warrior ile solo farm atmaya calısıp bp nerf isteyenler

lobolop

Üye
Ben okçu oynamaktan zevk alıyordum ama oynaması imkansızdı, bp ye döndüm aralarında aşırı fark var. Karakterleri nerflemek yerine diğer karakterleri onların seviyesine çıkarmaya ne zaman başlayacak bu mmorpg yöneticileri merak ediyorum. Yine nerf konuşuluyor diğer karakterleri güçlendirmeden bahsedilmiyor bile... Neyse ki oyunun tekdüze olmasından dolayı zamanında bıraktım umarım düzelir oynamaya devam ederim.

serkandnmez7

Üye
60 Level bir BP priest veya Okçu 65 level wariorun scli Frenzy basıp daldıgı slotun kutusunu alabiliyor .
dahada konuşmaya gerek yok bp oynuyan arkadasların nerf gelıcek korkusuyla buraya atıp tutmalarına gerek yok kimse demiyor 65 level wariorla BP nin yaptığı farm aynı olsun die. BOŞ BELES topluluğu.

SessizCogunlugunSesi

Üye
60 Level bir BP priest veya Okçu 65 level wariorun scli Frenzy basıp daldıgı slotun kutusunu alabiliyor .
dahada konuşmaya gerek yok bp oynuyan arkadasların nerf gelıcek korkusuyla buraya atıp tutmalarına gerek yok kimse demiyor 65 level wariorla BP nin yaptığı farm aynı olsun die. BOŞ BELES topluluğu.
Bundan daha normal bi şey olmaz tersi olsaydı sorun var denekti.O zaman hepimiz wariora dönerdik.Ne diye priestin kahrını çekeyim ki ?Bilmem ne kadar canım olsun,bilmem nekadar defansım olsun,hayvan gibi vursun,ne ala memleket.Şu oyunda böyle, bu oyunda böyle demek istemiyorum.Çoğu oyunda pwe ve pvp karakterleri ayrı oynuyor insanlar.Burda warior daha çok andgame karakteri gibi duruyor.Kaldıki bunu yok priestten kutu alamıyorum wss.. demek yerine başka bir arkadaşın yazdığı gibi,wariorun işlevsizliği demeniz daha mantıklı.

CuthalionAegnor

Üye
Bu aglayanlar genellikle warior playerleri adamları hiç birşey memnun etmiyor anlamıyorum bu kadar ağlanacak hiç birşey yok 2 60 lwl mageyiz tek warior gelip bizden kutu alabiliyor daha ne olması lazım yani wari char açanlara direk gm yapsınlar bizde ugrasmayalım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt