğunu söylemişti yönetici bir postta. Poison hariç silahlardaki element ler pek işe yaramıyor. Priestteki holy dmg çalışıyor olabilir.Dediğin gibi. Düzelmesede umrumda değil 65bpm de var onla oynuyorum. Ben hakkı haklıya teslim edin diyorum başka bişey demiyorum. Bp ve warrior ikiside 2000atakla aynı hasarı çıkarsa ( ki bence buda yanlış yarın 80açılır o bp warrior gibi 5k ap ye ulaşır ) yine bu durumu insanlar tartışır derizki wr daha fazla vurmalı yok bp vurmalı falan. Ama ben bunu anlatmıyorum oyunda hata var diyorum adamda 1300ap var warriorun 1950ap siyle aynı vuruyor diyorum ya sabır yaadamlar bp de def yok vursun diyo. A be mankafalar !!
Olabilir ama yanlış. Karakterin genel özellikler sayfasındaki özelliklerine göre kıyas yapar oyuncular. Atağın kaç defin kaç gibi. Bunlar farklı olacak ,ondan sora moba ve oyuncuya daha az vuracaksa vursun. İki sınıfın atak değerleri aynı görünüp çıkardığı atak böyle %50oranında değişiyorsa bu saçmalık. İnsanlar kıyas yapamazHerhangi bir hata söz konusu değilse hasarlar, nominal değer üzerinden her karakterin belirli çarpanlarıyla/parametreleriyle formüle edilerek hesaplanıyor demektir. Yani görünürde BP ile Warrior’un hasarlarının 1500 olması aynı şeyi ifade etmiyor gibi.
birinin skill %300 diğeri %200 vursa hasarların farklı olmasına zaten kimse laf etmez ama ikiside %300 vuran skill ataklarda aynı ama hasarlar farklıOlabilir ama yanlış. Karakterin genel özellikler sayfasındaki özelliklerine göre kıyas yapar oyuncular. Atağın kaç defin kaç gibi. Bunlar farklı olacak ,ondan sora moba ve oyuncuya daha az vuracaksa vursun. İki sınıfın atak değerleri aynı görünüp çıkardığı atak böyle %50oranında değişiyorsa bu saçmalık. İnsanlar kıyas yapamaz
Belki de öyle olması lazım, yada ilk karakter açarken herhangi bir soru sormayacak, biz elimize ne silah alır üstümüze ne giyersek o olacak, karakter ayrımı olmayacak kişi o an canı ne isterse o olacak. Bak soldaki priest, sağdaki warrior, üstüne ne giysende eline ne alsanda sonu değişmez.Hem warrior hem priestte 200 def var diyelim. Assas gelip warriora 1k, prieste 2k mı vuracak?![]()
O zmn STR scroll adrenalin buflarina gerek yok öyle mi? Atak scroll ztn %15 atak veriyor. Bu scrolu da bitek warriorlar kullanıyorWarriorun %300 ü scrollsuz, wolfsuz, str buffsızı base (temel) hasarından vuruyor olabilir. Çünkü skillde base yazıyor.
Priestin silah açıklamasında öyle bir şey yok.
Emin olmamakla birlikte öyle düşünüyorum. Yani kıyafetten, silahtan, takıdan ap almaya bakacak warriorlar. Bonuslar işlevsizO zmn STR scroll adrenalin buflarina gerek yok öyle mi? Atak scroll ztn %15 atak veriyor. Bu scrolu da bitek warriorlar kullanıyor
Warrior 70 skilinde de öyle yazıyor. 70 olunca 60a göre 50 fazla mı vuracak :/
Öyle. %100inflict le atıyorum 200 vuruyorsam %300 60skili ile 600 vuramıyorım. 480-500 ancak vuruyorum. İlk skiller doğru sonrakiler bozuk. Ve warriorun ciddi miktarda aleyhine bozuk. Bp dede vardır bozukluk ama kıyas yaptığınızda fena durumda warriorO zmn STR scroll adrenalin buflarina gerek yok öyle mi? Atak scroll ztn %15 atak veriyor. Bu scrolu da bitek warriorlar kullanıyor
Warrior 70 skilinde de öyle yazıyor. 70 olunca 60a göre 50 fazla mı vuracak :/
Nasıl yani boşunamı Wolf str alıyor partide warriorlarWarriorun %300 ü scrollsuz, wolfsuz, str buffsızı base (temel) hasarından vuruyor olabilir. Çünkü skillde base yazıyor.
Priestin silah açıklamasında öyle bir şey yok.
benim kendi şahsi görüşüm wariorun dps ni ap değerine yargılamayın büyük bi ihtimalle bi ap cap değeri var buda senin max dps oluyo onun üstündeki ap değeri warior için boşa olabilir öteki türlü frenzy bas oyunun en hard dps yap baktın şıkıştın sil frenz yi deli gibi def sahib ol olur bunu dengelemek için bence wariorun dps de cap değeri var bp lerde bu yok çünkü clasın tek özelliği hard dps yapması onuda yapamassa kimse oynamaz herkez wari acar farm atar yöneticiler bu konuda doğru düzgün bi acıklama yapmıyolar ama biz clandaki ark bu şekilde bi çıkarım yaptık ve farklı moblarda stad ve ap cap değerini çözmeye çalıştık 255str versede class %300 vursada dmg cap var belli bi dps üstüne çıkamıyo yoksa wariorları hem pvp hem pve de kimse durduramaz öteki türlü
bence frenzy bastığında 10sn oyundaki en hard dps yapsın yani cap ortadan kalksın ama ama 10 sn sonrada bi bp ve mage gibi kırılgan olsun 10 sn boyunca yani istediği zaman bas sıkıştın sil yapamasın 10sn hard dmg vur 10sn dikkat et yoksa ölürsün mantığı
Kardeş saçma örnekler verip Bpyi aklamayın sizde kaçtane db skili var buf siliyorsunuz defans kırıyorsunuz neyin defansı zayıfından bahsediyosun sen ya ? Zaten adamı bp gibi defansa düşürüyorsun 1 skille Warrior dediğin çatır cutur vurur.Priest dediğin sınıf buf atar heal verir veya defans kırar partyi oynatır.Ana meslek tanımınız budur.Battle priest tamamen random bulunmuş uydurma bir sınıftır.Böyle bir sınıfında bizim defans düşük atağımız iyi olmalı demeye hakkı yok! Knightdaki bp silahları buradaki kadar güçlü değil! Orada Warrior daha güçlü olması gerekende bu.Biz Warriorlar haklıyız bak oyuna herkes Battle priest demekki burada bir sıkıntı var.Bunu kabul edin.Warrior hem defans hem atak yönünü aynı anda kullanan bir karakter. BP öyle değil sadece atağı var ve sade vs de BP nin içinden geçer warrior. Bu warrior ların ağlaması yüzünden oyun oynanmaz hale geldi. Descent i Nova dan daha uzağa atıyorsun mage ve BP ye 1300 damage atıyorsun Full item asas sana en iyi skili ile 800 vuruyor Full magenin novası 750 stafı 350 vuruyor ama yine de ağlıyorsun
Böyle devam ederlerse bizde malum oyuna döneriz. Oyun baştan ayağa hayita dolu. Bari gösterdiği atağı vurmada hata olmasaydı. Yamalı bohça , delik deşik çuval. Millet hala bp fazla vurmalı az vurmalı diye tartışıyor. Dediğimi şurda anlayan bi kaç kişi var. Tekrar edeyimKardeş saçma örnekler verip Bpyi aklamayın sizde kaçtane db skili var buf siliyorsunuz defans kırıyorsunuz neyin defansı zayıfından bahsediyosun sen ya ? Zaten adamı bp gibi defansa düşürüyorsun 1 skille Warrior dediğin çatır cutur vurur.Priest dediğin sınıf buf atar heal verir veya defans kırar partyi oynatır.Ana meslek tanımınız budur.Battle priest tamamen random bulunmuş uydurma bir sınıftır.Böyle bir sınıfında bizim defans düşük atağımız iyi olmalı demeye hakkı yok! Knightdaki bp silahları buradaki kadar güçlü değil! Orada Warrior daha güçlü olması gerekende bu.Biz Warriorlar haklıyız bak oyuna herkes Battle priest demekki burada bir sıkıntı var.Bunu kabul edin.
Böyle devam ederlerse bizde malum oyuna döneriz. Oyun baştan ayağa hayita dolu. Bari gösterdiği atağı vurmada hata olmasaydı. Yamalı bohça , delik deşik çuval. Millet hala bp fazla vurmalı az vurmalı diye tartışıyor. Dediğimi şurda anlayan bi kaç kişi var. Tekrar edeyimKardeş saçma örnekler verip Bpyi aklamayın sizde kaçtane db skili var buf siliyorsunuz defans kırıyorsunuz neyin defansı zayıfından bahsediyosun sen ya ? Zaten adamı bp gibi defansa düşürüyorsun 1 skille Warrior dediğin çatır cutur vurur.Priest dediğin sınıf buf atar heal verir veya defans kırar partyi oynatır.Ana meslek tanımınız budur.Battle priest tamamen random bulunmuş uydurma bir sınıftır.Böyle bir sınıfında bizim defans düşük atağımız iyi olmalı demeye hakkı yok! Knightdaki bp silahları buradaki kadar güçlü değil! Orada Warrior daha güçlü olması gerekende bu.Biz Warriorlar haklıyız bak oyuna herkes Battle priest demekki burada bir sıkıntı var.Bunu kabul edin.