Warrior çöp

tigger

Üye
Konumuz tanklık defans değil

Aynı atakta %300 vuran skill ile atılan hasar konumuz
Herhangi bir hata söz konusu değilse hasarlar, nominal değer üzerinden her karakterin belirli çarpanlarıyla/parametreleriyle formüle edilerek hesaplanıyor demektir. Yani görünürde BP ile Warrior’un hasarlarının 1500 olması aynı şeyi ifade etmiyor gibi.

birol2003

Üye
Her ikisininde statlarını dahi eşdeğer hale getirsen aynı vurmamaları normal ki sen sadece lvl den ve ap den bahsetmişsin, ikiside farklı karakter neticede, ayrıca priestin magic özelliğide var, yani priestin atağı ile warriorun atağı aynı olmayabilir, defansif bir karakterle ataker bir karakterin atak puanları aynı olsa dahi farklı vurmaları normal olmalı, aynı olsa zaten saçma olmazmı ? vuruşun fazla istiyorsan priest oyna, defansın yüksek olsun istiyorsan warrior oyna ama priestin silahını eline alıp onun gibi vurmayı bekleme derim. Bak bunu mmorpg tecrübeme dayanarak söylüyorum bir yetkili yada bu işlerden anlayan birisi gelsin oda aynısını söyleyecek.

Alkoer

Üye
Dediğin gibi. Düzelmesede umrumda değil 65bpm de var onla oynuyorum. Ben hakkı haklıya teslim edin diyorum başka bişey demiyorum. Bp ve warrior ikiside 2000atakla aynı hasarı çıkarsa ( ki bence buda yanlış yarın 80açılır o bp warrior gibi 5k ap ye ulaşır ) yine bu durumu insanlar tartışır derizki wr daha fazla vurmalı yok bp vurmalı falan. Ama ben bunu anlatmıyorum oyunda hata var diyorum adamda 1300ap var warriorun 1950ap siyle aynı vuruyor diyorum ya sabır ya :) adamlar bp de def yok vursun diyo. A be mankafalar !!
Priestin skillerinin holy dmg vurduğunu söylemişti yönetici bir postta. Poison hariç silahlardaki element ler pek işe yaramıyor. Priestteki holy dmg çalışıyor olabilir.

Başka oyunlardaki gibi atak hesaplama tam olarak nasıl oluyor bilmiyoruz.

Betada 70lv capte bu şekil sıkıntı yoktu. 65lv de kullanılan skiller de sıkıntı olabilir.

Elessar

Üye
Herhangi bir hata söz konusu değilse hasarlar, nominal değer üzerinden her karakterin belirli çarpanlarıyla/parametreleriyle formüle edilerek hesaplanıyor demektir. Yani görünürde BP ile Warrior’un hasarlarının 1500 olması aynı şeyi ifade etmiyor gibi.
Olabilir ama yanlış. Karakterin genel özellikler sayfasındaki özelliklerine göre kıyas yapar oyuncular. Atağın kaç defin kaç gibi. Bunlar farklı olacak ,ondan sora moba ve oyuncuya daha az vuracaksa vursun. İki sınıfın atak değerleri aynı görünüp çıkardığı atak böyle %50oranında değişiyorsa bu saçmalık. İnsanlar kıyas yapamaz

enokaptan

Üye
Olabilir ama yanlış. Karakterin genel özellikler sayfasındaki özelliklerine göre kıyas yapar oyuncular. Atağın kaç defin kaç gibi. Bunlar farklı olacak ,ondan sora moba ve oyuncuya daha az vuracaksa vursun. İki sınıfın atak değerleri aynı görünüp çıkardığı atak böyle %50oranında değişiyorsa bu saçmalık. İnsanlar kıyas yapamaz
birinin skill %300 diğeri %200 vursa hasarların farklı olmasına zaten kimse laf etmez ama ikiside %300 vuran skill ataklarda aynı ama hasarlar farklı

birol2003

Üye
Hem warrior hem priestte 200 def var diyelim. Assas gelip warriora 1k, prieste 2k mı vuracak? :D
Belki de öyle olması lazım, yada ilk karakter açarken herhangi bir soru sormayacak, biz elimize ne silah alır üstümüze ne giyersek o olacak, karakter ayrımı olmayacak kişi o an canı ne isterse o olacak. Bak soldaki priest, sağdaki warrior, üstüne ne giysende eline ne alsanda sonu değişmez.

1658472895693.png
1658472950186.png

Babalarınbabası

Üye
Warriorun %300 ü scrollsuz, wolfsuz, str buffsızı base (temel) hasarından vuruyor olabilir. Çünkü skillde base yazıyor.
Priestin silah açıklamasında öyle bir şey yok.

N3v3N

Üye
Warriorun %300 ü scrollsuz, wolfsuz, str buffsızı base (temel) hasarından vuruyor olabilir. Çünkü skillde base yazıyor.
Priestin silah açıklamasında öyle bir şey yok.
O zmn STR scroll adrenalin buflarina gerek yok öyle mi? Atak scroll ztn %15 atak veriyor. Bu scrolu da bitek warriorlar kullanıyor :(

Warrior 70 skilinde de öyle yazıyor. 70 olunca 60a göre 50 fazla mı vuracak :/

Son düzenleme:

Babalarınbabası

Üye
O zmn STR scroll adrenalin buflarina gerek yok öyle mi? Atak scroll ztn %15 atak veriyor. Bu scrolu da bitek warriorlar kullanıyor :(

Emin olmamakla birlikte öyle düşünüyorum. Yani kıyafetten, silahtan, takıdan ap almaya bakacak warriorlar. Bonuslar işlevsiz

Elessar

Üye

Öyle. %100inflict le atıyorum 200 vuruyorsam %300 60skili ile 600 vuramıyorım. 480-500 ancak vuruyorum. İlk skiller doğru sonrakiler bozuk. Ve warriorun ciddi miktarda aleyhine bozuk. Bp dede vardır bozukluk ama kıyas yaptığınızda fena durumda warrior

N3v3N

Üye
Ayrıca frenzy basınca Oracle, soothsayer ve sienna etrafında bulunan fire içe gibi moblarin vurduğu hasar artıyor. Elemental hasar vurması gerekmiyor mu bu moblarin? Yoksa frenzy basınca elemental hasarlarda mı düşüyor?

Magicflow57

Üye
full str bp her zaman en iyi warriordan daha iyidir bu diğer mmorpg oyunlar içinde geçerli ilk defa warrior oynuyorsan bilemem. 1 vs 1 de her türlü warrior alır debuff malice atılmadıysa.

kukmina

Üye
benim kendi şahsi görüşüm wariorun dps ni ap değerine yargılamayın büyük bi ihtimalle bi ap cap değeri var buda senin max dps oluyo onun üstündeki ap değeri warior için boşa olabilir öteki türlü frenzy bas oyunun en hard dps yap baktın şıkıştın sil frenz yi deli gibi def sahib ol olur bunu dengelemek için bence wariorun dps de cap değeri var bp lerde bu yok çünkü clasın tek özelliği hard dps yapması onuda yapamassa kimse oynamaz herkez wari acar farm atar yöneticiler bu konuda doğru düzgün bi acıklama yapmıyolar ama biz clandaki ark bu şekilde bi çıkarım yaptık ve farklı moblarda stad ve ap cap değerini çözmeye çalıştık 255str versede class %300 vursada dmg cap var belli bi dps üstüne çıkamıyo yoksa wariorları hem pvp hem pve de kimse durduramaz öteki türlü
bence frenzy bastığında 10sn oyundaki en hard dps yapsın yani cap ortadan kalksın ama ama 10 sn sonrada bi bp ve mage gibi kırılgan olsun 10 sn boyunca yani istediği zaman bas sıkıştın sil yapamasın 10sn hard dmg vur 10sn dikkat et yoksa ölürsün mantığı

N3v3N

Üye
benim kendi şahsi görüşüm wariorun dps ni ap değerine yargılamayın büyük bi ihtimalle bi ap cap değeri var buda senin max dps oluyo onun üstündeki ap değeri warior için boşa olabilir öteki türlü frenzy bas oyunun en hard dps yap baktın şıkıştın sil frenz yi deli gibi def sahib ol olur bunu dengelemek için bence wariorun dps de cap değeri var bp lerde bu yok çünkü clasın tek özelliği hard dps yapması onuda yapamassa kimse oynamaz herkez wari acar farm atar yöneticiler bu konuda doğru düzgün bi acıklama yapmıyolar ama biz clandaki ark bu şekilde bi çıkarım yaptık ve farklı moblarda stad ve ap cap değerini çözmeye çalıştık 255str versede class %300 vursada dmg cap var belli bi dps üstüne çıkamıyo yoksa wariorları hem pvp hem pve de kimse durduramaz öteki türlü
bence frenzy bastığında 10sn oyundaki en hard dps yapsın yani cap ortadan kalksın ama ama 10 sn sonrada bi bp ve mage gibi kırılgan olsun 10 sn boyunca yani istediği zaman bas sıkıştın sil yapamasın 10sn hard dmg vur 10sn dikkat et yoksa ölürsün mantığı

Cap olayı olursa kimse atak warrior oynamaz. Herkes tank olur. Warriorun %200-250 yazan skillerinin her biri farklı damage vuruyor, cap olsa %200 vuran bi skill 600 vuruyorken diğer %200 skili 700 vurmaz herhalde :)

Şuanda 60 %300 skili aslinda %275 vuruyor, %250 skili de %240 vuruyor. Frenzy basınca Oracle ve soothskayerin hasarları artıyor. Max400 ap olayı çalışmıyor. Komple gözden gecirilmesi gerekiyor warrior skillerinin.

Wildbaba

Üye
Warrior hem defans hem atak yönünü aynı anda kullanan bir karakter. BP öyle değil sadece atağı var ve sade vs de BP nin içinden geçer warrior. Bu warrior ların ağlaması yüzünden oyun oynanmaz hale geldi. Descent i Nova dan daha uzağa atıyorsun mage ve BP ye 1300 damage atıyorsun Full item asas sana en iyi skili ile 800 vuruyor Full magenin novası 750 stafı 350 vuruyor ama yine de ağlıyorsun
Kardeş saçma örnekler verip Bpyi aklamayın sizde kaçtane db skili var buf siliyorsunuz defans kırıyorsunuz neyin defansı zayıfından bahsediyosun sen ya ? Zaten adamı bp gibi defansa düşürüyorsun 1 skille Warrior dediğin çatır cutur vurur.Priest dediğin sınıf buf atar heal verir veya defans kırar partyi oynatır.Ana meslek tanımınız budur.Battle priest tamamen random bulunmuş uydurma bir sınıftır.Böyle bir sınıfında bizim defans düşük atağımız iyi olmalı demeye hakkı yok! Knightdaki bp silahları buradaki kadar güçlü değil! Orada Warrior daha güçlü olması gerekende bu.Biz Warriorlar haklıyız bak oyuna herkes Battle priest demekki burada bir sıkıntı var.Bunu kabul edin.

Elessar

Üye
Kardeş saçma örnekler verip Bpyi aklamayın sizde kaçtane db skili var buf siliyorsunuz defans kırıyorsunuz neyin defansı zayıfından bahsediyosun sen ya ? Zaten adamı bp gibi defansa düşürüyorsun 1 skille Warrior dediğin çatır cutur vurur.Priest dediğin sınıf buf atar heal verir veya defans kırar partyi oynatır.Ana meslek tanımınız budur.Battle priest tamamen random bulunmuş uydurma bir sınıftır.Böyle bir sınıfında bizim defans düşük atağımız iyi olmalı demeye hakkı yok! Knightdaki bp silahları buradaki kadar güçlü değil! Orada Warrior daha güçlü olması gerekende bu.Biz Warriorlar haklıyız bak oyuna herkes Battle priest demekki burada bir sıkıntı var.Bunu kabul edin.
Böyle devam ederlerse bizde malum oyuna döneriz. Oyun baştan ayağa hayita dolu. Bari gösterdiği atağı vurmada hata olmasaydı. Yamalı bohça , delik deşik çuval. Millet hala bp fazla vurmalı az vurmalı diye tartışıyor. Dediğimi şurda anlayan bi kaç kişi var. Tekrar edeyim
Böyle devam ederlerse bizde malum oyuna döneriz. Oyun baştan ayağa hayita dolu. Bari gösterdiği atağı vurmada hata olmasaydı. Yamalı bohça , delik deşik çuval. Millet hala bp fazla vurmalı az vurmalı diye tartışıyor. Dediğimi şurda anlayan bi kaç kişi var. Tekrar edeyim
Rogue atak 2300
Warrior atak 2300
Bp atak 2300
Sınıfın ne olduğu hiç önemli değil burda atağa 2300mü yazıyor arkadaş ozaman aynı değere sahip skill yazdığı gibi vuracak. Ama olan şu
Bp atak 1317
Warrior atak 1317 ikiside %300 skili verilen hasar
Bp 450
Wariro 300. Arada %50 gibi inanılmaz bi fark var. Valla war kabız oynanmaz ben bıraktım bp oymuyorum bi debuff atıyorum 3 atıyorum adama ölüor

Elessar

Üye
Konuyu güncel tutmaya çalışalım. Burda yeni güncelleme ile yapılması gereken şudur
Bp %300 skili ile R nin 3 katı vurması gerekirken 3.3-3.2 arasında damage çıkarıyor. Bunun olması gerektiği gibi R nin 3 katına indirilmesi ,
Warrior %300 skili ile R nin 3 katı vurması gerekirken 2.4-2.5 arasında damage çıkarıyor. Bunun olması gerektiği gibi R nin 3 katına yükseltilmesi gerekiyor.
Ne yazılıyorsa onu yapmanız benim değil sizin taahütünüz. %300 yazıyorsa skillde %300 vuracak arkadaş. Lütfen artık yapın şunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt