ROW Kitlesi olarak, oyuncuların bu oyunu Knight Online 2 gibi ele alması fikri çoğu kişiye biraz bıkkınlık getirmiş durumda. ROW söylenene göre pek çok oyundan esinlendi ve esinlenmeye devam edicek ilerleyen dönemlerinde. Mekaniksel açıdan ve bazı yönleriyle Knight Online'a benzese de, ilerleyen dönemlerde düzenlemeler oyunu şuan olduğundan daha özgün yapacak. Bir Knight Online oyuncusu gelipde 'Şuda olsun, peki ya bu var mı?' gibi bir yaklaşımda bulununca bıkımış olan kitle de, 'Bu oyun Knight Online 2 değil!' gibi bir tavır sergilemek durumunda kalıyor, hepsi bu.yükselmenin sebebi ne dostum var mı yok mu diye sordum ben olmasını da isterim. başka bi oyundan olsun veya olmasın x oyunda var diye burda da olmucak diye bişey yok değil mi?
İyice xxko yaptılar burayı. PVP Server yapmak istiyorlar herhalde.Tanıma bak yere vurmaMalum oyunun olumlu yanları esinlenildi. Olumsuz şeyleri esinlenilmedi. Yotube rise online kanalında videoları izlerseniz anlarsınız.
Hem tank karakter olucak. hem seri skill kullanıcak hem blink atıcak, hem alan vurucak. Olacak şey değil. Rise da böyle mantıksız hareketlerin olacağını düşünmek bile istemiyorum.
Zamanla daha iyi bir yere geleceğimizden şüphem bile yok. ben rokosoft ekibine güveniyorum. Fikir ve düşünce olarak ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Oyunun ilerleyen süreçlerin'de daha iyisini yapacaklarından da şüphem yok.Nedense böyle insanların bu oyuna gelmesini istemiyorum.
"AA yerleri bile aynı, aa burası bu oyunda da vardı, aaa bak burasınıda calmıslar, aa bu yaratık su oyunda da vardı, diyen boş beyinler cok cıkacak.
İnsallah daha özgün olmaya çalışacak ekipler. Yeni ulti"ler,ve skiller ile. Umarım MMO dünyasının sınırlarını zorlarız hep birlikte.
nereden çıkardın ekleneceğinejobların skilleri kısmından baktım hocam şimdi yokmuş fakat ilerde ekleneceğini düşünüyorum yoğun istek üzerine tabii yönetim olarak değişikliliğe açıksanız