warrior ile solo farm atmaya calısıp bp nerf isteyenler

Atom0619

Üye
Bilmiyorum ben gördüğümü anlatıyorum sadece, bp nin partinin dönme hızını artırdığı çok açık. Hasarı fazla fakat benlik bir durum yok. Sadece warriorun hasarı bir tık artırılabilir diye düşünüyorum. Warriorlardan oluşan partinin slot dönme hızı gözle görülür seviyede daha yavaş.
Warrior bozuk.

riseee

Üye
Hayır 1600 ap(frenzy) li warriorum, 24 skilli ile 1k vurabiliyor yaratığa. 44 skilli ile 1200 e kadar çıkıyor. 60 skili de 1500 civarı vuracaktır.
benimde 2k vurduğum yaratıklar var, ama ben ondan mı bahseyiorum? Warriorun 1k vurduğu bir yaratığa (2.200ap ile), bp 1200 vuruyor (1.600 ap ile). İkisininde skil damageleri %300. Sıkıntı yok mu sence burda?

Dvorah

Üye
benimde 2k vurduğum yaratıklar var, ama ben ondan mı bahseyiorum? Warriorun 1k vurduğu bir yaratığa (2.200ap ile), bp 1200 vuruyor (1.600 ap ile). İkisininde skil damageleri %300. Sıkıntı yok mu sence burda?
Önceki mesajlarıma bakın lütfen.

Atom0619

Üye
Dostum olayı çözdük biz priestin skili %350 vuruyor şuanda %300 değil nerf mu gelir düzeltilir mi bilmem ama hatalı bir durum.

Adv3NN

Üye
warriorda scli 4000hp 400 defans var, ortalama itemle 2200 civarı ap oluyor ve görev itemli bpden daha az vuruyor. Oyunda her taraf bp kaynıyor ne anlatıyon sen, ilk güncellemede nerflenecek zaten kurtulcaz sonunda farmerlardan. Bpler tek yiyo warriorlar ölmüyomuş :DSADasişdias bp db ile warriora tek atıyo ne anlatıyon sen, eğer warrior frenzy basmışsa sadece tortute atması bile yetiyo tek atmak için. Aynen warriorlar ölmüyo bpler tek yiyo. Komiksiniz bp kardeşler.
cok merak edıyorum oyun ici nickini ve itemlerini sayar mısın ?

Escanor

Üye
war. ile solo farm atmaya ''çalışıp'' ehehe tartışma başlıkta bitmiş aslında iyi forumlar.

xLyricalRegularity

Üye
Şu bi gerçek BP şuan için tam anlamı ile overpower durumda bunu inkar eden ise menfaati bakımından savunuyor. Çoğu arkadaşım 63-65 lw hesaplarını bırakıp yandan BP kastılar, zaten oyuna baktığınız da neden bu kadar BP fazla diye merak eden yok herhalde. Oyun yetkilileri yakın zaman içersinde BPye ya nerf yada rework getireceklerini düşünüyorum.

Adv3NN

Üye
ben bi bp olarak itemsiz bplere karşıyım mesela paladin clup alıyor biz gidip 10klık silah alıyoruz elimize aramızda 50 70 dmg fark var gülünç

batu2508

Üye
Arkadaşlar bazılarınızın kafası basmıyo olabilir fakat aradaki ap farkıyla damagelerin farkı malesef aynı değil olan warriorlara oluyor önerim bp priestin skil süresini 0.8 e ve warriorun frenzy skilinin 400 yerine 300 defans eksiltmesi.

Szchull

Üye
BP nerf gelmesin kesinlikle olması gerektiği gibi ancak Warrior oyunda neye yarıyor şuanda ? Solo farm desen yok. BOSS kesebiliyor desen, E kutu random atıyor, osursa scroll basmadan adım atamıyor, skilleri yetersiz blink mesafesi kısa ama hala WARRİOR canı yüksek defansı var. Batsın canıda defansıda....

nemesis04259

Üye
Sen galiba kendini ko da sandın 5 6k canlı warriror varsa paylaş görelim dostum :) Max 4.5k HP vardir o da frenzy basinca 400defansi görür
Yanlış bilgi max hp 5300 arkadaşım oynuyor. 5300 can kötü değil. 700 can nerede 5300 can nerede harpy Slotlardan Priest tek yiyor neredeyse hala çok güçlü diyorsunuz. Hem tek atalım hem hasar yemeyelim derdindesiniz, Çok hevesliysen aç priest oyna yok nörf falan.

SonJnoW

Üye
Bunlar BP yi tek vuruşta değilde yarım ya da çeyrek vuruşta öldürmek istiyo

nemesis04259

Üye
Bunlar BP yi tek vuruşta değilde yarım ya da çeyrek vuruşta öldürmek istiyo
kime ne anlatıcaksın kardeşim, istiyorlar ki yoldan geçerken vurmadan bp ölsün derdindeler utanmasalar bp priest heal atmasın falan diyecekler :)
Bp prieste 60 mage novasından istiyoruz adama koşana kadar malum ölüyoruz. Eklemişken ıce novada olsun bari ayrıca uzaktan thor gibi çekiç fırlatsın attığımıza 2 k vursun bekleme süreside 3 saniye olsun :)

SonJnoW

Üye
ben bi bp olarak itemsiz bplere karşıyım mesela paladin clup alıyor biz gidip 10klık silah alıyoruz elimize aramızda 50 70 dmg fark var gülünç
Hele şu kafa apayrı bi kafa sen o 10k yı bana ver ben sana bi BP yapim oynamaktan keyif al ulan oğlum dünya şu an öle bi dünya ki en çok parası olan ağlıyo :)

Atom0619

Üye
Hele şu kafa apayrı bi kafa sen o 10k yı bana ver ben sana bi BP yapim oynamaktan keyif al ulan oğlum dünya şu an öle bi dünya ki en çok parası olan ağlıyo :)
Hatırlatırim cevap yazdığın kişi oyunda ki en sağlam bplerden :D adam sana 10klik silah ile 1k lik silah arasın da fark yok demeye calismiş.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt