warrior ile solo farm atmaya calısıp bp nerf isteyenler

Kawasakii

Üye
warriorda scli 4000hp 400 defans var, ortalama itemle 2200 civarı ap oluyor ve görev itemli bpden daha az vuruyor. Oyunda her taraf bp kaynıyor ne anlatıyon sen, ilk güncellemede nerflenecek zaten kurtulcaz sonunda farmerlardan. Bpler tek yiyo warriorlar ölmüyomuş :DSADasişdias bp db ile warriora tek atıyo ne anlatıyon sen, eğer warrior frenzy basmışsa sadece tortute atması bile yetiyo tek atmak için. Aynen warriorlar ölmüyo bpler tek yiyo. Komiksiniz bp kardeşler.
YALAN söyleme gerçek rakamlarla konuş benim clanımdaki en ezik warriorda bile 800 den aşağı def yok sc li damage yemiyor 2 gün sonra siz epic rün basmaya başlayınca chestlere iyice tank karakter olacaksınız biz leatherlere basic rün basıcaz ayrıca şuan bp gibi damage atan paper magelerde var onlar içinde bi konu açın ağlayın.

riseee

Üye
YALAN söyleme gerçek rakamlarla konuş benim clanımdaki en ezik warriorda bile 800 den aşağı def yok sc li damage yemiyor 2 gün sonra siz epic rün basmaya başlayınca chestlere iyice tank karakter olacaksınız biz leatherlere basic rün basıcaz ayrıca şuan bp gibi damage atan paper magelerde var onlar içinde bi konu açın ağlayın.
2200 atağın olması için frenzy basman gerekiyo zeki arkadaş(!) frenzy basınca 400 defansın kalıyo ve defansın bpden az oluyor, hem de atağın bpden fazla olmasına , skilinin aynı bp gibi %300 hasarı olmasına rağmen tekrar söylüyorum, warriorun atağının daha fazla olmasına rağmen bpden az vuruyor.

Muffiin

Üye
warriorda scli 4000hp 400 defans var, ortalama itemle 2200 civarı ap oluyor ve görev itemli bpden daha az vuruyor. Oyunda her taraf bp kaynıyor ne anlatıyon sen, ilk güncellemede nerflenecek zaten kurtulcaz sonunda farmerlardan. Bpler tek yiyo warriorlar ölmüyomuş :DSADasişdias bp db ile warriora tek atıyo ne anlatıyon sen, eğer warrior frenzy basmışsa sadece tortute atması bile yetiyo tek atmak için. Aynen warriorlar ölmüyo bpler tek yiyo. Komiksiniz bp kardeşler.
Kardeşim okçulara nerf gelsin ok atmasinlar böyle saçmalık olmaz ok atmak nedir mageye nerf gelsin kendi townundan karşı towna atak menzili var asasada bı nerf gelsin bıçak atma skili ve spike skili kaldırılsın spike çok vurur senin mantiginla bunlarin olması lazım bp olmayan kardeş ayrıca oyun daha yeni olduğu için millette İtem yok ilerde herkes itemlenince bp yine ezik itemlerle oynamaya devam edecek bunu yönetim dusunemeyip nerf getiriyorsa oynayın aranızda oyunu

riseee

Üye
Kardeşim okçulara nerf gelsin ok atmasinlar böyle saçmalık olmaz ok atmak nedir mageye nerf gelsin kendi townundan karşı towna atak menzili var asasada bı nerf gelsin bıçak atma skili ve spike skili kaldırılsın spike çok vurur senin mantiginla bunlarin olması lazım bp olmayan kardeş ayrıca oyun daha yeni olduğu için millette İtem yok ilerde herkes itemlenince bp yine ezik itemlerle oynamaya devam edecek bunu yönetim dusunemeyip nerf getiriyorsa oynayın aranızda oyunu
benim yazdıklarımdan bu saçmalıkları mı çıkardın cidden :D bp nerflenmesin lütfen yoksa siz ne yapacaksınız bu zekayla..

CasuaLHunteR

Üye
------Konuyu genel kitleye hitaben yazıyorum şahsi olarka kimse üstüne alınmasın------

O kadar basit anlatacağım ki 3 yaşında ki kardeşimden sadece bir kaç saniye daha geç anlayacaksınız.

Bir karakter defansı 500 hp si 1000 k olsun. Atağı1k ya yakın yani hp si 1k olana 5 vuruyor. ( db si yok ap si sabit ) Bu karakter savaşçı

Diğerinin defansı 200 hp si 1000 k olsun. Atağı 2k ya yakın yani hp si 1k olana 2 atıyor . ( db diye bir skill i var ap si 2x oluyor ) bu karkater tank ve support sadece bu oyuna özel asasdan daha fazla vuruyor.

Sen bi 3 4 kez oku ana anlarsın​

platoon0x

Üye
2200 atağın olması için frenzy basman gerekiyo zeki arkadaş(!) frenzy basınca 400 defansın kalıyo ve defansın bpden az oluyor, hem de atağın bpden fazla olmasına , skilinin aynı bp gibi %300 hasarı olmasına rağmen tekrar söylüyorum, warriorun atağının daha fazla olmasına rağmen bpden az vuruyor.
bunun sebebi şu, bp nin seri skillinin cd si 0.5 sn warriorun 0.8, yani neredeyse warrior 1 skill vurana kadar bp 2 skill vuruyor çok uçuk bir fark bu, seri skillerin cd si aynı olmalı

Benbu

Üye
MMO oyun bilgin knight online ile sınırlı oldugu için böyle bir yorum yapıyor olman normal. Tabuları yikicaz zeka bulunmuyor knight oynayanlarda.
senin beyninin almadıgı sey su her job un iyi ve eksik yönleri olmak zorunda eğer warriorda cok ıyı farm yapabilir durumda olsa manası cok gitmese veya rogue gibi kendıre cure alabilse baska jobları oynayan kalmaz herkes warrior oynar açmıslar bi warrior herseyı yapsın diye ağlıyorlar warior acma sebeplerıde canı cok defansı cok ölmeyelim diye hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yasanmasın ıstıyorlar

platoon0x

Üye
O aklının zorlasakta almayacağı şey her clasın kendine has özellikleri vardır warrior defansı cok canı cok ve saglam vuran bir karakter fakat mana derdi frenzi bastıgında defans derdi ve savas haritalarında priest olmadan malice yediginde ap kırıcı yedıgınde leş yanında işi bilen bir pri oldugunda terminatör bir job sen gidipte bp priyle aynı farmı okcuyla aynı farmı yapsın dersen diğer jobları öldürürsün herkes warrior açar oyunda warrior sw olur gider oyun neden millet mage priest rogue acsın ? warrior hem savas harıtalarında yanındaki priyle 1 partiyi yatırabilecek gücte olsun hem tum joblar gibi en iyi farmı yapsın neden ben mageyle 700 can 0 defle sürüneyim? ağlamaya doymadınız
hala tezek online kafasıyla mantık yürütüp cevap veriyor pes, ben de diyorum o zaman classların bu karakteristik özelliklerini pve de fark kapanacak şekilde revize etsinler çok mu zor? asasların int priestlerin pve damagesi artsın vs vs, bunun çözümünü sunacak kişi ben değilim oyunun koskoca bir ekibi var

Benbu

Üye
hala tezek online kafasıyla mantık yürütüp cevap veriyor pes, ben de diyorum o zaman classların bu karakteristik özelliklerini pve de fark kapanacak şekilde revize etsinler çok mu zor? asasların int priestlerin pve damagesi artsın vs vs, bunun çözümünü sunacak kişi ben değilim oyunun koskoca bir ekibi var
pve de herkes eşit olsa millet para kasmak için item kasmak için herkes warrior acar eğer bp pri kadar seri vurabilse kendı bufunu alabilse herkes warrior acar server warrior dolar herkesın kendı oyuncu karakteri var ben daha cok vurkac tarzını sevıyorum rogue oynuyorum sen bam gum gırme sevıyorsun warrıor oynuyorsun hem pvp hem pve buna gore hangisi nerde daha iyi bunu ölçüp kendi yeteneğinede bakıo öyle acacaksın karakter, öyle bi karakter acayıp herseyı yapsınhem serı vursun hem mana gıtmesın hem warrıor canım defansım olsun diye ağlamıcak kımse

riseee

Üye
bunun sebebi şu, bp nin seri skillinin cd si 0.5 sn warriorun 0.8, yani neredeyse warrior 1 skill vurana kadar bp 2 skill vuruyor çok uçuk bir fark bu, seri skillerin cd si aynı olmalı
yaklaşık 150-200 net damage farkı var, 1600apli bp yaratıga 1200 vururken, 2100 apli warrior 1000 vuruyor. Skil seriliğiyle alakası yok o zaten ayrı bi olay.

Dvorah

Üye
yaklaşık 150-200 net damage farkı var, 1600apli bp yaratıga 1200 vururken, 2100 apli warrior 1000 vuruyor. Skil seriliğiyle alakası yok o zaten ayrı bi olay.
Hayır 1600 ap(frenzy) li warriorum, 24 skilli ile 1k vurabiliyor yaratığa. 44 skilli ile 1200 e kadar çıkıyor. 60 skili de 1500 civarı vuracaktır.

Atom0619

Üye
Çok haklısın 61 görev itemli bp 2k apli warrora kutu vermiyor çünkü bp bozuk bu durumu duzeltmezlerse oyun Battle Priest Online World olucak :D

Namaleon

Üye
Hayır 1600 ap(frenzy) li warriorum, 24 skilli ile 1k vurabiliyor yaratığa. 44 skilli ile 1200 e kadar çıkıyor. 60 skili de 1500 civarı vuracaktır.
Farklı canavarlara farklı hasarlar veriliyor. Canavar dp ve seviyesi arttıkça hasar azalıyor. Bahsi geçen aynı canavara yapılan testlerde warriorun daha yüksek ap ile aynı skill hasarı görünmesine rağmen hasar çıktısının priest ten az olması. Gerçekten şu senin yaptığın gibi kesin yorumları gördükçe gözlerim kanıyor.

Dvorah

Üye
Farklı canavarlara farklı hasarlar veriliyor. Canavar dp ve seviyesi arttıkça hasar azalıyor. Bahsi geçen aynı canavara yapılan testlerde warriorun daha yüksek ap ile aynı skill hasarı görünmesine rağmen hasar çıktısının priest ten az olması. Gerçekten şu senin yaptığın gibi kesin yorumları gördükçe gözlerim kanıyor.
Ben moba vurduğum hasarı söylüyorum derdim sizle tartışmak laf sokmak değil.

Atom0619

Üye
senin beyninin almadıgı sey su her job un iyi ve eksik yönleri olmak zorunda eğer warriorda cok ıyı farm yapabilir durumda olsa manası cok gitmese veya rogue gibi kendıre cure alabilse baska jobları oynayan kalmaz herkes warrior oynar açmıslar bi warrior herseyı yapsın diye ağlıyorlar warior acma sebeplerıde canı cok defansı cok ölmeyelim diye hem ayranım dökülmesin hem tatsız olaylar yasanmasın ıstıyorlar
Başka bir oyun oynayabildigin de tekrar tartışalım bu konuyu kardeşş :)

Dvorah

Üye
Bahsettikleri moblarin soothsayerla alakası yok 65 olduğunda ne demek istediğimizi daha net anlarsin
Bilmiyorum ben gördüğümü anlatıyorum sadece, bp nin partinin dönme hızını artırdığı çok açık. Hasarı fazla fakat benlik bir durum yok. Sadece warriorun hasarı bir tık artırılabilir diye düşünüyorum. Warriorlardan oluşan partinin slot dönme hızı gözle görülür seviyede daha yavaş.

Atom0619

Üye
Laf anlatamazsin dostum 1 haftadir diyorum ki bunlara. Düşük AP li bp yuksek apli warriordan daha fazla vuruyor ikisinin skill hasarı da %300 diyorum. Bunlar gelmiş diyor bizim hpmiz yok defansimiz yok :D kafaları çok karışmış yada hiç çalışmıyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt