warrior için alan skili öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

4ELOOO

Üye
Merhaba ROW Ailesi ve yöneticileri benim sorum warrior jobunda alan yere vurma skilleri aktif olacak mı ? ve partydeki bir joba ışınlanma skili aktif olacak mı?

shady19071907

Üye
Öncelikle oyun Knight'a benzese de knightın aynısı olacak diye bir kural yok. Warrior da yere vurma diye bir özellik yok bildiğim kadarıyla olmayacak. Işınlanma skili vardı diye hatırlıyorum.

4ELOOO

Üye
yükselmenin sebebi ne dostum var mı yok mu diye sordum ben olmasını da isterim. başka bi oyundan olsun veya olmasın x oyunda var diye burda da olmucak diye bişey yok değil mi?

LastFunsane

Üye
ışınlanma aktif fakat yere vurma yok malesef ileride eklenebilir istege göre

4ELOOO

Üye
magelerin alan vurmasıyla birlikte diger jobların z skillden yürümesi oyunu fazla ayakta tutamamakla beraber ekleneceğini düşünüyorum bende

4ELOOO

Üye
jobların skilleri kısmından baktım hocam şimdi yokmuş fakat ilerde ekleneceğini düşünüyorum yoğun istek üzerine tabii yönetim olarak değişikliliğe açıksanız

Sukuna

Üye
yükselmenin sebebi ne dostum var mı yok mu diye sordum ben olmasını da isterim. başka bi oyundan olsun veya olmasın x oyunda var diye burda da olmucak diye bişey yok değil mi?
ROW Kitlesi olarak, oyuncuların bu oyunu Knight Online 2 gibi ele alması fikri çoğu kişiye biraz bıkkınlık getirmiş durumda. ROW söylenene göre pek çok oyundan esinlendi ve esinlenmeye devam edicek ilerleyen dönemlerinde. Mekaniksel açıdan ve bazı yönleriyle Knight Online'a benzese de, ilerleyen dönemlerde düzenlemeler oyunu şuan olduğundan daha özgün yapacak. Bir Knight Online oyuncusu gelipde 'Şuda olsun, peki ya bu var mı?' gibi bir yaklaşımda bulununca bıkımış olan kitle de, 'Bu oyun Knight Online 2 değil!' gibi bir tavır sergilemek durumunda kalıyor, hepsi bu.

ANGEL

Üye
ya bu oyundada yere vurmayıverin,bitkiler zarar görüyor sonra :).

hzljoepr

Üye
Warioru Warior yapan özellikleri es geçip saçma skili olan yere vurma skili bu oyunda olmadığı için mutluyuz. XX oyunda olduğu gibi burdada olması gerektiğini düşünmüyoruz.

Louiss

Üye
Tanıma bak yere vurma :D Malum oyunun olumlu yanları esinlenildi. Olumsuz şeyleri esinlenilmedi. Yotube rise online kanalında videoları izlerseniz anlarsınız.
Hem tank karakter olucak. hem seri skill kullanıcak hem blink atıcak, hem alan vurucak. Olacak şey değil. Rise da böyle mantıksız hareketlerin olacağını düşünmek bile istemiyorum.

hzljoepr

Üye
Tanıma bak yere vurma :D Malum oyunun olumlu yanları esinlenildi. Olumsuz şeyleri esinlenilmedi. Yotube rise online kanalında videoları izlerseniz anlarsınız.
Hem tank karakter olucak. hem seri skill kullanıcak hem blink atıcak, hem alan vurucak. Olacak şey değil. Rise da böyle mantıksız hareketlerin olacağını düşünmek bile istemiyorum.
İyice xxko yaptılar burayı. PVP Server yapmak istiyorlar herhalde.

Louiss

Üye
Nedense böyle insanların bu oyuna gelmesini istemiyorum.
"AA yerleri bile aynı, aa burası bu oyunda da vardı, aaa bak burasınıda calmıslar, aa bu yaratık su oyunda da vardı, diyen boş beyinler cok cıkacak.
İnsallah daha özgün olmaya çalışacak ekipler. Yeni ulti"ler,ve skiller ile. Umarım MMO dünyasının sınırlarını zorlarız hep birlikte.

hzljoepr

Üye
Nedense böyle insanların bu oyuna gelmesini istemiyorum.
"AA yerleri bile aynı, aa burası bu oyunda da vardı, aaa bak burasınıda calmıslar, aa bu yaratık su oyunda da vardı, diyen boş beyinler cok cıkacak.
İnsallah daha özgün olmaya çalışacak ekipler. Yeni ulti"ler,ve skiller ile. Umarım MMO dünyasının sınırlarını zorlarız hep birlikte.
Zamanla daha iyi bir yere geleceğimizden şüphem bile yok. ben rokosoft ekibine güveniyorum. Fikir ve düşünce olarak ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Oyunun ilerleyen süreçlerin'de daha iyisini yapacaklarından da şüphem yok.

Black Vortex

Üye
jobların skilleri kısmından baktım hocam şimdi yokmuş fakat ilerde ekleneceğini düşünüyorum yoğun istek üzerine tabii yönetim olarak değişikliliğe açıksanız
nereden çıkardın ekleneceğine :D kim istiyor eklenmesini :D dostum sen yanlış yerlerde takılıyon

Decrt

Üye
Konuyu açan arkadaşın söylediği oyunu oynamadım. Yani ben sadece ROW oyuncusuyum. Bu durum gerçekten canımı sıkıyor. Ben bu oyunun terimlerini kullanmak istiyorum. Bana kalırsa oyun içerisinde farklı terimler kullananlara uyarı yapılması gerekli. Zira bu tarz mantıkta olan insanlar oyundaki item ları bile farklı adlarla pazar kurup satmaya çalışırlar.

Son düzenleme:

SENOZ

Üye
Artık şu bakış açısı ve benzetmeler keşke Knight Online'ın dışına çıksa ya, hiç mi başka MMO oynamadınız? Başka MMO oyunlarda Warriorlar neler yapıyor. Gelip yere vurma, blink atma vs saçma geliyor.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt